Görüş Bildir
Haberler
Beyaz Perdenin En Çekici 10 Kötü Adamı

Beyaz Perdenin En Çekici 10 Kötü Adamı

Zeynep Okel
05.06.2014 - 17:19 Son Güncelleme: 06.06.2014 - 00:36

Heath Ledger'dan Tom Hiddleston'a,en yakışıklı kötü adamlar.

Bayanlara hep soruyorlar 'Anlamıyorum,neden filmdeki kötü karakteri sevdin ki?' Alın size cevabımız,siz o kadar yakışıklı adamı filme kötü diye koyarsanız,bizde kötü adamı daha çok severiz.Açık ve net ^-^

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kneel Before Me! - Loki

Tom Hiddleston ile başlayalım.Sempatik bir gülümseme,acayip çekici bir ses tonu,yeşil gözler,uzun boy,şeytani akıl..Ee biz daha ne diyelim? Olmuş bu.Hemde acayip olmuş.Birde Tom Hiddleston'ın normal yaşamından bir gif verelim size:

-http://media.giphy.com/media/OxTE21KRaw6Na/giphy.gif

2. Şeytani Cazibe - Joker

Suratındaki boyalara bakmayın siz,altında yatan Heath Ledger ne kadar tatlı bir bilseniz..Siz birde onu Casanova filminde görün.Rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olmasın ama öyle tatlı ki.Buyrun birde Heath Ledger'ın Casanova filmideki haline bakın:

-http://gyaniz.files.wordpress.com/2010/04/37_2.jpg

3. SüperKötü - General Zod

O gözler,o tekme tokat girişmeler..Henry Cavill ve Michael Shannon aynı filmde karşı karşıya durursa ne olur? Taş patlaması olur.Bakmayın adamın 39 yaşında olduğuna,adamın baklavaları var tamam mı: 

-http://www.mcmbuzz.com/wp-content/uploads/2013/06/Man-of-Steel-Michael-Shannon-and-Antje-Traue.jpg

4. Kış Askeri - Bucky Barnes

Captain America'nın kötü karakteri oluyor sanırsam.Filmi henüz izlemedim fakat övdüklerini duydum.İzlemesem de şunu diyebilirim,bir kötü taş daha.Sebastian Stan zaten acayip tatlı biri.Kötü adam rolü yakışmış ona.Kara saç kara göz haline bakmayın,oysaki ne kadar eli-yüzü temiz adam:

-http://media.tumblr.com/tumblr_mciww21pJr1qc2c59.gif

5. Efsanevi Yakışıklı - Barney Stinson

5. Efsanevi Yakışıklı - Barney Stinson

New York kadınlarının %88'inin nefret ettiği Barney Stinson! Farkındayım,yukarıdakiler kadar kötü olmasa da,bazı kadınlar ondan gerçekten nefret ediyor.Buda onu bir nevi kötü yapar,öyle değil mi? Dizide her bölüm 4-5 kadın götürdüğüne bakmayın,gerçekte Patrick Neil Harris tam bir aile babası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Varmış Bir Yokmuş... - Hook

Once Upon A Time dizisinin gözde kötü adamlarından Kaptan Hook,listemizde yerini alıyor.Tatlı mı tatlı,karizmatik mi karizmatik..Korsan aynı zamanda.Biz daha ne diyelim ^^

7. Isır Beni - Klaus Mikaelson

Vampir Günlükleri'den tanığımız sarışın vampir Klaus!! Aşık bir adam olması bir yana baya fettan biri aynı zamanda.Ama ne yapalım,çok da tatlı ve taş.Nedense yeni çağın kötüleri bi hayli yakışıklı oluyor !

8. Korsan Cazibesi - Kaptan Jack Sparrow

Sempatik,yakışıklı,eğlenceli,komik ve şirin.O Kaptan Jack Sparrow.Biraz kurnaz,haylaz ve yerinde durmayan biri.Yalan söyler,kumar oynar,çalar-çırpar ama aynı zamanda çok da çekici bakar.Ah lütfen ama,nede olsa o bir korsan!

9. Açlıktan Öldük - Cato

Çok kurnaz,asabi,vahşi ve aynı zamanda yakışıklı,çekici ve cesur.Açlık Oyunları'nda ezeli rakiplerden biri.Ayrı bir karizması var adamın.

10. Isır Beni - Louis de Pointe du Lac

Vampirle Görüşme filminin yakışıklılarından Brad Pitt, Louis de Pointe du Lac rolünde karşımızda.Bana göre çok çekici görünüyor.Filmi mutlaka izlemenizi öneririm.Baş rollerini Tom Cruise ile Brad Pitt paylaşıyor.Farkındayım pek 'günümüz' denemez yani azıcık eski ama paylaşmadan edemedim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. BONUS! : Isır Beni 2 - Lestat de Lioncourt

İşte yukarıdaki yakışıklının rol arkadaşı Tom Cruise.Harika bir performans sergilemişti gerçekten.Onu ısır,bunu ye,diğerini parçala...Adama aşık oldum.1994 yapımlı bir film ama olsun,çok da yakışmış bence kötü adam rolü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?