Görüş Bildir
Haberler
Hoş Geldin 2022, Güzelliklerini Bekliyoruz! Hem Ocak Ayında Hem de 2022'de Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Hoş Geldin 2022, Güzelliklerini Bekliyoruz! Hem Ocak Ayında Hem de 2022'de Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
29.12.2021 - 16:41

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Yeni yıl coşkusu her yanımızı sardı, umarım yaralarımızı da sarar 🥲Zaten 2022’ye çok güzel bir ödülle başlıyoruz, Jüpiter 12 yıl sonra yeniden yöneticisi olduğu Balık burcuna geçiyor, 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda, sonra Koç burcuna geçerek yaz döneminde ateşleri biraz artıracak :) 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında tekrar Balık seyahatine dönerek yolculuğuna Koç burcuyla devam edecek. Yöneticisi olduğu burçta olduğu için de eli epey bol, şansıyla bereketiyle, bütünleştirici enerjisiyle geliyor! Özellikle Balık burcunda Güneş, Ay, Yükselen, Venüs, Mars vb gibi kişisel göstergeler de barındırıyorsa haritan, bu iyicil etki sana çok iyi gelecek!

Nisan ayında da yine Jüpiter, Balık burcunda seyahat eden modern yöneticisi Neptün ile kavuşum yapacak. Bu büyük bir iyileşme ve şifa enerjisi getirecek bizlere, ancak tehlikesi de var, fazlasıyla kabulün getireceği rehavet ve eylemsizliğe de dikkat etmek gerek. Aynı zamanda Balık bir Su burcu olduğu için sularla ilgili riskler barındırmakta, o sebeple bu muhteşem enerjiyi yaşarken biraz dikkatli olmakta da fayda var.

Bu yılın tutulmaları Boğa – Akrep aksında, bu aksın teması da “sahip olmakla” ilgili. Elimizdeki kaynakları tutmakla birlikte, özellikle yeteneklerimizi kullanarak para kazanma kapılarını da açabilir bize. Aynı zamanda ciddi bir dönüşüm enerjisi de barındırmakta. Mayıs – Haziran 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde bu dönüşümü hissedeceğiz. Özellikle sabit burçlar Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçları için güçlü değişimler kapıda.

O zaman hazırsak hem Ocak ayına hem de 2022’ye göz atmak üzere seni yükselen burcunu seçmeye davet ediyorum sevgili astroloji sever! 🤩Önceliğin yükselenin olsun, keyifli okumalar ve mutlu yıllar! 🎄 🥳

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2022’de odağın maddi kaynakların ve ilişkilerin!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Öncelikle yeni yıla adım attığımız Ocak ayını konuşalım sevgili Koç ve Yükselen Koç, hemen ayın başında 2 Ocak’ta kariyer evinde güçlü, güzel bir yeni ay var. Bu da demek oluyor ki kariyerinle ilgili yeni taze bir başlangıç arzusuyla yeni yıla adım atıyorsun. Venüs’ün burada Retro pozisyonda olması da özellikle işin ve kariyerinle ilgili hak ettiğin konumu fark edeceğin bir dönem olacağını söylemekte. Bu sebeple yeni bir adım atacaksan değerinin karşılığını almaya özen göster. 24 Ocak’ta Mars’ın da Oğlak burcuna girişiyle motivasyonun, mücadelen kariyerin üzerinde, kendini daha fazla ortaya koymak isteyebilirsin sevgili Koç, hatta kariyerinle ilgili bundan sonrası için kalıcı olabilecek bir hedefe yönelmen ve kararlılıkla sonuna kadar gitmen de mümkün.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketine başlayacak. Hem kariyer evini hem de gelecek planlarını, projelerini doğru değerlendirmen, iyice düşünmeden adım atmaman önemli. Sosyal çevrende de bazı değişimler mümkün, uzun zamandır haber almadığın arkadaşlarınla ilgili bazı haberler gelebilir kulağına. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna gelerek bu alanı aydınlatacak, 1 ay boyunca kendini daha fazla insana tanıtabileceğin projelere imza atabilirsin, şimdikinden daha farklı bir sosyal ortama girmen de mümkün, yeni insanlar, yeni çevreler gündeminde olabilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay var, ev, yuva, aile, yaşam alanı konularında sürüncemede kalmış bazı konularla ilgili bir karar vermek isteyebilirsin, belki taşınma gibi gündemlerin oluşabilir veya aile içerisinde seni de ilgilendiren bazı konular nihai bir sonuç bekleyebilir senden. Yalnız şayet taşınma gündemi olursa yine Merkür retrosunun bitişini beklemek daha iyi olabilir.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Yıla gerçekten güzel bir geçişle giriş yaptık, Jüpiter 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda yani senin 12. Evinde ziyaretçi, burada oldukça güçlü olduğu için seni ruhsal olarak zorlayan, bilinçaltında seni sıkıştıran, belki kaygılandıran birçok konunun çözüme ulaştığını görebilirsin. Kendini daha güçlü ve adeta ilahi bir güç tarafından korunuyormuş gibi hissetmen mümkün, ayrıca bu geçiş sana doğru zamanda doğru yerde olabilme şansı da verecektir. Aynı tesiri 29 Ekim-19 Aralık 2022 arasında da yaşayacaksın, hayatında sıkışmış birçok konunun kendiliğinden rahatça çözülmesi mümkün sevgili Koç ve Yükselen Koç.

Jüpiter’in 2022’de sana özel bir kıyağı da var :) 11 Mayıs – 28 Ekim 2022 aralığında da seni ziyaret edecek, bu süreçte direk olarak şansın ta kendisi olduğunu hissedebilirsin :) Özellikle yükselen derecen Koç’un ilk 7 derecesinde ise veya Mart doğumlu bir Koç isen bu şansı daha da yoğun hissetmen mümkün. Bu ilişki konusunda da maddi konularda da güzel şanslar getirecek sana.

Mayıs – Haziran 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde özellikle maddi konularda sana belki de yepyeni kaynaklar sunacak, para kazanma yöntemini dönüştürme potansiyeli olan güçlü tutulmalar olacak, çünkü 2022 tutulmaları senin maddi kaynaklarını, değerlerini, paranı temsil eden evlerini tetikleyecek. Bu evler aynı zamanda sahip olduğun yetenekleri de uyandıracaktır, belki de uykuda olan bir yeteneğini paraya çevirmen de mümkün bu sene içerisinde. Odağın yıl boyunca kariyer, para ve maddi konular özelinde zaman zaman yoğunlaşabilir. 

Satürn 2022 içerisinde de Kova burcunda seyahatte, 2021 başından itibaren seni özellikle sosyal çevreni yeniden yapılandırma ve geleceğini şekillendirme konularında biraz zorlamıştı, buna devam edecek :) Ama Satürn geçişleri her zaman önemlidir çünkü emek verdiğimiz şeylerin karşılığını Satürn ile alırız. Artık değişmesi, dönüşmesi gereken sosyal hayatını ve kariyerini ilgilendiren birçok konu 2022 içerisinde kalıcı biçimde dönüşebilir.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, sana hem çok güzel bir yıl hem de keyifli bir Ocak ayı dilerim, umarım şahane başlangıçlar yapabildiğin çok güzel bir sene olur senin için! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022 seni dönüştürmeye geliyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına şöyle bir bakalım sevgili Boğa ve yükselen Boğa. 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla yeni yıla güzel bir giriş yapıyoruz. Özellikle yurt dışı bağlantılı bir tema varsa hayatında bu konuda bir başlangıç mümkün, aynı şekilde akademik temalar, yolculuklar gündemine gelebilir, seni ruhsal olarak geliştirecek yepyeni bir eğitime de başlayabilirsin bu yeni ayla. Venüs’ün de burada Retro harekette olması özellikle seni ruhsal olarak daha huzurlu, keyifli yapacak temaları fark etmeni de sağlayabilir. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna girecek, yaklaşık 1 aylık bir süreç boyunca ay başında gündeminde olan konularla ilgili bazı şeyleri hızlandıracaktır.

Yine 2 Ocak’ta yeni ayın hemen ardından Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketine başlayacak, özellikle kariyer konularında ayın 12’sine kadar yeni bir adım atmanda sakınca yok ancak sonrasında biraz daha yavaşlayıp, derinden düşünüp analiz ederek ilerlemeni öneririm. Bazı iletişim aksaklıkları yaşayabilirsin bu süreçte üstlerinle veya kendini ifade ederken biraz zorluk olabilir, geçici bir süreç, daha çok planlama yapıp Şubat ayında atılabilecek güçlü adımlar için beklemede kalabilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriyor, önümüzdeki 1 ay boyunca kariyerinle ilgili önemli bir değişim, dönüşüm bekliyor seni. Ancak dediğim gibi karar aşaması için Şubat’ı beklemen bazı aksilik veya yavaşlamaların önüne geçebilir. 

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da iletişim konuların, fikirlerin, belki de birçoğumuza bildireceğin önemli bir kararın işaretçisi olabilir, zihinsel olarak sana bir aydınlanma getirebilir, aynı zamanda var ise kardeşlerinle ilgili önemli bir gündem getirebilir hayatına. 

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

2022 içerisinde en büyük tesiri alacak 2 burçtan biri sensin zira bu yılın tutulmalarına ev sahipliği yapacaksın. Bu da senin için çok ciddi dönüşüm, değişim, hayatına yepyeni olguların gireceğinin işaretçisi sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Özellikle Mayıs – Haziran ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde hayatında çok önemli dönüşümler gerçekleşebilir. Örneğin bekar bir yükselen Boğa isen bu sana evlilik veya çok ciddi bir ilişki getirebilir, çok sorunlu ve kopma noktasına gelen ilişki/evlilik temalarında hayırlı bitişler yaşanabilir aynı zamanda. Kariyerine belki bir ortaklıkla devam edebilirsin bu 2022 içerisinde. Hayatına yepyeni bir yön vereceğin, bizzat seni ilgilendiren çok önemli kararların olacağı bir sene 2022.

Jüpiter 2022 Mayıs ayına kadar Balık burcunda seyahatte, bu da senin geleceğini planlaman, kariyerine yeni yönler vermen, beklemede olan birçok projeyi hayata geçirmen için çok destekli. Aynı tesiri 29 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında da hissedeceksin. Yeni, farklı sosyal çevrelere girerek, sana geleceğinle ilgili fayda sağlayacak çok önemli insanlarla da tanışabilirsin bu tarih aralıklarında.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 aralığında ise Jüpiter Koç seyahati yapacak, bu özellikle bilinçaltında seni zorlayan birçok konuda çözüm getirebilir, aynı zamanda farkında olmadığın bir koruma hissedebilirsin, Jüpiter koruyucudur ve 12. Ev gizlide olan, görmediğimiz bir evdir, senin de 12. Evinden geçiyor olacak bu tarih aralığında, o yüzden doğru zamanda doğru yerde olabileceğini hissedeceğin güzel bir dönem bu, ruhsal olarak farkındalığını da çok artıracak.

Satürn yine 2022 içerisinde de kariyer evin olan 10. Evde seyahatine devam edecek, bu da yine bu yıl içerisinde kariyerinle ilgili bir yapılandırma sürecinin devam ettiğini söylüyor bize, 2021 içerisinde Şubat, Haziran ve Aralık dönemlerinde kariyerin ve kendinle ilgili bazı dönüşümlerden geçtin, 2022 içerisinde bundan sonraki sürecinde dönüşmesi gereken birçok konuyu da dönüştüreceksin.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, umarım yenilendiğin, dönüştüğün ve şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir yıl geçirirsin! Şimdiden mutlu seneler! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de kariyerin ışıl ışıl parlıyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Öncelikle yeni yıla adım attığımız Ocak ayını konuşalım sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni döneme, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler veya eşinle ortak olarak bütçenizi temsil eden konularda bir yeniliğin işaretçisi bu yeni ay. Belki kendine yeni bir maddi gelir kaynağı bulmakla başlayabilirsin bu aya. Burada halihazırda Venüs retrosu da var Ocak sonuna kadar sürecek olan, elindeki maddi kaynakları çok har vurup harman savurmamak önemli bu süreçte. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna giriş yaparak bütün motivasyonunu “para kazanma” üzerine topluyor, gelir kaynaklarını artırmak adına seni biraz daha çok çalıştırabilir, ancak Mars bu burçta ve senin haritanda giriş yaptığı yerde güçlü olduğu için çabaların karşılık da bulacaktır.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro hareketini yapmaya başlayacak. Ayın 12’sine kadar özellikle yurtdışı temalarında görüşmeler, anlaşmalar yapman mümkün, 20 Ocak’ta Güneş de bu alana yani Kova burcuna giriş yapıyor, ufkunu genişletebilecek güzel bir eğitime başlayabilir, hatta bu eğitimi daha sonra kariyer olarak da dönüştürebilirsin. Sadece başlangıcını ya 12’sine kadar yapman ya da Şubat ayına bırakman bazı aksilik veya yavaşlamaların önüne geçebilir. 

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da özellikle para konularında artık bir netlik getiriyor sana, aylık gelirini artırabileceğin, belki kendine yepyeni bir maddi kaynak bulabileceğin bir dönem başlayabilir. Belki bir yeteneğini paraya çevirmeye başlayabilirsin bu süreçte. 

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Öncelikle güzel haberle başlayalım, Jüpiter 11 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda seyahatte, bu da sana şahane kariyer konuları, kendini çok daha fazla görünür hale getirebileceğin müthiş şanslar sunuyor. Aynı tesiri 29 Ekim – 19 Aralık 2022 arasında da hissedeceksin, 2022 Jüpiter’in desteğiyle sana iş, meslek ve kariyer konularında dönüştürücü fırsatlar getirecek. 11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında da Koç seyahati yapacak kısa bir süreliğine, kariyerinin sana getirebileceği büyüme fırsatı, aynı zamanda geleceğini şekillendirmen, bazı büyük projelere imza atman ve sosyal hayatına dahil olacak önemli insanlar vesilesiyle güçlenebileceğin çok güzel bir dönem bekliyor seni.

Mayıs – Haziran 2022 ve Ekim – Kasım 2022 tarihlerinde yaşanacak Boğa – Akrep tutulmaları senin hem bilinçaltında bazı değişim ve dönüşümlere hem de çalışma, meslek, iş konuları ile ilgili yeni ve dönüştürücü başlangıçlara olanak sağlayabilir. Bu dönüşümler hayatının bundan sonrası için kalıcı bazı sayfalar açabilir. Aynı zamanda bu aks senin sağlığınla da alakalı, ihmal ettiğin bazı sağlık temaları için harekete geçmen de mümkün. 

Satürn yine 2022 içerisinde senin 9. Evindeki seyahatine devam edecek, şayet özellikle yurtdışı temaları hayatında kariyer bazında gündemde ise bunlarla ilgili yapılandırmalar bu yıl içerisinde daha belirgin hayatına girebilir, akademik konularda da bazı sorumluluklar alman mümkün. Seni ruhsal olarak güçlendirecek konuları da daha çok fark edip bunlarla ilgili bazı çalışmalar da yapabilirsin.

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, umarım şahane başlangıçlar yaptığın muazzam bir yıl olur senin için 2022, şimdiden çok mutlu seneler dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de geleceğini şekillendiriyorsun Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına şöyle bir bakalım sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak bir yeni ayla başlıyoruz yeni yıla, bu senin ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar evini gündeme getiriyor sevgili Yengeç, bir ilişki gündemi olabilir, var olan bir ilişki belki biraz daha ciddiye binebilir bu yeni ay ile ancak Venüs Retrosu da burada, üstelik 27 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Oğlak’a gerileyen Merkür retrosu ekleniyor buraya :) Bu sebeple gündemde daha önce olmayan bir adıma çok da düşünmeden girişmek için pek uygun olmayabilir bu süreç, yeni ayın burada olmasıyla daha çok ilişkilerle ilgili görünürde olmayan bazı sorunları masaya yatırıp pürüzleri gidermek için daha kıymetli bu dönem. 24 Ocak’ta Mars da bu alana giriş yapacak çünkü :) İlişkiler konusu biraz özen ve dikkat istiyor senden bu ay sevgili Yengeç.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor, 12 Ocak – 27 Ocak arasında Kova’da, 28 Ocak – 5 Şubat arasında da Oğlak’ta Retro yapmaya başlıyor, bu durumda ayın 27’sine kadar gündemin varsa partnerin veya ortak gelirlerin olacak, aynı zamanda bu yine senin maddi konularını da tetiklediği için biraz daha özenli olmak isteyebilirsin bu temalarda, çok açılmadan dikkatli davranmak önemli. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriş yapıyor, maddi kaynakların, para hesapların, gelir – gider tablon epey gündemini meşgul edecek, hatta para konusunda yeni bazı gündemlerin, gelirini artıracak yeni yolların olabilir bu 1 aylık süreç içerisinde, çünkü güneş finans evini aydınlatıyor. 

17 Ocak 2022’de yılın ilk dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, kendinle ilgili önemli karar, bir sonuç aşaması bu dönem, karşıt evindeki Retroların bulandırdığı suların ardından biraz odağını kendine çevirmen ve kafanı kurcalayan bazı konulara son noktayı koyman mümkün bu dolunayla.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Bu yıl Jüpiter’in Balık seyriyle başlıyor, 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda seyahat eden Jüpiter senin özellikle ruhsal ve kültürel olarak çok gelişeceğin, daha umutlu ve inanç dolu olmana olanak sağlayacak güzel şanslar elde edebileceğin fırsatlar sunuyor sana. Şayet bir eğitim niyetin varsa bunu muhakkak değerlendir, yine yurtdışı veya uluslararası konularla ilgili, belki yayıncılıkla ilgili konulara da eğilebilirsin, belki bir kitap yazabilirsin, ismini daha çok duyurabilirsin. Seni de çok seven Jüpiter, senin haritanda oldukça da rahat ettiği bir evde, sana çok şans getirecek Balık geçişi. Bu tesiri 29 Ekim – 19 Aralık 2022 arasında da yoğun biçimde hissedeceksin.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Koç burcuna geçecek, böylelikle kariyer evine de kısa bir giriş yapacak, bu da sana parlaman için büyük şanslar, çok şanslı bir kariyer yolu planlaması sunabilir, bilinirliğini artırabilir, maddi olarak da seni rahatlatacak iş fırsatları çıkarabilir karşına.

Mayıs – Haziran 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde yaşayacağımız Boğa – Akrep tutulmaları sana hem gelecek planlamaları ve kariyerini daha da büyütecek projeler alanında hem de aşk, flörtler ve yaratıcılığını, yeteneklerini kullanarak çok daha fazla insana ulaştırabileceğin şanslar sunacak. Bu alanlarda bazı dönüşümlere, hayatına bir anda dahil olan güçlü gündemlere şimdiden hazırlıklı ol sevgili Yengeç, bir de şayet evli isen bebek müjdeleri de verebilir bu tutulmalar :) 

Satürn yine 2022 içerisinde de Kova seyrine devam edecek, özellikle 2021 içerisinde maddi konularda zaman zaman rotanı yeniden oluşturman gerekti :) Çünkü buralarda bir sağlamlık, yapılandırma ve sorumluluk beklentisi var Satürn’ün, istediği kalıcı ve güvenli bir maddi durum oluşturmak hayatında, işte 2022’de bu konularda daha belirgin biçimde hem kariyerini hem de maddi kaynaklarını yapılandırmak için mücadele edeceksin.

Evet Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, umarım şahane başlangıçlar ve birbirinden güzel haberlerle geçireceğin bir yıl bekliyordur seni! Şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de kariyerine yepyeni bir yön verebilirsin Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Öncelikle yeni yıla adım attığımız Ocak ayını konuşalım sevgili Aslan ve yükselen Aslan, hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni döneme, bu da senin çalışma hayatın, ofisin, mesleğin ve günlük uğraşlarınla ilgili bir yenilik işaretçisi. Çalışma ortamına bir yenilik gelebilir, yeni bir uğraşı edinebilirsin, günlük düzenine bir değişim katabilirsin. Ancak bu alanda halihazırda Venüs retrosu da var, bir şeylerin biraz daha yavaş ilerlemesi ve sana asıl huzuru verecek düzeni bulman için de bir fırsat bu yeni ay. 24 Ocak’ta Mars da Oğlak burcuna giriş yapıyor ve iş konuların ciddi anlamda hız kazanıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan, kendini daha hırslı, daha çok ortaya koyar bulabilirsin, özellikle mesleğinle ilgili koyduğun hedeflere ulaşmak Mars Oğlak geçişinde senin için çok daha kolay olacak.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna yani tam karşıt evine giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat ’22 arasında da Retro harekette olacak, zihnin, odağın biraz ilişkilerine kayıyor, eski defterler açılabilir, bir ilişkin varsa belki zamanında problem olup da çözülmemiş konular gündeme gelebilir bu süreçte. Bir de Merkür Retro iken yanlış anlamalar, durduk yere kalp kırmalar da olabiliyor, iletişime biraz dikkat etmek isteyebilirsin sevgili Aslan ve yükselen Aslan. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna girerek yine gündemi ilişkilere taşıyor, şayet bekar bir yükselen Aslan isen bu 1 aylık süreçte yeni bir başlangıç gelebilir ancak tam adım atmak için Merkür ve Venüs’ün Retrolarının bitmesini beklemek iyi olabilir. 

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunay var, bu senin bilinçaltını aydınlatacak, geriye attığın, görmezden geldiğin konuları sana hatırlatacak ki çözüme ulaşsın, farkındalığın normalden çok daha yüksek olacak. Ayrıca senden gizlenen bazı şeyleri de öğrenebilirsin bu dolunayla.  

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

2022’nin en önemli gündemi ay düğümlerinin burç değiştirmesi ile yıl boyunca tutulmaların Boğa – Akrep aksını tetiklemesi, bu da senin için ev, yuva, yaşam alanları ve aynı zamanda da kariyer konularında çok görünür dönüşümlerin olacağının işaretçisi. Özellikle Nisan – Mayıs ve Ekim – Kasım ’22 dönemlerinde bu dönüşümün, değişimin etkilerini çok net görebilirsin sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Kuzey düğüm 10. Evinde yani kariyer evinde ziyarette olacağı için de geleceğini şekillendirecek önemli olaylar, belki de yepyeni bir kariyer yolu çizmen mümkün 2022’de.

Jüpiter 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcunda seyahat edecek, bu geçişle de özellikle maddi anlamda bir ferahlama yaşaman mümkün sevgili Aslan, dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili artış olabilir, ortak bir iş yapıyorsan veya partnerinle ortak bir hesabın varsa bu geçiş bütçeni paylaştığın insanlara da çok yarayacak bir geçiş. Aynı tesiri 29 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında da hissedeceksin.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter Koç burcuna kısa süreliğine giriş yapacak, bir ateş burcunda seyahat edeceği için de seni yine görecek ve özellikle de ruhsal olarak çok gelişeceğin eğitimler, konular, belki yurt dışı temaları hayatına getirebilir, zira senin 9. Evinde seyahatte olacak, Jüpiter de bu evi çok sever :) Şayet uluslararası bir mesleğin varsa veya yayıncılıkla ilgileniyorsan yine bu dönemi değerlendirebilirsin. Aynı zamanda akademik konularda da oldukça avantajlı bu süreç.

Satürn 2021’den bu yana ilişkiler evinde seyahatte, 2022’de de yine buradaki seyahatini devam ettirecek. Bu da ilişkilere ciddi sorumluluklar yükleyecek önemli bir dönem olduğunu söylüyor senin için bu senenin, ite kaka ilerleyen, sana artık gerçekten iyi gelmeyen ilişkiler sona erebilir, her şeyiyle sağlam ve doğru ilerleyen ilişkiler ise evlilikle taçlanabilir, özellikle yine tutulma dönemleri bunu çok tetikler. 

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, umarım şahane başlangıçlar yaptığın, güzel gönlünden geçen muazzam bir yıl olur senin için. Şimdiden mutlu seneler! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022'de ilişkiler konusunda çok şanslısın Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına şöyle bir bakalım sevgili Başak ve Yükselen Başak. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu da aşk, flörtler, hobiler konusunda sana bazı yenilikler, başlangıçlar getirebilir, ancak burada Venüs retrosu olduğunu da unutmayalım :) Yeni başlangıçlar sadece Ocak ayında değil 2022’de de ilişkiler yönünden şanslı senin için, ancak önce kendinden çok ödün vermemeyi öğretiyor bu yeni ay sana. Aynı zamanda hobilerinle, yeteneklerinle ilgili bazı başlangıçlar da yapabilirsin. 24 Ocak’ta Mars’ın da Oğlak burcuna giriş yapmasıyla bu konular hız kazanabilir yaklaşık 1 aylık süre boyunca, yeteneklerinle ve hobilerinle daha fazla dikkat çekmek ve biraz kendini parlatma arzusuyla mücadele etmek isteyebilirsin.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda olacak. Bu da odağının iş, meslek, çalışma hayatınla ilgili olacağını söylüyor, bazı görüşmeler, kararlar alabilirsin bu süreçte ancak Retro’nun potansiyel aksaklıklarını, yavaşlamalarını dikkate al bu ay. Şayet aklında bir değişim düşüncesi varsa bunu Retro sonrasına bırakmak isteyebilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de Kova burcuna giriş yapıyor, mesleğinle, çalışma koşullarınla ilgili bazı planlamalar yaparak olası değişimlere hazırlayabilirsin kendini.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yani gelecek planların, projelerin, ideallerin ile ilgili olan 11. Evde bir dolunay var, belli ki yeni yılın bu ilk günlerinde özellikle geleceğinle ilgili bazı kararlar alacak, bazı durumlara netlik kazandırmak isteyeceksin. Bu aynı zamanda sosyal çevren, arkadaşlıklarınla ilgili de bazı sonlanmalara işaret edebilir, sana fayda sağlamayan arkadaşlıklarını sona erdirebilirsin.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

2022’nin aşk ve ilişkiler konusunda en şanslı burçlarından birisin Başak ve özellikle yükselen Başak, zira Jüpiter Balık burcunda ve tam karşıt evin olan ilişkiler evinde ziyarette olacak. 11 Mayıs 2022’ye kadar şayet hayatında biri yoksa yeni ve ciddi ilişkiler konusunda büyük fırsatların olabilir, ilişkin varsa ciddiye binebilir. Aynı zamanda bir ortaklık düşüncen varsa yine çok destek olacak Jüpiter sana, bereketli güzel bir ortaklığa adım atabilirsin. Aynı tesiri 28 Ekim – 19 Aralık 2022 arasında da hissedeceksin. 

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter bu kez maddi anlamda sana şanslar getirmeye başlayacak, kısa süreli Koç seyahati yeni bir maddi kaynak elde etmeni sağlayabilir, beklemediğin gelirler elde edebilirsin, şayet evli bir yükselen Başak isen eşinle ortak kaynaklarınızda büyüme de yaratır bu geçiş.

Bu yılın tutulmaları Boğa – Akrep aksı üzerinde gerçekleşiyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, özellikle Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde kendini geliştirmek adına alacağın eğitimler, belki uluslararası konular, yurt dışı temaları, akademik konular gündeminde olacak. Bu tutulmalar bu sene kendinle ilgili çok önemli kararlar alacağını da söylüyor bize, düşünce yapın, iletişimin, yakın çevren dönüşüme çok açık bu sene. Ruhsal ve kültürel olarak bir adım öteye taşıyacak 2022 seni. Belki uzaklara taşınmak, farklı kültürlere adapte olmak da mümkün bu tutulma dönemlerinde.

Satürn 2021 boyunca senin iş, meslek, çalışma ortamını temsil eden 6. Evdeydi, 2022’de de burada devam edecek, bu aslında senin düzenli bir iş, belki ustalık elde ederek ilerleyeceğin, biraz daha uzmanlaşacağın bir yıl olduğuna işaret. Çalışma hayatına bir düzen getirecek, kalıcı bir şeyler inşa ettirecek. Aynı zamanda burası sağlığınla da ilgili, 2022’de de ihmal etmemeni hatırlatıyor sana.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, umarım muazzam başlangıçlar yaptığın çok ama çok güzel bir sene geçirirsin. Mutlu yıllar!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de yeteneklerini paraya çeviriyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

2022’yi konuşmaya başlamadan önce bir Ocak ayına göz atalım sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu yeni ay yaşam alanın, evin, yuvanla ilgili bir yenilik, bir başlangıç enerjisi taşıyor. Ancak burada Venüs retrosu da var, bu da demek oluyor ki seni huzursuz eden, keyfini kaçıran konuları fark edip bir yeniliğe doğru adım atmaya karar veriyorsun. Ancak Ocak ayını hamle için değil de karar vermek için değerlendirmen daha doğru olabilir, özellikle ikinci yarısında Merkür de Retro olacak çünkü. 24 Ocak’ta Mars da bu alana giriş yapacak, evin ve yaşam alanın mücadele ve motivasyon kaynağın olacak yaklaşık 1 aylık bir süre boyunca.

Yine 2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro pozisyonda olacak. Bu biraz aşk, flörtler, kendi yaratıcılığınla ilgili konuları odağına taşıyor, bekar bir Terazi isen eski aşklar gündemine gelebilir, ancak Retro olduğu için iyi değerlendirmek gerek :) Bu senin uykuda olan yeteneklerini de fark etmeni sağlar öte yandan. Aynı zamanda bu retronun bir kısmı da Oğlak burcuna geçecek, o yüzden ay sonunda ev, yuva içerisinde tadilat, taşınma gibi konular gündeme gelirse biraz ertelemek isteyebilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız sevgili Terazi, kariyer konularınla ilgili çok ciddi bir netlik gündeme gelecek. Belki kariyerini değiştirmek veya sürüncemede kalan bir konuyu artık bir karara bağlamak ve yoluna öyle devam etmek isteyeceksin. Bu senin toplumsal görünümünü de etkileyecektir, önemli bir kararını duyurabilirsin bu dolunayla.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna giriyor ve aşk, flörtler, yaratıcılık konularını gündemine getiriyor. Bekar Teraziler için dikkat çeken aşk ilişkileri gündeme gelebilir bu 1 aylık süreçte :) Evli bir Terazi isen bu bir bebek kararı vermeni sağlayabilir veya ebeveyn isen çocuklarınla ilgili önemli bir gelişme getirebilir. 

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Jüpiter yılın ilk günlerinden 11 Mayıs 2022’ye kadar ve 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında Balık burcunda seyahatte, bu da senin iş, çalışma, meslek, ofis ortamı temalarınla ilgili çok güzel, çok şanslı durumlar çıkaracak karşına. Kendini daha iyi ve umutlu hissedebileceğin bazı işler gündemine gelebilir, önemli ve güzel iş değişiklikleri yapabilirsin, maddi olarak kazançlarını daha da artırabilir bu geçiş. Jüpiter sana iş konularında bu tarih aralıklarında çok güzel şanslar getirecek. Aynı zamanda bu sağlık konularında da şans demek.

11 Mayıs 2022 – 28 Ekim 2022 arası ise bekar Terazi’ler için müjdeli dönem :) Jüpiter bu kısa dönemde ilişkiler evinden geçecek, bu da sana şahane ilişki fırsatları getirecektir, üstelik oldukça da ciddi ilişkiler bunlar. Aynı zamanda şayet bir ilişkin varsa bu tarih aralıklarında evlilik de gündemine gelebilir, işler daha ciddiye binebilir. Ortaklık planın varsa şayet yine çok olumlu. Bu bir fragman, 2023’te Jüpiter Koç seyahatini daha uzun yapacak, bu yaz dönemlerinde başlayan birçok güzel konu, 2023’te tamamlanacaktır.

Bu yılın tutulmaları Boğa – Akrep aksında sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu da senin bu yıl çok önemli finansal kararlar, dönüşümler, değişimler geçireceğini, şayet planlamanı düzgün yaparsan gelirini çok artırabileceğini söylüyor bize. Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde özellikle maddi konularda gündemin yoğunlaşacak, özellikle sana yeteneklerini paraya çevirmen için çalışmalar yapmanı öneririm. 

Satürn 2021’den bu yana 5. Evinde yani hobilerin, yaratıcılığın, kendini ortaya koyabileceğin konuları temsil eden evde ziyarette. 2022’de de burada ve artık hobilerini, yeteneklerini ciddiye almanı söylüyor bir yandan. Para evlerinde gerçekleşecek tutulmalar da Satürn’ün bu konumunu destekliyor. Buradaki Satürn hayattan zevk almayı biraz zorlaştırır, çünkü bunu senin fark etmeni ister, bunun en güzel yolu da kendi yaratıcılığının ve sana özgüven sağlayan yeteneklerinin sorumluluğunu alman. 

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, umarım muazzam başlangıçlar yaptığın çok güzel bir yıl geçirirsin. Mutlu seneler dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022 senin için çok önemli dönüşümlerin yılı Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına şöyle bir bakalım sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Bu da senin hayatına yeni bir eğitim getirebilir, yakın çevrenle ilgili yeni bir gelişmeden haberdar olabilirsin. Aynı zamanda bu kısa seyahatlere ve kendinle ilgili önemli yeni bir karar almana da olanak sağlayabilir. Yalnız burada bir de Venüs retrosu var, ay sonunda Merkür de bu alana doğru gerileyecek, biraz işler yavaşlayabilir ay sonunda, kararlarından emin olman biraz zor olabilir senin için. 24 Ocak’ta Mars’ın bu alana gelmesiyle kendini bir karar veya eğitim konusunda mücadele içinde bulabilirsin, Şubat ayından itibaren işler daha çok hızlanacak merak etme Akrep.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat 2022 arasında da Retro yapacak, ev, yuva, yaşam alanı konularında biraz yavaşlamalar, belki bazı düzenlemeler gündeme gelebilir. Ebeveynlerinle iletişiminde biraz aksaklıklar çıkabilir. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana yani Kova burcuna giriş yapacak, önümüzdeki 1 aylık sürede odağın daha çok evin ve aile konuların olacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Taşınma gündemin de olabilir, erteleme imkanın var ise Şubat ayına bırakmak aksiliklerin önüne geçebilir.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da senin yine kendini daha çok geliştirebileceğin eğitimlerle, yurt dışı veya akademik konularla ilgili netlik bekleyen konuları sonuca erdirecektir. Aynı zamanda hukuki bir konu varsa gündeminde bu konu da artık bu dolunayla sonuçlanır. Ruhsal olarak kendini biraz daha iyi hissetmen de mümkün.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Jüpiter’in 2022’de aşk müjdesi vereceği şanslı burçlardan birisin sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, zaten bu yıl tutulmaların da vesilesiyle odağın daha çok ilişkiler ve aşk konuları olacak onu bil, o ruh eşi buraya gelecek! :p Şayet bekar bir yükselen Akrep isen 11 Mayıs 2022’ye kadar aşk, flörtler evi olan 5. Evinde seyahatte olan Jüpiter sana bu kapıları açacak, aynı tesiri 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında da gösterecek. Burası aynı zamanda hobiler, yaratıcılık, yetenekler evi, bu sene hobilerini işe çevirmen, seni parlatacak yeteneklerini ortaya çıkarman için de çok destekli bir sene. Şayet ebeveyn bir yükselen Akrep isen bu çocuk, bebek temalarını da hayatına taşıyabilir, çocuklarından yana oldukça şanslı hissettiğin bir sene olabilir.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter bu kez iş, çalışma, meslek konularını temsil eden 6. Evine yani Koç burcuna giriş yapacak kısa süreliğine. Çalışma ortamınla ilgili şanslar, daha çok maddi olarak seni rahatlatacak bir iş değişimi gündemine getirebilir. Aynı zamanda burası sağlığımızı da yönetir, bu anlamda da şanslı hissedeceğin bir sene olacak 2022.

Bu senenin tutulmalarında aktif olarak görevdesin sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu da senin için çok dönüştürücü, yeniliklerin kapıda olduğu bir seneyi işaret etmekte. Özellikle Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde hayatınla ilgili çok önemli dönüşümlere şahitlik edeceksin. Yeni başlayacak ilişkiler veya var olan ilişkilerin evliliğe dönüşmesi görülebilir, sarsıntıda olan ve artık enerji olarak kesinlikle sana uymayan ilişkilerine nokta koyup yeni bir sayfa açmaya da karar verebilirsin. Kendinle, belki dış görünüşünle ilgili çok belirgin değişiklikler yapabilirsin, hayat yolunu tamamen değiştirmeye karar verebilirsin. Bambaşka bir Akrep göreceğiz 2022’nin sonunda. 

Satürn 2021 boyunca ev, yuva, aile temalarını temsil eden evde seyahatteydi, 2022’de de bu seyahati devam ediyor. Bu konularla ilgili artık verilmesi gereken kararlar veya düzeni oturmayan yaşam alanlarına kesin ve net düzenlemeler getirmen mümkün. Ebeveyn ilişkileri ve aile konuları da yine gündeminde olacak 2022’de.

Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrep, umarım kendini tümüyle yenilediğin ve şahane başlangıçlar yaptığın çok özel bir sene olur senin için. Şimdiden mutlu yıllar dilerim! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de yepyeni bir yaşam düzenine geçiyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına bir göz atalım sevgili Yay ve Yükselen Yay. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay ile başlıyoruz bu yıla. Bu da finansal anlamda sana yeni bir maddi kaynak gelebileceğinin işaretçisi, odağın maddi konular ve para kaynakların olacak bu ay. Venüs burada Retro hareketine devam ediyor ay sonuna kadar, özellikle yeteneklerini paraya çevirmen için biraz kendini fark etmeni istemekte. Maddi konularda biraz yavaşlama hissedebilirsin ama bu seni yeni bir kaynak bulmaya da itebilir. 24 Ocak’ta Mars da buraya gelecek ve özellikle para konularına epey hız katacak.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da retroda olacak. Merkür’ün burada olması sana bir eğitim konusu getirebilir, özellikle de daha önce düşündüğün bir eğitimi almak isteyebilirsin ancak erteleyebiliyorsan Retro sürecinin bitimini bekle. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana giriş yapacak, bu ay alacağın bir eğitim kararını Şubat’ta hayatına dahil edebilirsin. Aynı zamanda burası yakın çevren ve iletişimini de temsil ediyor, retronun getirebileceği yanlış anlamalar, anlaşmazlıklar konularına biraz dikkat, kısa seyahatlerde de biraz özenli olmak isteyebilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine maddi konularla ilgili sana bir netlik getirebilir, sürüncemede kalan bir para konusu nihayete erebilir. Beklenen bir kredi, miras veya bir borç gündemde ise bununla ilgili bir gelişme de getirebilir bu dolunay.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Yönetici gezegenin Jüpiter, 2022’ye girerken Balık burcuna giriş yapıyor, 10 Mayıs 2022’ye kadar da ilk turunu tamamlayacak, daha sonra 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında tekrar gelecek. Bu tarih aralıklarında özellikle ev, yuva, yaşam alanı, aile gibi konularda seni zorlayan, sıkıştıran durumlar büyük bir ferahlamaya dönüşecek sevgili Yay ve Yükselen Yay. Yaşam alanını değiştirebilir, belki uzak bir yere taşınabilirsin, hayatına yeni bir yön verebilirsin, özellikle de uzun zamandır hayalini kurduğun yaşam için büyük destek var bu Jüpiter Balık geçişiyle.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter bu kez aşk, flörtler, yeteneklerinle ilgili konular için sana kısa süreliğine müthiş fırsatlar getirebilir, bir yaz aşkı pat diye karşına çıkabilir örneğin :) Aynı zamanda yaratıcılığını kullanarak kendini çok parlatabilirsin, çok daha neşeli, canlı hissedebilirsin. Ebeveyn olmak isteyen bir Yükselen Yay isen bu geçişte bebek müjdesi de gelebilir ^^ Aynı zamanda çocuklarınla ilgili de çok şanslı, güzel gelişmeler olabilir bu dönemde.

Bu senenin tutulmaları Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde iş, meslek, çalışma haneni ve aynı zamanda bilinçaltını, seni psikolojik olarak zorlayan krizlerini dönüştürecek. Yeni bir iş kolu, yeni bir meslek hayatına girebilir, çalışma koşulların tümüyle değişebilir, yepyeni bir başlangıç yapabilirsin. Bu aks aynı zamanda sağlıkla da alakalı bir aks, o sebeple bu yıl içerisinde ertelediğin sağlık konularını ihmal etmemeni öneririm sevgili Yay ve Yükselen Yay. 

Satürn 2021 yılından bu yana senin 3. Evinde yani Kova burcunda seyahatte, 2022’de de burada olacak. Burası senin eğitimler, iletişim, fikirler, kararlar, yakın çevre, kardeş ilişkileri evin, Satürn özellikle bu konularda yepyeni bir düzenlemeye doğru yönlendiriyor seni. Kendini geliştirebileceğin eğitimler için şayet 2021’de adım atmadıysan 2022 yılını değerlendirebilirsin zira bunlar sana para kaynağı olarak da dönebilir. Aynı zamanda sana hizmet etmeyen düşünceleri ve bakış açını da artık dönüştürmen gerekebilir bu yıl.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir sene olur senin için 2022, şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de yeteneklerini paraya dönüştürüyorsun Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına kısaca bir göz atalım sevgili Oğlak. Yılın ilk yeni ayına 2 Ocak’ta ev sahipliği yapıyorsun, yeni yıla tümüyle yenilenmiş, kendinle ilgili yepyeni kararlar alarak adım atıyorsun. Burada 19 Aralık’tan bu yana seni özellikle ilişkiler konusunda zorlayan bir de Venüs retrosu var, ancak bu aynı zamanda kendine verdiğin değeri de anlamanın bir yolu, yeni kararlar almanda da oldukça etkili. Mars da 24 Ocak’ta senin burcunda misafir olmaya başlayacak, kendini daha hırslı, kararlı ve gözüpek göreceksin, kendinle ilgili aldığın kararları yürürlüğe koymak için güzel zamanlar.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda. Bu da ay boyunca odağını gelir gider tablon, maddi konuların ve para kaynakların üzerine yoğunlaştıracağını söylüyor. Retro dönemde maddi konularınla ilgili önemli bir karar alman çok verimli olmayabilir, daha çok kaynaklarını korumaya ve belki de çok açılmamaya dikkat edebilirsin. 20 Ocak’ta Güneş de bu alana gelerek aslında sana önümüzdeki dönem için bazı olası para kaynakları getirebilir, 5 Şubat’tan itibaren bu konularla ilgili bazı adımlar atabilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yani tam karşıt evinde bir Dolunay var sevgili Oğlak, burası ilişkiler hanen, sen de halihazırda Venüs retrosunun ev sahibi iken demek ki ilişkilerle ilgili bir nihai karar, sonuç, netleşme gündemine gelebilir bu Yengeç dolunayı ile. Özellikle de Retro süreçte farkına vardığın bazı konular seni kararlara itebilir, tamam mı devam mı dedirtebilir. Sağlam ilişkiler adım da atlayabilir.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Jüpiter yıla henüz adım attığımız günlerde Balık burcuna giriş yaptı, ilk turunu 11 Mayıs 2022’ye kadar sürdürecek. Bu yıl gündemini en çok kurcalayacak ve sana çok büyük şanslar getirecek konu iletişimin, yakın çevren ve seni parlatacak eğitimler olacak sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Kendini çok daha iyi ifade edebilir, çok şanslı sözleşmelere imza atabilir, geleceğini şekillendirecek çok önemli kararlar alabilirsin bu dönemde. Başladığın bir eğitimin seni çok ileriye taşıması da mümkün. Yakın çevrene dahil olacak ve sana çok iyi gelecek kişilerle de tanışabilirsin aynı zamanda. Bu tesiri 29 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında da hissedeceksin.

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter sana ev, yuva, yaşam alanları konusunda müthiş şanslar getirmeye geliyor. Belki evini değiştirebilir, hatta işi büyütüp başka bir şehre de taşınabilirsin, kendine yeni bir yaşam kurabilirsin. Aile içerisinde çözüme ulaşması bekleyen konular çözülebilir, sıkışmış durumlar rahatlayabilir. 

2022 yılının tutulmaları Mayıs – Haziran ve Ekim – Kasım dönemlerinde Boğa – Akrep aksında gerçekleşecek. Bu da sana aşk ve flörtler kapısını açacağı kadar yeteneklerini, yaratıcılığını çok daha büyük kitlelere duyurma fırsatı da sunacaktır. Zaten Jüpiter seni eğitimler konusunda müthiş destekliyor bu sene, tutulmalar da yaratıcılığını, yeteneklerini konuşturup parlayacağın ve çok daha geniş sosyal çevrelere yayılabileceğin evleri tetiklemekte, ciddi anlamda bir hobine veya eğitim alabileceğin bir konuya eğilerek hayatını değiştirdiğin bir dönem bekliyor seni sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Hatta arkadaş çevren bile bu tutulmalardan etkilenebilir.

Satürn 2021 yılından bu yana Kova burcunda seyahatteydi, bu da senin kulağına “daha çok para kazansana” diye fısıldamıştı, 2022’de de bu para konuları ile ilgili alacağın sorumluluklar devam edecek, Satürn senden yeteneklerini paraya çevirmeni bekliyor, kendine yeni para kaynakları bulmanı istiyor, 2022’de bunu daha yoğun bir şekilde hissettirecek. Doğru hamleler yaparsan maddi anlamda kendini çok güçlü biçimde yapılandırabilirsin.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, umarım yeni yıla şahane başlangıçlar yaparak girer, kendini yenilediğin bir dönem yaşarsın! Şimdiden yeni yılını kutlarım! 🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

2022’de hayat yolunu değiştiriyorsun Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına göz atalım sevgili Kova ve Yükselen Kova. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda yani 12. Evinde bir yeni ay var, bilinçaltına attığın konular, belki de senden gizlenen bazı durumlar ortaya çıkabilir bu yeni ayla. Bu yeni aya aynı zamanda bir de Venüs retrosu eşlik etmekte, gizli aşk ilişkileri gündeme gelebileceği gibi, ilişki yaşamaya dair derin korkularını da fark edebilirsin bu dönemde. 24 Ocak’ta Mars da bu alana gelecek, bir süre uyku düzenin bozulabilir, kendinle ve zihninle mücadele ederken bulabilirsin kendini. 

2 Ocak’ta Merkür senin burcuna geçiyor sevgili Kova ancak 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro pozisyonda olacak. Özellikle bu tarih aralığında kendini ifade ederken seçtiğin cümlelere dikkat, yanlış anlaşılacağım telaşı ile de kendini zorlaman mümkün, Merkür yapacağın sözleşme, imza veya haberleri biraz geciktirebilir, ancak bu vesileyle her şeyi daha detaylı inceleme şansı da bulabileceksin. 20 Ocak’ta Güneş’i burcunda ağırlamaya başlayacaksın, şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Kova! Özellikle Şubat ayı itibariyle kendini çok daha güvenli biçimde ortaya koyabilirsin, Retroları atlattıktan sonra süreç senin için daha kolay ve güzel ilerleyecek.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda bir Dolunay yaşayacağız, iş, meslek, çalışma ortamı gibi konularda artık hayatına bir netlik gelebilir sevgili Kova ve Yükselen Kova, özellikle sürüncemede olan bir iş, çalışma konusu ile ilgili nihai karar verilebilir, bu kararı sen de verebilirsin. Aynı zamanda sağlıkla ilgili de bir gelişme olabilir bu dolunay civarında, kontrollerini ihmal etmemeni öneririm Kova’cığım.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

2022’nin maddi olarak en şanslı, en rahatlayabilecek burcu olabilirsin Kova ve özellikle Yükselen Kova, çünkü Jüpiter para ve maddi kaynaklar evinden geçecek. Burası aynı zamanda kendimizi güvenli hissetmemizi de temsil eder, Jüpiter geçişiyle bu tesiri 10 Mayıs 2022’ye kadar yoğun biçimde alabilirsin, 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında yine aynı tesiri hissederek yılı bitireceksin. 11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter bu kez senin yakın çevre ilişkilerin, iletişimin, kararlarını temsil eden 3. Evine giriş yapacak. Burası sana daha sonrasında maddi olarak bir kaynağa dönüşebilecek ve seni geliştirebilecek eğitimler de sunabilir, aynı zamanda şanslı sözleşmeler, tanışmalar getirebilir, yakın çevreni genişletebilir ve sana çok iyi gelecek insanlarla tanışabilirsin.

Bu yılın tutulmaları Boğa – Akrep aksında gerçekleşecek sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu da hem yaşam alanını, evini, yuvanı hem de kariyerini ciddi anlamda dönüşümden geçireceğin bir seneyi işaret ediyor. Birbirleriyle bağlantılı biçimde belki kariyerini değiştirdiğin için farklı bir yere taşınabilir veya hayatını tamamıyla değiştirip çok farklı bir kariyer yolculuğuna geçebilirsin. Burcunda seyahat eden Satürn de bu tutulmalarda aktif rol alacağından kendinle ilgili kalıcı, yeni bir hayat kararı alabilirsin. Özellikle Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde yoğun biçimde bu temalar gündemini meşgul edecek. 

Satürn'ü burcunda ağırladığın 2021 içerisinde hem ilişkiler hem kariyer hem de yaşam alanlarınla ilgili bazı sınavlardan geçtin, 2022’de artık hayatınla ilgili kalıcı yol ayrımları deneyimleyebilirsin. Bunun için de biraz hayatını düzene sokman gerekecek, alacağın kararlar senin hayatının bundan sonraki döngüsü için oldukça önemli olacak bu sene sevgili Kova, bir dönüşüm sürecindesin.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, umarım şahane başlangıçlar ve muazzam yeniliklerle mutluluk dolu bir yıl geçirirsin. Şimdiden yeni yılını ve beraberinde yeni yaşını kutlarım!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

2022’de şans senden yana, ama sorumluluklarını da unutma Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

2022 genel yorumlarına geçmeden önce Ocak ayına şöyle bir göz atalım sevgili Balık ve yükselen Balık. Hemen 2 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ayla başlıyoruz yeni yıla, bu yeni ay özellikle gelecek planların, projelerin, sosyal çevrenle ilgili yeni bir sürecin başlayacağını işaret ediyor. Yeni ve dikkat çekecek bir projeye adım atabilirsin, ancak burada bir de Venüs retrosu var. Bu Retro süreciyle içinde bulunduğun sosyal ortamlara biraz yabancılaşmış veya arkadaşlarınla iletişimini gözden geçirmene neden olmuş bazı olaylar gündeme gelebilir, yeni ay da bu süreçte zaten sana yenilenmiş bir çevre ve geleceğinle ilgili yeni kararlar getirebilir. 24 Ocak’ta Mars’ın da bu alana girmesiyle hedeflerine kararlılıkla ilerleyecek motivasyonu bulabileceksin.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna giriş yapıyor, 12 Ocak – 5 Şubat arasında da Retro hareketle seyrine devam edecek. Bu sana biraz içsel hesaplaşmalar getirebilir, bilinçaltına attığın bazı konular, belki korkuların tekrar yüzeye çıkabilir, biraz uyku problemleri de getirebilir bu süreç sana. Ayrıca senden gizlenen bazı gerçekleri bu Retro sürecinde duyman mümkün. 20 Ocak’ta Güneş’in de Kova burcuna geçişiyle yüzeye çıkan ruhsal sıkıntılar biraz rahatlayabilir, neyin ne olduğunu daha iyi anlayabilir ve sorunlarından arınabilirsin.

17 Ocak’ta Yengeç burcunda yılın ilk dolunayını karşılayacağız. Bu da senin aşk, flörtler, hobiler ve yaratıcılık temalarınla ilgili bazı net kararlara sürükleyecek seni. Tam karşısından geçen Retro Venüs özellikle ay sonlarında aşk, flörtler konularında seni zorlamış, kafanı karıştırmış olabilir, işte bu yeni ay aslında bu konulara netlik getirecektir. Aynı zamanda uykuda olan bazı yeteneklerini fark edip peşine düşmeye karar verebilir, kendini daha çok ortaya koyabilirsin.

GELELİM 2022’YE! 🎅🏻

Herkes 2022’ye girerken seni dilinden düşürmedi Balık :)) Yönetici gezegenin Jüpiter’e 12 yıl sonra tekrar kavuştun, elbette ekmeğini de yiyeceksin. 10 Mayıs 2022’ye kadar ilk turunu tamamlayacak, 28 Ekim – 20 Aralık 2022 arasında da tekrar sana uğrayarak son bir dokunuş yapacak. Kesesinde her konuda şans, bereket, bolluk taşıyarak gelecek sana, kişisel konularda, yaşam alanlarında, kariyerinde, ilişkilerinde epey güzel şanslar ve doğru zamanda doğru yerde olabilme fırsatı yakalayacaksın. Ancak bu seyahatin ev sahibi olarak sorumlulukların da var elbette, Jüpiter’in her şeyi akışa bırakmana, eylemsizliğe, rehavete düşürmesine izin vermemelisin, şansları yakalamalısın da aynı zamanda. Bu süreçte ne kadar iyilik yapar, yaralara merhem olursan o denli, hatta daha fazlası sana döner. Bir de kilo yapabilir biraz özellikle yükselen Balık’ları uyarayım :))

11 Mayıs – 28 Ekim 2022 arasında ise Jüpiter bu kez sana maddi olarak bazı şanslar getirecek, çok açılmadan ve rehavete kapılmadan atacağın adımlar, özellikle de yeteneklerini maddi kaynaklara dönüştürmek için yapacağın çalışmalar çok güzel meyveler getirecektir bu dönemde. 

Bu yılın tutulmaları Boğa – Akrep aksında gerçekleşiyor sevgili Balık, Nisan – Mayıs 2022 ve Ekim – Kasım 2022 dönemlerinde yakın çevre ilişkilerin, var ise kardeşlerinle iletişimin bir dönüşüm ve yenilenme sürecinden geçebilir. Ruhsal olarak çok daha gelişime açık olacaksın bu yıl, eğitim aksı olduğu için bu aks aynı zamanda şayet bir eğitime başlama düşüncen varsa, bu eğitimin hayatının bundan sonrasına da çok yoğun tesir etmesi muhtemel. Aynı zamanda düşünce yapın ve iletişimin de ciddi bir dönüşümden geçebilir, bu tutulmalar seni güçlü bir ruhsal yolculuğa davet edecek.

Satürn 2021 yılından bu yana özellikle bilinçaltına attığın, seni zorlayan konularla ilgili bazı sınavlara sebep oldu, hatta bazen kendini yalnız hissettin. 2022’de artık seni zorlayan konuları tanımlayıp, onları çözüp dönüştürmeni istiyor. Balık enerjisinin “bağımlı kalma” handikabından seni kurtarmak için biraz zorlayacaktır, ama bunun sonucunda bu mücadeleden iyileşmiş ve güçlü çıkacaksın.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, umarım şahane başlangıçlar yaptığın ve şansını en güzel haliyle kullandığın muazzam bir yıl geçirirsin. Şimdiden yeni yılını kutlarım!🎄🥳

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Şubat'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
45
27
11
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga

yeminle hiç bişey anlamadım.

isotlu-baklava

Oh be yalnız değilmişim...

Gizem Yenikler

2022’de yeteneklerini paraya dönüştürüyorsun Oğlak!

Gizem Yenikler

2022’de yeteneklerini paraya dönüştürüyorsun Oğlak!