Görüş Bildir
Haberler
Hangi Supernatural Karakterisin?

etiket Hangi Supernatural Karakterisin?

Supernatural 10 yıldan fazla bir süredir hayatlarımızda yer alan, büyük bir izleyici kitlesine sahip olan bir dizi. Özellikle Sam ve Dean Winchester kardeşler, TV tarihinin en efsanevi ikililerinden. 

Peki bakalım siz bu yapımda hangi karakterle bire bir uyuşuyorsunuz, testi çözün ve hep beraber öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tek bir dilek hakkın olsa ne için kullanırdın?

2. Hangisinden daha çok korkarsın?

3. "İkinci şans" konusunda düşüncelerin?

4. Bu film türlerinden hangisi daha çok ilgini çeker?

5. Bu farklı dizayn ve boyutlardaki odalardan hangisinde olmayı tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlar arasında gözüne en hoş gelen rengi de öğrenelim bakalım.

7. Resme dikkatli bak, ne görüyorsun?

7. Resme dikkatli bak, ne görüyorsun?

8. Son bir soru; sence günün birinde dünyaya iyilik mi, kötülük mü egemen olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dean Winchester çıktı!

Dean Winchester çıktı!

Yaşam dolu, enerjik, esprili, eğlenceli... Ne kadar olumlu özellik varsa sende vücut bulmuş adeta! İçindeki çocuğu öldürmemiş insanlardansın, bu da hayatı pek ciddiye almamanı sağlıyor, zaten neden alasın ki? Bunların yanı sıra oldukça iyi bir müzik zevkine sahip olduğunu tahmin ediyoruz. Duygusal anlamda çok aşk insanı değilsin, genelde kısa süreli ilişkilerin oluyor, ancak bir kere sevdim mi de kolay kolay ilişkini noktalamıyorsun. Aileni her şeyden çok önemsiyorsun, konu onlar olduğunda gözün kimseyi görmüyor.

Sam Winchester çıktı!

Sam Winchester çıktı!

Sen ayakları oldukça yere basan bir insansın, mantığını çoğu zaman en ön planda tutuyorsun. İnsanlığa karşı umudun var; eğer kötülük varsa, iyilik de olmalı diye düşünüyorsun. Aileni her şeyden üstün tuttuğunu da söyleyebiliriz. Ayrıca oldukça kültürlüsün ve hemen hemen her konuda az da olsa bilgi sahibisin. Araştırmak oldukça hoşuna giden bir eylem. İnsanlara çarçabuk güvenmek gibi bir huyun ve bu bazı durumlarda başını ağrıtabiliyor.

Castiel çıktı!

Castiel çıktı!

Sen insan ilişkilerinde duygularını biraz daha gizli tutan, arka plana atan birisin. Belli başlı doğruların ve bunlardan kolay kolay vazgeçmiyorsun, kimse için bildiğinden şaşmıyorsun. Önerilere ve eleştirilere genelde kapalısın. Bu nedenlerle sosyal ilişkilerinde çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz, yakın olduğun çok az insan var. Yine de genel olarak içinin temiz olduğu bir gerçek. Sadece yeterince kötülük gördüğün için tekrar tekrar aynı yollardan geçmemeye dikkat ediyorsun.

Bobby çıktı!

Bobby çıktı!

Güçlü, kararlı, ağır başlı bir kişilik var karşımızda. Çevrendeki insanlar üzerinde önemli sayılabilecek ölçüde bir etkin var, sık sık senin fikirlerine ihtiyaç duyuyorlar. Mantığını oldukça ön planda tutan birisin ayrıca. Bununla beraber kendi ayakları üzerinde çok sağlam durabilen, kimseye ihtiyacı olmayan bir insansın. Kendi kendine yetiyorsun özetle. Sevdiğin insanlara karşı da çok vefalı ve düşkün olduğunu da ekleyelim. Her insanın çevresinde olmasını isteyeceği türden birisin!

Crowley çıktı!

Crowley çıktı!

Karanlık, kapkaranlık bir kişilikle karşı karşıyayız. Kendine bir hedef belirledin mi, o hedefe ulaşmanı engellemek için önünde durabilecek tek bir şey bile yok. Azmin, kararlılığın ve hırsın en üst seviyede. İnsanlar üzerinde istediğin etkiyi de bırakabiliyorsun, çünkü yönlendirme ve manipüle etme senin uzmanlık alanın. Etrafında gelişen olayları analiz etme yeteneğin de üst düzey. Tüm bu yeteneklerini çıkarların doğrultusunda kullanmaya başladığın an çok tehlikeli biri haline geliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1772
973
159
129
68
44
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çaylak yazar

Spn'yi görünce nasıl sevindim ya :D Cas çıktım. :D Ah ahhh o ilk geldiğin zamanda duvara yansıyan kanatların şimdi nerede cassss :/ Dean ile telfonda konuştu... Devamını Gör

Kaan Ustunel

Oha nasıl sevindim anlatamam dflkgdfg Resmen hayatım boyunca bu testi beklemişim gibi heyecanlandım :D Cas çıktım bu arada, çünkü it's destiel bitches ;) fgk... Devamını Gör

Nesli Aracı

Dean Dean Dean... <3

Odessa

benim de