Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü DEĞİLSİN?

etiket Hangi Ünlü DEĞİLSİN?

Osman Avcı
25.06.2015 - 14:46 Son Güncelleme: 25.06.2015 - 18:53

Sen birçok kişi olabilirsin; ama bu ünlülerden biri olamazsın. Yok yok mümkünatı yok o-la-maz-sın! Peki ama hangisi olamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Senin cinsiyetin hangisi değil?

2. Şu özelliklerden hangisi senin değil; olmaz, olamaz?

3. Facebook'taki şu hareketlerden hangisini yapmazsın, yapamazsın?

4. Bir şarkı seçmesene!

5. Pekii, hangi yabancı ünlü olamazsın desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen lisede hangi tip değildin; yani daha doğrusu senin olabileceğin karaktere en uzak tip hangisiydi?

6. Sen lisede hangi tip değildin; yani daha doğrusu senin olabileceğin karaktere en uzak tip hangisiydi?

7. Kıyamet kopsa yemeyeceğin yemeği öğrenmek istiyoruz bir de...

8. Son olarak, şu tiplerden daha çok hangisine "Vaay, Helal, Tebrikler, Bayaa İyi" diyorsun?

8. Son olarak, şu tiplerden daha çok hangisine "Vaay, Helal, Tebrikler, Bayaa İyi" diyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seda Sayan DEĞİLSİN!

Seda Sayan DEĞİLSİN!

Sen herkes olabilirsin ama Seda Sayan asla! Çünkü sen asil bir kadınsın ve bu asalet hiçbir ahval ve şerait içinde de bozulmaz. Güçlü bir kadınsın; ama böyle 'delikanlı', 'erkek gibi' değil; 'kadın gibi kadın', organik kadın yani. Ayrıca sen iyiliği karşılıksız yaparsın; şov için, istismar için ve dahi karşılığını beklediğin için yapmazsın. Kadırgalı değilsin kısacası :)

Tuğçe Kazaz DEĞİLSİN!

Tuğçe Kazaz DEĞİLSİN!

Senin karakterine bu dünyadaki en uzak kişi, kesinlikle Tuğçe Kazaz'dır. Aranızda o kadar mesafe var ki, uçakla 10 saatte gidilir, o derece... Sen bir kere karakteri oturmuş birisin; bir öyle bir böyle, rüzgar ne yöne eserse dümeni oraya çevirenlerden değilsin yani. Kafanda çoğu şey çok net, bulanıklık senin hayatında: Yok! Son olarak sen bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olan zevattan değilsin.

Asena Erkin DEĞİLSİN!

Asena Erkin DEĞİLSİN!

Senin bu dünyada olup olabileceğin en son kişi: Asena Erkin. Sen her şeyden önce gösteriş delisi biri değilsin. Mütevazisin, sadesin ve asıl farkı da sadeliğinle yaratıyorsun. Bunun ötesinde senin hakkında söylenebilecek en son şey, sonradan görme olurdu; ki bu lafı duyduğunda bile tüylerin diken diken oluyor. Sen basit bir insan değilsin sonra, derinsin. Ve şıksın son olarak, şık olmak için de safi saçmalayanlardan değilsin çok şükür :)

Rasim Ozan Kütahyalı DEĞİLSİN!

Rasim Ozan Kütahyalı DEĞİLSİN!

Sen Rasim Ozan Kütahyalı DEĞİLSİN! Bir insan nasıl R.O.K. olabilir ki zaten, o bile nasıl kendisi oluyor şaşılacak şey doğrusu. En başta sende adam satmak denilen bir şey yoktur; 'dostum, arkadaşım' dediğine gerçekten dersin ve bunun gerekliliklerini yerine getirirsin. Onların sana verdiği sırları, ayan beyan açık etmez, hele ki adeta bir kozmuşçasına asla kullanmazsın. Zırt pırt 'haydaaa' diyenlere de öyle bir ayar oluyorsun ki, sorma gitsin. ADAMSIN :)

Nihat Doğan DEĞİLSİN!

Nihat Doğan DEĞİLSİN!

Senin Nihat Doğan'la uzaktan yakından alakan yok, burası kesin. Hatta sana Nihat Doğan'ın tam tersi diyebiliriz. Sen bir kere sempatiksin; hatta şöyle diyebiliriz ki, seni itici bulan adam cidden sorunludur, tez zamanda da kafasına baktırması gerektir. Az konuşursun öte yandan, öyle ağız ishali olmuş gibi, bilir bilmez, cahil cahil konuşmazsın. Değerlerin vardır evet ama başkalarının değerlerine de saygılısın. Kısaca sen sakal gibi değilsin, kestikçe niye gür çıkasın ki...

Sinan Akçıl DEĞİLSİN!

Sinan Akçıl DEĞİLSİN!

Sen Sinan Akçıl değilsin, istesen de olamazsın zaten. Çünkü senin dişlerin inci gibidir kardeşim :) Sen bir kere bilmediğin işlere bulaşmazsın asla; kendini iyi tanıyor, haddini biliyor ve dahi ayakların yere sağlam basıyordur çünkü. Sonra sana gülmek kesinlikle yakışıyor, öyle ki bir ceylan su içmeye iniyor adeta. Tabi tabi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
973
587
177
169
66
53
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beril

uğçe Kazaz DEĞİLSİN! Tuğçe Kazaz DEĞİLSİN! Senin karakterine bu dünyadaki en uzak kişi, kesinlikle Tuğçe Kazaz'dır. Aranızda o kadar mesafe var ki, uçakl... Devamını Gör

arkadyevna

Seda Sayan DEĞİLSİN!

ezo bayraktar

Sen herkes olabilirsin ama Seda Sayan asla! Çünkü sen asil bir kadınsın ve bu asalet hiçbir ahval ve şerait içinde de bozulmaz. Güçlü bir kadınsın; ama böyle... Devamını Gör