Görüş Bildir
Haberler
Hangi Bülent Ersoy'sun?

etiket Hangi Bülent Ersoy'sun?

Galina Grigoryevna
08.08.2018 - 18:29 Son Güncelleme: 17.08.2018 - 07:23

Bülent Ersoy var, Bülent Ersoy var şimdi... Her an farklı görünmeyi seven diva gerçekten sesi ve seçtiği kıyafet tarzlarıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Bülent hanım çoğu kez abartılı makyaj ve kostümleriyle aklımızda kalsa da bazı anları var ki asıl onlar aklımızdan çıkmıyor. Bakalım sen hangi Bülent Ersoy'sun?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir Bülent Ersoy hangisini kafasına takmaz?

2. Bir diva asla nereye oturmaz?

3. Hangisi bir diva cümlesidir?

3. Hangisi bir diva cümlesidir?

4. Hangi Bülent Ersoy saçı daha diva bir saç?

5. Bülent Ersoy'un hangi şarkısını daha çok seversin?

5. Bülent Ersoy'un hangi şarkısını daha çok seversin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi soruyu Bülent Ersoy'a soramazsın?

6. Hangi soruyu Bülent Ersoy'a soramazsın?

7. Bülent Ersoy icra ettiği müzik türü dışında hangi müzik türünü yapmalıydı?

7. Bülent Ersoy icra ettiği müzik türü dışında hangi müzik türünü yapmalıydı?

8. Bir Bülent Ersoy hangi arabaya biner?

9. Bülent Ersoy bir oturuşta kaç kilo kalkan balığı yiyebilir?

9. Bülent Ersoy bir oturuşta kaç kilo kalkan balığı yiyebilir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yılanlar tarafından sokulan Bülent Ersoy!

Yılanlar tarafından sokulan Bülent Ersoy!

Etrafını sarmış yılanlara karşı son zamanlar yılan sokan Bülent Ersoy gibisin. Dostunu düşmanını iyi tanı. Seni zehriyle yıkmak isteyenlere asla izin verme. Herkes gücünün ve şöhretinin farkında ve seni kıskanıyorlar. Heybetinden ve asaletinden korkuyorlar. Yılanlar sarmış etrafını ve seni sokmak için bekliyorlar. Kendi iyiliğin için mutlu olmaya bak. Onları asla takma bir diva olmak bu hayatta kolay olmaz. Tahtını kıskananlar var onlara asla izin verme. Sen bugüne bugün asaletinle ve insanların sana duyduğu saygıyla varsın. Mutlu olmayı en çok sen hak ediyorsun. Düşmanların belki de en yakınların olabilir bu konuda kendini korumaya almalısın. Sonuçta diva da olsan seni yıkabilirler. Dikkatli davran ve seni yıkmak isteyenlere asla izin verme. 'Zirvedeyim canım duymuyorum.' cümlesini benimse ve ayağını kaydırmaya çalışanların önünde dur. Zaten seviliyorsun buna izin vermeyecek dostların çoğunlukla.

Allah sizi bildiği gibi yapsın Bülent Ersoy'usun!

Allah sizi bildiği gibi yapsın Bülent Ersoy'usun!

Sen bu aralar kime ne diyeceğini bilemiyorsun. Öyle insanlarla karşılaşıyorsun ki 'Yeter be bir diva bunlarla uğraşmak zorunda değil' modunda geziyorsun. Haklısın çünkü artık sana kal gelmiş milletin mızmızlıklarından. İnsanların triplerine ve huysuzluklarına gelemiyorsun artık. Kendin için en doğrusunu sen biliyorsun, milletin sana akıl vermesine gerek yok. Ben yaparım, ben bilirim mevzularını da bırak artık. Her koyun kendi bacağından asılır. Bazen şaşırıyorsun insanların yapabilecekleri kötülükler seni korkutuyor çünkü o kadar masumsun ki asla bu kötülükleri kafandan geçirmiyorsun. İlişki hayatında da bir türlü tutunamadın. Kimi sevsen boş çıkıyor. 'Yeter artık gerçek aşkım beni bulsun' diye bekliyorsun çok zaman yok. Gerçek aşkını bulmana az kalmış mutlu olmak senin de hakkın. İnsanların kaprislerini çekme, mutlu olmaya bak.

Dualarınla yaşamadım ki beddualarınla öleyim Bülent Ersoy'usun!

Dualarınla yaşamadım ki beddualarınla öleyim Bülent Ersoy'usun!

Sen ne badireler atlattın bunu mu atlatamayacaksın. Arkandan kim ne diyorsa hepsini onlara aynen iletiyoruz. Zaten çekemeyenler ve kıskananlar belli oluyor. Kendilerini gösteriyorlar ve yanına yanaşma amaçları da belli. Neyse ki sen ve herkes senin nasıl birisi olduğunu biliyor. Bırak onlar ne derse seni sevdiğin kişinin gözünde gayet iyi durumdasın. Her gece yeminler ediyorsun farkındayız ama emin ol o insanlar ettiklerini bulacaklar. Kendine güvenmiyorsan bize güven. Bir divayı kimse yıkamadı bugüne kadar bundan sonra da kimse yıkamaz. Kendinle barışık ol ve cesaretinle çık karşılarına. Her şeyin vakti ve zamanı var, sabırla bekle...

Ayılıp bayılan Bülent Ersoy'sun!

Ayılıp bayılan Bülent Ersoy'sun!

Bu aralar kendini bir o yana bir bu yana atarken çok yakalanıyorsun. İnsanlar senin bu kararsız hallerine çok şaşırıyorlar. Dalgalandın fakat durulamadın uzun zamandır. Kendi koşullarında hayatını sürdürürken gönlünü kaptırdığın sevdiğin tarafından terk edilmek biraz üzdü tabii seni. Kararlılık ve netliğinle tanınıyorsun etrafta fakat bu son zamanlar kendinden bile emin değilsin. Zamanın ne göstereceği belli olmuyor tabii bayılmalar bir an gelen ayılmalar. Kim ne derse desin senin bayılman da ayılman da gündemde ve birileri için büyük olay yaratıyor. Sen divasın öyle çok çabuk yıkılmazsın. Narinliğin ve saflığınla tanındığın doğru fakat içindeki kaplanın herkes farkında değil. Artık bazı konularda dişini göstermenin zamanı geldi. Hadi kendin için güzel şeyler yap ve son zamanlar üzerinde bulunan bu ölü toprağını atıp silkelen.

Sevgilisine küsüp trip atan Bülent Ersoy'sun!

Sevgilisine küsüp trip atan Bülent Ersoy'sun!

Sen son zamanda kalp kırıklarını trip atarak çözmeye çalışıyorsun fakat kimse sesini duymuyor. Yani sevgilindir, canındır, ciğerindir diyorsun ve az biraz olsa naz yapmayı ben de hak ediyorum diyorsun fakat karşındaki insan bunu hiç takmıyor gerçekten. Seni gerçekten seven ve senin her halinle mutlu olan birisi için kendini yorsan daha güzel olmaz mı bence mutluluk bunlardan geçiyor ve insan her koşulda mutlu olmayı hak ediyor hele senin gibi çocuk ruhlu birisi. Bir divasın fakat hâlâ içindeki çocuğu öldürememen gerçekten güzel. Yeri gelince şen şakrak olup yeri gelince ağır başlı olabilmek herkesin harcı değildir. Asaletin yeter. Kimi zaman sevgilisine küsüp trip atan bir çocuk kimi zaman saygınlığı ve hoşgörüsüyle bir divasın. Kendini nasıl görmek istiyorsan öyle gör. Mutlu olmaya bak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
175
104
56
24
22
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın