Görüş Bildir
Haberler
Gözaltına Alınmışlardı: Deep Turkish Web Kanalının Sahibi YouTuber Kardeşler Serbest

etiket Gözaltına Alınmışlardı: Deep Turkish Web Kanalının Sahibi YouTuber Kardeşler Serbest

Batuhan
13.12.2018 - 10:26 Son Güncelleme: 14.12.2018 - 14:27

Türkiye genelinde sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. YouTube'da 840 bin takipçisi bulunan 'Deep Turkish Web' isimli kanalın sahibi Emre ve Erdi Kızgır kardeşler de gözaltına alındı. YouTuber kardeşler akşam saatlerinde adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan haber göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 29 ilde operasyon yapıldı. İstanbul'da yapılan operasyonda başta Fatih ve Beşiktaş olmak üzere birçok ilçede  16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Emre ve Emir Kızgır da gözaltına alındı

Emre ve Emir Kızgır da gözaltına alındı

İstanbul'da yapılan baskınlarda 11 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş Ulus Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında ünlü youtuber kardeşler Emre ve Emir Kızgır gözaltına alındı.

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler

İfadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler

İki kardeşin sahibi oldukları YouTube kanalında 840 bin takipçisinin olduğu ve gençleri uyuşturucu madde kullanımına özendiren bir çok video paylaşımında bulundukları iddia edildi. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramaların ardından gözaltına alınan Emir ve Erdi Kızgır kardeşler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler.

Avukat Cihat Duman, iki kardeşin imza kontrolü ile serbest kaldıklarını aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
720
404
239
129
51
45
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Devlet youtuber temizliğine çıkacağına keşke sapık,tecavüzcü ve yolsuzluk yapanların(vb) temizliğine çıksa..Ahh nerde o günler

miyavmiyav

bax azerbaycandan gelip seni siqereeeem

Elena Claire Carter

Esrarkeş Menderes veya Müptezel Samet gibi karakterlerden dolayı uyuşturucuya başlayan varsa zaten kafası yeterince güzeldir o işlere hiç girmesin