Görüş Bildir
Haberler
Horla(ma)yan İnsanlardan Bahaneler

Horla(ma)yan İnsanlardan Bahaneler

Öznur Yüksel
01.08.2014 - 01:48 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 22:51

Horla(ma)yan insanlar genelde bir bahane arayışına giriyorlar. Nedendir bilinmez ama bu durumu asla kabul etmek istemiyorlar. Çoğunluğu erkek olsa da kadınlarda da önemli ölçüde horlama problemi vardır. Yani bunları sadece erkekler üzerine alınmasın hanımlar bunlar sizin içinde geçerli. 

Siz siz olun böyle bir probleminiz varsa ve yakınınızda varsa ne yapıp yapıp uzman bir hekime başvurun. Horlama deyip geçmeyin son araştırmalar aklınıza gelebilecek neredeyse tüm hastalıkların sorumlusudur.

Kaynak: http://www.kozmetikdelisi.net/galeri/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatta horlamam :)

1. Hayatta horlamam :)

Genellikle bir insana karşı suçlama yaptığınızda onun da savunmaya geçmesi beklenir. İşte burada tamda bu söz konusudur. Karşınızdakine 'horluyorsun' dediğinizde; 'ben hayatta horlama' diyecektir.

2. Çok yorulduğumda horlarım

2. Çok yorulduğumda horlarım

Evet bunda biraz doğruluk payı olsa da, asıl söylenmesi gereken; 'yorulduğumda daha çok horluyorum' olması gerekir.

3. Cinsel sorun mu o da ne?

3. Cinsel sorun mu o da ne?

Horlaması duyulan, bilinen, söylenen birinin cinsel açıdan sıkıntılar yaşamaması zordur. Bunu kendinizde bilirsiniz fakat her zamanki gibi saklanır.

4. Sırtüstü yatınca horlarım

4. Sırtüstü yatınca horlarım

Genellikle duyulan bir cümledir. Sırtüstü yatmanın horlamayı arttırdığı hatta nefes durmalarına yol açtığı bilinmekte. Sorun nerede diyeceksiniz, uykuda tek bir pozisyonda yatmanız mümkün değildir.

5. En ufak seste uyanırım

5. En ufak seste uyanırım

Horlama beraberinde uyku problemini de getirir. Bu da sizin uykunuzu alamamanıza sonucuyla seslere olan duyarlılığınızı en alt seviyeye taşır. Düşünün kendi çıkardığınız sesleri bile duymuyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın