Görüş Bildir
Haberler
TV
Hakim Dizisi 'Yasemin Kaner' Ebru Özkan Kimdir? Ebru Özkan Nereli ve Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Hakim Dizisi 'Yasemin Kaner' Ebru Özkan Kimdir? Ebru Özkan Nereli ve Kaç Yaşında? Rol Aldığı Yapımlar

Ömer ÖNDER
04.04.2022 - 17:55

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Hakim bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle izleyicileri ile buluşacak. Yönetmenliğini Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği dizinin senaryosunu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma kaleme alıyor. Hakim dizisi başarılı oyuncu kadrosu ile fragmanı izleyen pek çok kişide merak uyandırdı. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur gibi ünlü oyuncuların başrollerinde olduğu dizi ses getirecek gibi görünüyor. Peki Hakim dizisinin 'Yasemin Kaner' Ebru Özkan Kimdir? Ebru Özkan nereli ve kaç yaşında? İşte Ebru Özkan hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV'nin yeni yayın sezonunda iddialı dizisi Hakim bu akşam izleyiciler ile buluşuyor. “Your Honor ” isimli diziden uyarlama olan Hakim dizisi oyuncu kadrosunda başarılı oyuncuları bulunduruyor. Dizinin yayınlanmasına saatler kala pek çok izleyici dizinin oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki Hakim dizisinin 'Yasemin Kaner' Ebru Özkan Kimdir? Ebru Özkan nereli ve kaç yaşında?

Ebru Özkan Kimdir?

Ebru Özkan Kimdir?

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978'de Ankara'da doğdu. İlkokul eğitimini Ankara'da, ortaokul ve lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. Lise öğrenimi sonrası İstanbul'a yerleşti. Üniversite eğitimine burslu bir öğrenci olarak Bilkent Üniversitesinde başladı, daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde devam etti ve buradan mezun oldu. Tiyatro eğitimine ilkokul düzeyinde başlamış, ilk olarak Millî Piyango isimli bir oyun yazdı. Üniversite eğitimine devam ederken Gözyaşı Çetesi adlı dizide oyunculuğa başladı. Ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir.

Oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştığı proje ise Hanımın Çiftliği projesidir. Bu dizi projesinde Halide adlı karaktere hayat verdikten sonra herkesin tanıdığı bir isim hâline geldi. Daha sonra ses getiren Not Defteri adlı diziden tanındı, oyuncu bu dizide Suna karakterini canlandırmıştı. 2014-2017 yıllari arasında yayımlanan Paramparça dizisinde Dilara karakterini canlandırmıştır ve dizi 3 sezon sürmüştür; kariyerinde tekrar zirveye ulaşmasını sağlayan bir projedir. 2018 yılında Şahin Tepesi adlı dizide Melek karakterini canlandırmıştır.Daha sonra Hekimoğlu dizisinde İpek Tekin karakterini canlandırmıştır, dizi House MD dizisinin Türkiye uyarlamasıdır. 2020 yılında Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı İpek Tekin karakteri ile Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından en iyi kadın oyuncu ödülüne hak kazanmıştır. Ödül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından taktim edilmiştir. 2022 yılında Netflix yapımında Şahmeran dijital dizisinde Çavgeş isimli mistik bir karakteri canlandıracaktır, Ebru Özkan'ın yer aldığı ilk dijital dizi projesidir.

Rol Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Yapımlar

2022 Hakim - Yasemin

2019-20 Hekimoğlu - İpek

2018 Şahin Tepesi - Melek

2014-17 Paramparça - Dilara

2014 Not Defteri - Suna

2012 Hayatımın Rolü - Ela

2011-12 Anneler ile Kızları - Defne

2009-11 Hanımın Çiftliği - Halide

2010 Çınar Ağacı - Berrin

2009 Güldünya - Duru

2007 Kara İnci - Seçil

2006 Gözyaşı Çetesi - Deniz

2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı - Melisa

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın