Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Çocuğu Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Ünlü Çocuğu Olduğunu Söylüyoruz!

Belki paralel evrenlerden birinde hepimiz ünlü çocukları olabiliriz! Hangisi olacağını merak ediyorsan, testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kombin seç!

2. Ünlü çocuğu olmak demek, yurt dışında okumak demektir. O zaman bir şehir seç!

3. Ergenlik zor bir süreç... Ergenlikte senin başına bela olan mesele hangisiydi?

4. Aileyle anlaşamamak gençliğin şanındandır! Söyle bakalım ailenle çatışmana sebep çoğunlukla nedir?

5. Hiçbir maddi kaygın olmasaydı, hayatını hangi meslekle geçirmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gençlik için her zaman bir "akım" gözbebeği olmuştur. Sen de en beğendiğin akımı seç bakalım!

7. Son olarak da; şöhret üzerine söylenen bu sözlerden hangisini en doğru buldun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İdo Tatlıses çıktın!

İdo Tatlıses çıktın!

En tanınmış, sen her yaptığı olay olan ünlü çocuğusun sen! Farklı olmayı seviyorsun, kimin ne diyeceğini de zerre umursamıyorsun. Bu açıdan çok cüretkar ve cesursun. Ayrıca eğlenmeyi çok iyi biliyor fakat aynı zamanda 'hayırlı evlat' olmaktan da geri kalmıyorsun. Ne diyebiliriz ki, eğlenmeye devam!

Zehra Bebek çıktın!

Zehra Bebek çıktın!

Daha doğmadan ünlenenlerdensin! Ünlü çocuğu olman, asi bir genç olmana engel olamamış. Atarlısın, giderlisin! Her zaman hakkını arıyor ve hesap soruyorsun. Gün geliyor bir kafede başka bir kızla yakaladığın sevgilini haşlıyor, gün geliyor Türk bayrağını alıp protestolara gidiyorsun. Kendin olmaktan asla çekinmiyor; anandan babanda bolca azar işitsen de kendi bildiğini okuyorsun. Ne diyebiliriz ki?! Helal olsun sana!

Engincan Ural çıktın!

Engincan Ural çıktın!

Sen tam anlamıyla vizyon sahibisin! Fena ortamlarda takılan bir gençsin; biz bilemeyiz oraları... Yeri geliyor Burning Man festivaline gidiyorsun, yeri geliyor Coachella'da konser izliyorsun. Ciks olmak nedir, janti olmak, tarz olmak nedir herkese öğretiyorsun! Kimseyi kafaya takacak değilsin; yine de mütevazı olmaya çalışıyor, özellikle ailenle arayı iyi tutmaya bakıyorsun. Bu hayatta çok eğleneceksin!

Oğulcan çıktın!

Oğulcan çıktın!

Aşırı 'delikanlı' ve 'harbi' ebeveynlerin çocuğu olarak sen de aynı yoldan ilerlemeye çalışıyorsun. Geleneksel, kökenine bağlı bir çocuksun. Aynı zamanda da çok enerjiksin. 'Hayırlı evlat' diye sana derler işte! Arkanda 'tırnağına taş değdirmeyecek' bir annen var. Daha ne olsun?!

Mithat Can çıktın!

Mithat Can çıktın!

Türkiye'nin en sevilen ve saygı duyulan müzisyeni Sezen Aksu'nun oğlu olarak, ona yakışan bir şekilde sanatçı ruhlu, çılgın, karizmatik bir oğlansın. Aşka aşıksın, flört etmeyi seviyorsun. Hayatta maddiyatı değil; duyguları ve deneyimleri ön plana koyuyorsun. Kimsenin  şöhretinin arkasına saklanmıyor, kendi karakterine güveniyorsun. Bizce 10 numarasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
583
351
269
196
155
105
85
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

ben bunu niye çözdüm ki

Pasif Kullanıcı

Aklımda deli sorular.Ama en önemlisi, ben erkek olduğumu da Onedio dan öğrendim şu an.Onedio bana bilmedim her şeyi öğretiyor.Çok sağ ol Onedio artık hayatım... Devamını Gör