Görüş Bildir
Haberler
Google’a Göre Türkiye, Rüyasında En Çok Cumhurbaşkanı’nı Görüyor

etiket Google’a Göre Türkiye, Rüyasında En Çok Cumhurbaşkanı’nı Görüyor

Emre Ordu
26.04.2016 - 19:46 Son Güncelleme: 26.04.2016 - 19:56

Google'a göre, Nisan ayında Türkiye'deki kullanıcıların rüya yorumları üzerine yaptığı aramalarda 'Rüyada Cumhurbaşkanı'nı görmek' ilk sıraya yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fortune Türkiye'de yer alan habere göre,Google'ın Arama Trendleri'nde, Türkiye'de Nisan ayı boyunca rüya tabirleri üzerine yapılan aramalarda 'Rüyada Cumhurbaşkanı'nı görmek' en üst sıraya yükseldi.

Google’ın Türkiye ofisi aracılığıyla yapılan “Rüyalarımızı Google’a Sorduk” başlığındaki bilgi notuna göre Nisan 2016 süresince Google’da rüyada en çok tabiri aranılan terimlerin arasında, “Cumhurbaşkanı”, “kar”, “balık”, “deniz”, “ceviz” yer alıyor.

Rüyasında Cumhurbaşkanı'nı en çok gören iller; Diyarbakır, Ankara, Adana ve İstanbul

Rüyasında Cumhurbaşkanı'nı en çok gören iller; Diyarbakır, Ankara, Adana ve İstanbul

Bölgesel yoğunlukta Diyarbakır, Ankara, Adana, İstanbul ve Antalya olarak sıralanan “Rüyada Cumhurbaşkanı görmek” araması ile ilişkili olarak en çok yapılan diğer arama ise “Rüyada Başbakan görmek”.  Bu aramanın bölgesel yoğunluk sıralaması ise şu şekilde: Erzurum, Kayseri, Konya, Diyarbakır ve Ankara.

Ayrıca, 'Rüyada Cumhurbaşkanı'nı görmek' şeklindeki aramaların, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu 2014 Ağustos'undan itibaren artışa geçmesi dikkat çeken diğer bir husus oldu.

Siz de rüyanızda Cumhurbaşkanı'nı görüyor musunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
181
39
19
13
13
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sultan Aragornhamid

Yani her gece kabus görüyoruz. biri türkiye'yi uyandırsın aq.

Prenses Adora

İyi uykular Türkiye.

Türk Mavisi

Ben bile gördüm :D :D Gayet samimi bir biçimde kolunu omzuma atmış röportaj veriyordu bana. Uyanınca sıçtık ya dedim, kesin başımıza gelecek var. Aynı hafta ... Devamını Gör