Görüş Bildir
Haberler
Hayatta Bir Amacın Var mı?

Hayatta Bir Amacın Var mı?

Eda Hakim
05.02.2023 - 13:40

Hedeflerin ve belirli amaçların var mı yoksa kendi kafana göre, canın nasıl isterse o şekilde bir hayat sürdürmeyi mi tercih ediyorsun? Aklını kurcalayan sorular mevcutsa, hazırladığımız bu testi çözmeni tavsiye ediyoruz. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Düzenli olarak ajanda tutuyor musun?

3. Sana yakın davranan kişilere karşı aynı hassasiyeti gösteriyor musun yoksa her zaman mesafeni korur musun?

4. Muhabbetin aktığı zamanlarda hızını alamayıp kendinle alakalı bilgileri boşboğazlığına gelip, ortamdakilere anlatıyor musun?

4. Muhabbetin aktığı zamanlarda hızını alamayıp kendinle alakalı bilgileri boşboğazlığına gelip, ortamdakilere anlatıyor musun?

5. Aşağıdaki Muhteşem Yüzyıl karakterlerinden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini bir renkle eşleştirecek olsan bu hangi renk olurdu?

7. Kendinle barışık mısın?

8. Moralin bozukken daha çok ne yapmayı tercih edersin?

Sen bir amaç uğrunda yaşıyor olabilirsin!

Sen belirli hedefleri olan ve bu hedefleri gerçekleştirmek için büyük bir çaba sergileyen yapıya sahip olabilirsin. Geçmişinde yaptığın hatalardan oldukça pişman olmuşa benziyorsun ama bu hataları yapman bir bakıma iyi olmuş olabilir çünkü senin bunlardan çok iyi ders çıkarmanı sağlamış olabilirler. Planlı ve programlı bir yaşama sahibisin aynı zamanda ciddi manada dediğim dedik bir kişiliğin de söz konusu olabilir. Liderlik özelliğin ve otorite kontrolün bir tık fazlaya kaçsa da seni sen yapan özelliklerinden olabilirler. Sevdiklerine ve etik değerlerine çok fazla önem yüklüyorsun. Herkesi kendin gibi görebiliyorsun ve herkesten aynı hassasiyeti kendine karşı bekliyorsun ama daha sonrasında hayal  kırıklığına uğrayabiliyorsun, bu da seni ciddi derecede yıkıma uğratabiliyor. Kendinde gurur duyduğun şeyler olsa da bazen özgüvensiz hissettiğin ve sürekli kafanı bir şeyler taktığın bir dönemden geçiyor olabilirsin. Adaletsizliğe karşı her zaman dimdik ayakta duruyorsun ve hırsın, inadınla beraber amaçladığın şeylerin uğrunda büyük bir savaş veriyorsun.

Sen bir amaç uğrunda yaşamıyor olabilirsin!

Sen , hayatta çok fazla kaygısı olmayan ve kendi isteklerin doğrultusunda yaşamaya çalışan bir kafa yapısına sahip olabilirsin. Seninle uğraşanlarla uğraşıyorsun, sana iyi yaklaşanlara aynı sıcakkanlılığı gösteriyorsun. Eğlencenin vücut bulmuş hali olabilirsin. Eğlenmek, anın tadını çıkarmak tam da sana göre! Sürekli neşeli ve pozitif enerji yayan bir görünüme sahip olsan da bazı zamanlar depresif takıldığın durumlarda çok fazla olabiliyor. Özgüven problemleri yaşayan ve düzenli aralıklarla kendini yeren bir kişiliğe sahip olabilirsin. Seni yoran ve sana iyi gelmeyen insanları hayatından kolaylıkla çıkarabiliyorsun. Sevdiklerine çok değer veriyorsun ve onlar için her şeyi yapabilecek potansiyele sahipsin. Belirli hedeflerin olmayabilir ve çoğu zaman kararsız kaldığın zamanlar olabiliyor. İkilimde kaldığın anlarda çevrene danışmayı tercih edebiliyorsun ve az öz arkadaşlara, dostlara sahip olmayı çok seviyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
20
12
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen bir amaç uğrunda yaşamıyor olabilirsin! Ahahhh ayıp laaaan 🥹🥹

ömer

Dolu yaşadıkta ne oldu yine sıfır yine sıfır.. Kendimi aşağı atacam 🥹🥺

Gizem Yenikler

Sen bir amaç uğrunda yaşıyor olabilirsin!

_.suleyman07

Sen bir amaç ugrunda yaşıyor olabilirsin