Görüş Bildir
Haberler
Hiranur Vakfı'nın Albümünden Soylu Çıktı

etiket Hiranur Vakfı'nın Albümünden Soylu Çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, çocuk istismarı skandalıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı yetkilileriyle görüştüğü ortaya çıktı. Soylu'nun daha önce de pek çok tartışmalı isimle fotoğrafı çıkmıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında evlendirilmesi gündemdeki yerini korurken, vakıfla ilgili de yeni bilgiler ortaya çıkıyor. 

Daha önce de tartışmalı kimi isimlerle fotoğrafları çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Hiranur Vakfı yöneticileri ile görüştüğü ortaya çıktı. 

Vakfın internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre; 23 Mayıs 2017'de Hiranur Vakfı Kurumsal İletişim Birimi, İçişleri Bakanı Soylu'yu makamında ziyaret etti. Ziyaret, 'Hiranur Vakfı Kurumsal İletişim Birimimiz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiler' notuyla paylaşıldı.

Vakfın yetkilileri İçişleri Bakanı Soylu'nun yardımcısı Mehmet Ersoy'ı da makamında ziyaret etti.  

Ersoy'un Hiranur Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kul ve vakfın Yurtiçi Sorumlusu Şahin Palut ile fotoğrafları vakfın sitesinde yer aldı.

Vakıf bu ziyareti internet sitesinde 'Hiranur olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Kul ve Yurtiçi Sorumlumuz Şahin Palut ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bakanımızın yardımcısı Mehmed Ersoy'u makamında ziyaret ettik' notuyla paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Partili yetkililer de Hiranur Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin fotoğraflar AK Parti Sancaktepe teşkilatının Twitter hesabından paylaşıldı. Ziyarette Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ın da yer aldığı görüldü.

İnternet sitesini kapattı

Öte yandan Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı. Siteye girenler 'Bakımda' yarısıyla karşılaşıyor. ifadesiyle karşılaşıyor. Sitenin yanı sıra vakfın Twitter hesabı da kapatıldı.

Daha önce Yusuf Ziya Gümüşel, kurucusu olduğu Hiranur Vakfı’nın sitesinden silindi. Vakfın internet sitesinde yer alan ‘tarihçe’ bölümünde vakfı Yusuf Ziya Gümüşel’in kurduğu belirtilirken haber sonrası bu bölüm siteden kaldırılırken, Gümüşel'in fotoğrafları da siteden silindi.

Vakfın binası mühürlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Müdürlüğü ekipleri, Hiranur Vakfı’nın Sancaktepe’deki kaçak yapısını mühürlendi. 

5 Blok için ruhsat alan, yapı ruhsatında bloklar arasını bahçe olarak gösteren Hiranur Vakfı’nın, mevzuata aykırı bir şekilde bloklar arasına kaçak külliye inşa ettiği tespit edildi. 

Kaymakam ve belediye başkanı etkinliklerine katıldı

Hiranur Vakfı’nın valiliklerden kaymakamlıklara ve belediye başkanlarına kadar birçok kurumla işbirliği içinde olduğu ortaya çıktı.

Vakfın geçen yıl düzenlediği ve 'icazet töreni' adını verdiği etkinliğe hem Sancaktepe Kaymakamı hem de Sancaktepe Belediye Başkanı katıldı.

Vakfın devletle kurduğu ilişki bununla da sınırlı değil. Vakfa öğrenci getiren otobüsler de belediyeler tarafından karşılandı. Maraş’tan öğrenci getiren vakfın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: 

'Savaş mağduru yetim çocuklarımızın eğitimlerine başlamaları adına İstanbul’a gelişleri için desteklerini esirgemeyen Sancaktepe Belediye Başkanı Sn. İsmail Erdem’e bu örnek davranışı için sonsuz teşekkürler.”

Ayrıca Vakıf üyelerinin 2017 yılında İstanbul Sancaktepe’de bulunan 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu’na giderek ders verdiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
150
26
19
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe Serter

bi kere de şaşırt be suç işleri bakanı

Eren

Kılıçdaroğluna bak uyusturu işi yapan vede pkklı hamza günerle resim çekilmiş

Sigurd

Kim çıkacaktı başka? Ülkenin yaşanamayacak hale gelmesinin sorumlusu %90 bu.

Pasif Kullanıcı

Bunların hepsi votomondaj yigenim. Dıc mihraplarin oyunu. Gisganiyolar hepisi de bizi. Hebelebe gubelebe huloggggğ. 🤣🤣🤣

ittihatci

oglum bu adam nasıl uyuyor geceleri ya

Vicdanen diye soruyorsundur ama o kadar çok yerde fotoğrafı var ki ben ilk etapta nasıl zaman buluyor da uyuyor olarak anladım.