Görüş Bildir
Haberler
Grand Theft Auto 6'nın Açık Dünyasında Olmasını İstediğimiz 10 Yan Aktivite

Grand Theft Auto 6'nın Açık Dünyasında Olmasını İstediğimiz 10 Yan Aktivite

Grand Theft Auto serisi, oyuncuya açık dünyasında sunduğu özgürlüklerle seviliyor. Serinin her oyununda birbirinden farklı yan aktiviteler bulunmakta. GTA hayranları da şüphesiz ki bu aktivitelerden bazıları yeni oyunda görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Dolayısıyla bu listemizde GTA 6'da oyuncular olarak görmek istediğimiz yan aktivitelerden 10 tanesini derledik.

Kaynak: https://gamerant.com/grand-theft-auto...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bowling

1. Bowling

GTA IV'te bulunan bowling özelliği, oyuna yeni bir soluk getirerek oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Roman Bellic'in bu oyuna olan sevgisini kim unutabilir ki nihayetinde? Fakat bu aktivitenin GTA V'te bulunmaması birçok GTA hayranını hayal kırıklığına uğrattı. Bakalım Rockstar yeni oyuna bu aktiviteyi ekleyecek mi?

2. Hava dalışı / paraşüt

2. Hava dalışı / paraşüt

GTA V'te bulunan dalış ve paraşüt özelliğini seviyoruz, fakat görevlerde yaratıcı bir şekilde kullanılmadığını da görüyoruz. Rockstar, GTA VI'da da bu özelliği farklı şekillerde bulundurarak, etkinliğin potansiyelini kullanarak ortaya heyecan verici işler çıkartabilir.

3. Bilardo

3. Bilardo

GTA: San Andreas ve GTA IV'te bulunan bilardo oyununu GTA V'te görememiştik. Bilardo, yeni GTA oyununda NPC'lere karşı tek oyunculu veya online modda çok oyunculu bir etkinlik olarak iş görebilir.

4. Triatlon

4. Triatlon

Bisiklet sürmeyi, koşmayı ve yüzmeyi birleştiren triatlonun GTA V'te bulunduğunu görmüştük. Karakterinizin dayanıklılığını artıran bu etkinliği tamamlaması oldukça güçtü hatırlarsanız. Triatlon etkinliğinin yeni GTA oyununda bulunması da oyuncuların haritayı keşfetmesi için iyi bir motivasyon olurdu açıkçası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Parkurlu yarışlar

5. Parkurlu yarışlar

GTA serisinde yarışların, arabaların büyük bir yer kapladığını biliyoruz. Yarışlara her oyundan aşina olsak da GTA Online'da bulunan parkurlar apayrı bir deneyim sunuyor bizlere. Rockstar, bu parkurları GTA 6'nın tek oyunculu versiyonunda doğrudan bulundurursa oyunculara çok güzel bir kıyak geçmiş olur.

6. Polis olma

6. Polis olma

GTA: San Andreas'ta polis arabası çalıp adalet dağıttığımız günleri hatırlamayan yoktur umarım. Aynı şekilde ambulansla paramedikçilik oynayabiliyor, kanunun doğru tarafında bulunabiliyorduk. Benzer mekaniklerin GTA VI'da bulunmasını siz de ister miydiniz peki?

7. Stand-up gösterileri

7. Stand-up gösterileri

GTA IV'te komedi kulüplerine giderek gerçek komedyenlerin NPC'lere yaptığı gösterileri dinleyebiliyorduk. Rockstar, şimdi de popüler komedyenlerden bir iki tanesini bağlayıp benzer bir özellik sunsa fena mı olurdu?

8. Konserler

8. Konserler

GTA: Vice City Stories'te Vice City Arena'ya giderek dilediğimizce konser dinleyebiliyorduk. GTA 6'da da benzer bir etkinliğin bulunması oldukça keyifli olabilir. Tek oyunculu mod dışında konuşacak olursak da GTA Online'da tıpkı Fortnite'ta verilen konserler gibi gerçek zamanlı etkinlikler düzenlenebilir.

9. Golf

9. Golf

Golf, GTA V'te bulunan farklı yan aktivitelerden bir tanesiydi. Oyuna göre sakin bir deneyim sunan bu aktivite için GTA V'te sadece bir alan bulunuyordu. Golf deneyimi, yeni GTA oyununda daha çeşitli ve gelişmiş şekillerde sunulabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Pizza kuryeliği

10. Pizza kuryeliği

GTA: San Andreas ve GTA: Vice City'den beri seride bulunmayan pizza kuryeliği, yeni oyunla birlikte bir kez daha gün yüzüne çıkabilir.

Sizce?

GTA serisinde bu yan aktiviteler dışında bulunan hangi aktiviteleri GTA VI'da tekrar görmek isterdiniz?

İlginizi Çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın