Görüş Bildir
Haberler
Hilary Duff Kimdir Kaç Yaşında, Nereli ? Hilary Duff Ne İş Yapıyor

Hilary Duff Kimdir Kaç Yaşında, Nereli ? Hilary Duff Ne İş Yapıyor

Elif Ateş
10.05.2022 - 22:09

Dünyaca ünlü sanatçı ve popüler kültür ikonu olarak gösterilen Hilary Duff, oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. En son dizisi How I Met Your Father ile tekrardan ünlenen sanatçının hayatı merak ediliyor. Hem güzelliği ile hem de başarısıyla birçok kişiyi kendine hayran bırakan sanatçı, sadece oyunculuk yapmıyor. Peki Hilary Duff kimdir, kaç yaşında, nereli? Hilary Duff ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hilary Duff Kimdir?

Hilary Duff Kimdir?

Oyuncu Hilary Duff, 28 Eylül 1987 yılında Teksas'ın Houston kentinde dünyaya geldi. Babası Bob Erhard, annesi ise Susan Coleen Duff'tır. Ablası Haylie Duff'ta kendisi gibi oyuncudur. 

Hilary Duff, 2019 yılında Mike Comrie ile evlendi. 34 yaşındaki oyuncunun Banks, Luca, Mae James adında üç çocuğu bulunur.

Hilary Duff Ne İş Yapıyor?

Hilary Duff Ne İş Yapıyor?

Hilary Duff, oyunculuğa ilk olarak True Women dizisi ile başladı. Daha sonra The Soul Collector, Daddio, Gossip Girl, Lizzie McGuire, Human Nature, Agent Cody Banks gibi yapımlarda rol aldı. 

Aynı zamanda şarkıcılıkta yapan Hilary Duff, kariyeri boyunca birçok albüm çıkardı. Kendisinin Stuff by Hilary Duff adlı bir şirketi de bulunur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın