Görüş Bildir
Haberler
İçişleri'nden Yılbaşı Genelgesi: Hiçbir Mekanda Kutlamaya İzin Verilmeyecek

İçişleri'nden Yılbaşı Genelgesi: Hiçbir Mekanda Kutlamaya İzin Verilmeyecek

İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelgede, kontrolsüz şekilde bir araya gelinmesine neden olacak yılbaşı partilerinin yapılmamasının tercih değil zorunluluk olduğu belirtildi.

  • Genelgeye göre konaklama tesisleri ve kiralık villa benzeri yerler dahil hiçbir mekanda yılbaşı partisi/kutlama yapılmasına izin verilmeyecek.

  • Yılbaşında uygulanacak kısıtlamalar ve illerdeki Kovid-19 tedbirleri, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi'nden 24 saat takip edilecek.

  • Kovid-19'la mücadeleye ilişkin sosyal medyaya yansıyabilecek her türlü aykırılık, siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edilecek.

  • Kısıtlamalar süresince engelliler, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanların temel ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Gruplarınca karşılanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
47
12
8
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

Sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek Mekke'nin fethini kutlayacaksak...? Malazgirt zaferini kutlamıştık Ağustos'ta...Hem de en üst düzey katılıml... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Riski varmis oda basina 1 kisi dusecek sekilde. Uydurma yada ironi yapmiyorum

Surdan Burdan

surda sokaga cikma yasagini tam uygulamiyorlar , 65 yas ustu amcalar camiye gidiyor , komsular misafirlige gidiyor hatta cocuklar sokak ta oynuyor bu haftaso... Devamını Gör

mertens

Fakirleredir bu yasak, zenginlere işlemez bakmayın villa milla dediklerine ahanda 1 ocakta görüntüler düşer ve izleriz