Görüş Bildir
Haberler
Güzelliği ve Oyunculuğu ile İzlemeye Doyamayacağınız En İyi Cameron Diaz Filmleri

Güzelliği ve Oyunculuğu ile İzlemeye Doyamayacağınız En İyi Cameron Diaz Filmleri

Başarılı oyunculuğu, güzelliği ve karakterindeki seksi kişiliği hiç zorlanmadan ekrana yansıtan Cameron Diaz 16 yaşında tanıştığı fotoğrafçı sayesinde modellik yapmaya başladı. Reklam filmlerinde yer almasından sonra oyunculuk kariyerine, 1994 yılında Jim Carrey ile başrolü paylaştığı 'The Mask' filmi başladı. 1999 yılında Altın Küre ve Screen Actors Guild ödüllerinde, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. Başarılı oyunculuk hayatında, sayısız filmde yer alan Cameron Diaz'ın her türlü role bürünebildiğinin kanıtı olan 11 film içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sex Tape

1. Sex Tape

IMDb 5,1

2014 yılı yapımlı filmin başrolünde Cameron Diaz'a eşlik eden isim, sevdiğimiz oyunculardan Jason Segel yer alıyor. Karakterlerden Annie ve Jay iki çocuklu mutlu bir ailedir. Uzun süre birlikteliğin getirisi olan cinsel hayatlarının durgunlaşması üzerine Annie, seks hayatlarına hareket katmak için sevişmelerini videoya kaydetmeyi teklif eder. Ama bir sorun vardır. Videoyu kaydedince aynı programı kullanan herkese video gider. Sabah uyandıklarında videoyu silmek için geç olduğunu fark ederler. Bunun üzerine ilerleyen konu hem eğlenceli hem de komik bir film ortaya çıkarmış. Filmin yönetmenliğini Jake Kasdan yapmaktadır.

2. The Sweetest Thing

2. The Sweetest Thing

IMDb 5,2

2002 yılı yapımlı filmde, kahramanımız Christina Walkers erkeklerle ilgili tabuları olan biridir. Kimi bulursa onunla birlikte olan Christina, barda tanıştığı Peter ile başka bir yola sapmak isterken, o günden sonra Peter'ı bir daha göremez. Peter'ı bulmak ve elde etmek için birçok yola başvuran Christina'nın serüvenini izleten filmin başrollerinde Cameron Diaz, Christina Applegate ve Selma Blair yer alıyor.

3. Bad Teacher

3. Bad Teacher

IMDb 5,6

Bir öğretmene göre aşırı tarzı ve karakteri ile Elizabeth Halsey'i karakterini görüyoruz filmde. Verdiği düşük notları, acımasız tavırları ve sık sık sarhoş olmasıyla tanınan bir öğretmen. İdeali evlenip, bir an önce rahat bir yaşama kavuşmaktır. Ani bir şekilde terkedilince okulun zengin ve yakışıklı öğretmeniyle takılmaya çalışır. Zengin ve yakışıklı Scott'a ulaşmaya çalışan sadece Elizabeth değildir. Meslektaşı Amy ise çoktan Scott ile arasını yapmış ve onu kimseye kaptırmaya niyeti yoktur. Öğretmenler arası komik ve eğlenceli bir hali konu alan Bad Teacher'ın başrollerinde Cameron Diaz, Justin Timberlake, Lucy Punch gibi isimler yer alıyor. 2011 yılı yapımlı filmin yönetmen koltuğunda ise Jake Kasdan bulunuyor.

4. Charlie's Angels

4. Charlie's Angels

IMDb 5,6

Eric Knox elektronik sistemlerle arası oldukça iyi olan bir adamdır. Bir gün kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığı haberi gelir. Dylan, Alex ve Natalie'den oluşan Charlie'nin Melekleri ekibi bu olayı çözmek için görevlendirilirler. Başrollerinde Cameron Diaz, Lucy Liu ve Draw Barrymore yer alan filmin yönetmen koltuğunda ise Joseph McGinty Nichol oturmaktadır.

5. What To Expect When You're Expecting

5. What To Expect When You're Expecting

IMDb 5,7

Doğumları yaklaşan 5 çift, heyecanı, telaşı ve korkuyu bütün duyguları beraber yaşıyorlar. Bütün zorlukları beraber atlatıp, hayatın sürekli karşılarına engel çıkartmalarını da beraber göğüslüyorlar. Kitaptan uyarlanan filmin başrollerini Cameron Diaz, Jennifer Lopez ve Elizabeth Banks paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Other Woman

6. The Other Woman

IMDb 6,0

2014 yılı yapımlı filmin başrollerinde Cameron Diaz, Leslie Mann ve Kate Upton gibi isimler yer alıyor. Konusu ise şöyle ilerliyor; mutlu bir evliliği olduğuna inanan Kate'in gayet normal bir hayatı vardır. Avukatlık yapan Carly'nin ise mükemmel bir ilişkisi vardır. Bir gün Carly sürpriz yapmak için Mark'ın kapısı çalar ve Kate ile karşılaşır. Durum çıkmaza girince, intikam planlayan Carly ve Kate daha sonra Mark'ın ilişkisinin sadece kendileriyle olmadığını fark ederler. Diğer sevgilisi Amber'da işin içine girince intikam için her şey tamamlanmış olur. Yönetmenliğini Nick Cassavetes'in üstlendiği film kadın dayanışmalarının iyi bir örneği niteliğinde.

7. What Happens in Vegas

7. What Happens in Vegas

IMDb 6,1

Her gün başka bir partide kendini gösteren Jack ve tüccar Joy, Las Vegas'ta bir hafta sonu geçireceklerdir. Çılgın hafta sonundan kalan hatıralardan biri de Vegas stili bir evlilik yapmalarıdır. Jack ve Joy mutlu evliliklerini birbirlerini öldürmeden 6 ay sürdürebilecek miydi? Nefret ve bir çıkar uğruna başlayan evliliklerini yoksa daha sonra aşkla mı devam edecekti? 2008 yapımlı filmin başrollerinde Cameron Diaz, Ashton Kutcher ve Lake Bell yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Tom Vaughan oturmaktadır. Eğlenceli film arayışındaysanız mutlaka izlemeniz gereken bir film.

8. My Best Friend's Wedding

8. My Best Friend's Wedding

IMDb 6,3

Michael ve Julianne birbirlerine söz vermişlerdir. Bu söz 'Eğer 28 yaşına kadar kimseyle evlenmemişlerse, birbirleri ile evlenecekleridir.' Michael bir gün Julianne'yi arayarak anlaşmalarının sona erdiğini söyler, çünkü 4 gün sonra evlenecektir. Bunun üzerine arkadaşına yardım etmek isteyen Julianne hemen Chicago'ya gider. Asıl amacı yardım etmek değil, düğünü önlemektedir. Bunu yaparken de hiç ummadık şeyler olur. Başrollerinde Cameron Diaz, Julia Roberts ve Dermot Mulroney yer almaktadır. 1997 yapımlı filmin yönetmenliğini ise P.J. Hogan yapmıştır.

9. In Her Shoes

9. In Her Shoes

IMDb 6,4

Anneleri öldükten sonra tek başlarına kalan iki kız kardeşin, tekrar bir evlilik yapan babaları ve üvey anneleri üzerinden konu ilerliyor. Büyük olan Rose, avukat, sorumluluk sahibi ve bir dolap dolusu ayakkabısı ile yalnız bir yaşam sürdürmektedir. Küçük olan Maggie güzel, bencil ve sorumsuzdur. Sarhoşken çıkarttığı rezilliklerden dolayı üvey annesi onu evden kovar. Babasının masasından para ararken, bir not bulur ve bu not artık iki kardeşin hayatlarını eskisi gibi olmayacaklarının göstergesidir. Başrollerinde Cameron Diaz, Toni Collette ve Shirley MacLaine yer alan film 2005 yapımlıdır.

10. There's Something About Mary

10. There's Something About Mary

IMDb 7,1

Ted Stroehmann her zaman kaybeden biridir. Bu talihsiz adam hayatı boyuncu sadece bir kere şansı yakalamıştır. Bütün erkeklerin hayali olan kadın, onu 17 yaşındayken mezuniyetine davet etmiştir. Mary Jenson güzelliği ile hayran bırakan bir kadındır. Aradan geçen 12 yıl boyunca Ted bir daha onu görememiştir. Onu takip etmeye ve bulmaya çalışır. Bu konu üzerinden maceralı bir hal alan filmin başrollerinde Cameron Diaz, Ben Stiller ve Matt Dillon yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gangs of New York

11. Gangs of New York

IMDb 7,5

2003 yılı yapımlı filmin başrolünde Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz ve Daniel Day-Lewis gibi büyük oyuncular yer alıyor. 1800'lü yıllardan Amerika'da bir mahallede yaşayan, iki çete arasındaki savaşı konu alan film, aralarındaki savaş sonrası İrlanda çetesinin liderinin öldürülmesiyle sonuçlanır. Liderin oğlu Amsterdam, intikam almak için harekete geçer. Oyuncuları gibi yönetmenliğini de büyük isimlerden Martin Scorsese yapmaktadır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
8
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
qwerta77

hello

GravitoniumM

Içeriği hazırlayan arkadaşın izlemediğini düşündüğüm, Cameron Diaz'ın rol aldığı bir dünya film var.