Görüş Bildir
Haberler
Hem PC Hem de Mobil Cihazlarınızda Oynayabileceğiniz Birbirinden Güzel 15 Oyun

Hem PC Hem de Mobil Cihazlarınızda Oynayabileceğiniz Birbirinden Güzel 15 Oyun

Neredeyse hiç elimizden düşürmediğimiz mobil cihazların tanıdığı özgürlük karşısında PC'de oyun oynamanın rahatlığı... Bu oyunlar sayesinde her ikisinden de ödün vermeniz gerekmiyor! İşte hem PC'de hem de mobil cihazlarınızda gönlünüzce oynayabileceğiniz 15 oyun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fortnite

1. Fortnite

Battle royale türünün en popüler oyunlarından olan Fortnite'ı dilerseniz mobil cihazınızda, dilerseniz de bilgisayarınızdan tamamen ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Yapım aynı zamanda konsollarda da boy gösteriyor.

2. Minecraft

2. Minecraft

Ünü oyun dünyasının sınırlarını aşıp popüler kültürün tam göbeğine yerleşen Minecraft bizlere keşfedilecek kocaman bir dünya sunuyor ve bunu yaparken hangi cihazdan oynayacağınız konusunda da sınır koymuyor. Oyun ayrıca konsollarda da karşımıza çıkıyor.

3. Hearthstone

3. Hearthstone

Blizzard'ın sevilen kart oyunu Hearthstone'un tahtı kolay sallanacak gibi değil. Hem PC hem de mobil cihazlar için çıkışını gerçekleştirmiş olan oyunda stratejik dehanızı konuşturabilirsiniz.

4. Legends of Runeterra

4. Legends of Runeterra

Riot Games'in League of Legends evreninde geçen kart oyunu olan Legends of Runeterra bu büyüleyici dünyaya her iki platformda da adım atmamıza olanak sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Among Us

5. Among Us

Yakın geçmişin fırtınalar yaratan oyunu Among Us eski çılgın popülerliğini geride bırakmış olsa da hala ayakta. Arkadaşlarınızla toplanıp PC veya mobil cihaz fark etmeksizin oynayabileceğiniz oyun her iki platformda da eğlenceli saatler vadediyor.

6. Roblox

6. Roblox

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım esasen bir oyunlar bütünü. Dilediğinizi seçip kendinize uygun maceraya atılabileceğiniz yapımı hem mobil cihazlarınızdan hem de PC'den ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

7. Stardew Valley

7. Stardew Valley

Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk lafının vücut bulmuş hali olan Stardew Valley dedemizden kalan çiftliği devralmamız ile birlikte bizleri çok daha büyük bir maceranın içine atıyor.

8. The Elder Scrolls: Blades

8. The Elder Scrolls: Blades

Bethesda'nın büyüleyici The Elder Scrolls evrenine adımınızı The Elder Scrolls: Blades ile atabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu yapımı dilerseniz mobil cihazınızda, dilerseniz de PC'de deneyimlemeniz mümkün.

9. Brawlhalla

9. Brawlhalla

Hem tatlı mı tatlı, hem de keyifli bir dövüş oyunu arıyorsanız sizin ilacınız Brawlhalla. Büyük bir popülerliğe erişmiş olan oyun mobil cihazlar ve PC'nin yanı sıra iOS, Mac ve konsollarda da oyuncularla buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Genshin Impact

10. Genshin Impact

Son yılların en çok ses getiren yapımlarından olan Genshin Impact göz alıcı grafikleriyle de oyuncuları büyülüyor. Üstelik bu kalite hem mobil cihazlarda hem de PC'de gayet iyi korunuyor. Hala oynamadıysanız mutlaka bir şans verin deriz!

11. This War of Mine

11. This War of Mine

Bu bir savaş oyunu ancak bu kez savaşan tarafta değiliz. Savaşın esas mağlupları, sivil halkın hayatta kalma mücadelesini oldukça etkileyici bir biçimde gördüğümüz oyunu mutlaka denemelisiniz.

12. Limbo

12. Limbo

Görsel tarzı, hikayesi ve atmosferi ile beğeni toplayan bu bağımsız yapım bizleri tekinsiz bir maceraya devam ediyor. Bu maceraya ister mobil cihazınızda, isterseniz de PC'nizden dahil olabilirsiniz.

13. GTA: Vice City

13. GTA: Vice City

Bir neslin çocukluğunun unutulmaz efsanesi mobil cihazlara da adım attı. Rockstar Games'in bu klasiğini mobil cihazınız üzerinden de tekrar tekrar deneyimleyebilirsiniz.

14. Plague Inc.

14. Plague Inc.

Covid-19 travmalarımızı hala atlatamamışken bu oyun olaylara farklı bir gözden bakmanızı sağlayabilir. Dünyanın bir noktasında ufak bir salgın başlatıp bunu tüm gezegene yaymaya çalıştığımız yapım sizi hem PC hem de mobil cihazlarınızda oldukça eğlendirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Punch Club

15. Punch Club

Şimdi dayak zamanı! Bizleri hem etkileyici bir hikaye örgüsü hem de keyifli oynanış mekanikleri ile baş başa bırakan oyunda RPG ve tycoon unsurları başarıyla harmanlanıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
45
41
17
11
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın