Görüş Bildir
Haberler
Gökyüzünden Haber Var: Kasım Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Gökyüzünden Haber Var: Kasım Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Astrolog Gizem
31.10.2023 - 12:40 Son Güncelleme: 31.10.2023 - 12:41

Merhaba sevgili okuyucu! 

Ekim ayını oldukça sert etkiler altında uğurluyoruz. 

Terazi burcundaki tutulmanın ardından yepyeni ilişkiler başlamış ve çiçeği burnunda çiftlerin mutluluğuna tanık olmuş olabiliriz. Ancak kimilerimiz hala diyetini ödeyemedi. 

Bazı ilişkiler Terazi tutulması ile birlikte evlilik yoluna gitmeye hazırlanırken sınavlardan geçiyor. Hem aşık hem de yorgun hissediyor olabilirsiniz.

Boğa ve Akrep aksındaki son tutulmayı ise atlattık! 

Bir 'Oh' çekmek içinse erken. Boğa tutulmasının etkisi en az 6 ay daha bizimle. Bu süreçte toksik olan ilişkiler sona yaklaşıyor. Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları ise rahata kavuşuyor. Şimdi sırada Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarının hikayesi yazılıyor.

Kasım ayında gerçekleşecek astrolojik olayları sizler için derledik! Burcunuzu okuyarak bu ayı en iyi şekilde nasıl değerlendireceğiniz hakkında tüyolar edinebilirsiniz.

Bakalım, Kasım'da burcunuzu neler bekliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gökyüzü Koç burcuna, Kasım 2023'te, en karmaşık duygularınızı, korkularınızı ve mali karmaşanızı çözme fırsatı sunuyor.

Gökyüzü Koç burcuna, Kasım 2023'te, en karmaşık duygularınızı, korkularınızı ve mali karmaşanızı çözme fırsatı sunuyor.

Evet, belki biraz zor olacak, ancak zirveye ulaşmak ve bu durumun üstesinden gelmek için gereken direnciniz var. Ayın başlangıcında, Güneş, Merkür ve kozmik lideriniz Mars, gizemli sekizinci evinizde bir araya gelerek sizi derinlere dalmaya için teşvik ediyor.

8 Kasım'da, Venüs'ün ilişki alanınıza girmesi ve ay boyunca burada kalması, aşk hayatınıza tatlı bir dokunuş katacak. Partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlıkları yumuşatmak veya arzuladığınız bağlılığı çekmek için mükemmel bir dönem. İki gün sonra, Merkür, genişleme ve bilgi evinize girerek yeni ilgi alanlarınızı keşfetmeniz için size ilham kaynağı olacak. Kendinize, bir kitap veya bir kurs aracılığıyla katkıda bulunun.

22 Kasım'da resmi olarak başlayan Yay mevsimi, kutlama ve macera dolu bir atmosferi beraberinde getiriyor. Sadece iki gün sonra Mars, Güneş ve Merkür ile birleşerek, dokuzuncu evinize yerleşiyor ve ufkunuzu genişletmek, dünyayı keşfetmek, yeni bilgiler edinmek ve inançlarınızı sorgulamak için size bolca motivasyon sağlıyor. Ayın son günü olan 27 Kasım'da ise enerji dolu bir İkizler dolunayı yaşanıyor. Bu durum, üzerinde emek verdiğiniz büyük ve heyecan verici projelerin tüm ince detaylarını aydınlatmaya yardımcı olacak.

Yeni aya, burcunuzdaki yoğun ay tutulmasının etkileri altında adım atıyorsunuz.

Yeni aya, burcunuzdaki yoğun ay tutulmasının etkileri altında adım atıyorsunuz.

Neyse ki, Kasım 2023'te burcunuz, dolunayın kaosunda beliren her türlü sorunu çözme konusunda size yardımcı olacak.

Kasım ayının ilk haftası, haritanızın ilişki ekseninde bazı gergin gezegensel çatışmaları beraberinde getiriyor. Bu durum, aşk hayatınızda bazı dalgalanmalara neden olabilir. Partnerlerinizle yaptığınız konuşmalar beklenmedik yönlere sapabilir. Bu nedenle, sakin olun ve fikirlerinizi dogmatik bir şekilde ifade etmekten kaçının. Ancak, stres yapmayın; çünkü yönetici gezegeniniz Venüs, 8 Kasım'da iş ve rutinlerle ilgili altıncı evinize girecek. Bu durum, programınızı dengelemeyi ve günlük yaşamınızda uyumu korumayı kolaylaştıracaktır.

Son zamanlarda, bire bir ilişkilerinizin önem kazandığı bir dönemde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu durum, Güneş, Mars ve Merkür'ün Akrep sezonunda ortaklık sektörünüzde bir araya gelmesiyle belirginleşti. 13 Kasım'daki Akrep yeni ayı, bu durumu daha da netleştirecek. Bu dönem, sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlayabilir, ancak bu, Boğa burcunun büyük oranda gelişmesine yardımcı olacaktır. 

22 Kasım'da Yay burcu sezonunun başlamasıyla, işlerin seyrinde bir değişiklik olacak ve güneş, sekizinci evinizi aydınlatmaya başlayacak. Ayın son üçte birlik dönemi, duygularınızı, korkularınızı ve mali durumunuzu derinlemesine incelemek ve temizlemek için en uygun zaman olacak. 27 Kasım'daki İkizler dolunayı, her türlü finansal sorunla yüzleşmek ve para ile ilgili planlar yapmak için ideal bir zaman olacak. Bu sayede, daha büyük bir kontrol duygusu kazanmaya başlayacaksınız. Lüksü seven Boğa burcu için bütçeleme her zaman iyi bir fikirdir, özellikle yaklaşan tatil dönemlerinde.

Kasım 2023'te İkizler burcu, üretken olacak ve işleri halletmeye yönelik hareket edecek.

Kasım 2023'te İkizler burcu, üretken olacak ve işleri halletmeye yönelik hareket edecek.

Ancak, eğlenceye düşkün İkizler burcu için durum biraz sıkıcı olabilir. Hayır, öyle olmayacak. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım'da beşinci evinize girerek cinsellik ve flört hayatınıza romantik bir büyü katacak. Tutkularınızın peşinden koşun ve tadını çıkarın. İki gün sonra, iletişim gezegeni Merkür, ilişkiler alanınıza girerek, kişilerarası dinamikler üzerinde konuşmanızı ve partnerinizle olan taahhütlerinizi ve gelecek planlarınızı değerlendirmenizi sağlar. İşbirliği ve uzlaşma, ay boyunca aşkta ve diğer alanlarda başarıya ulaşmanızı destekleyecektir.

Akrep burcundaki 13 Kasım yeni ayı, kişisel rutinlerinizi ve ritüellerinizi gözden geçirme ve bunların genel hedeflerinizi nasıl desteklediğini anlama fırsatı sunar. Günlük alışkanlıklarınız basit görünebilir, ancak her biri, daha büyük bir hedefe doğru bir adım anlamına gelebilir. Yeni ayın ardından birkaç gün, düşüncelerinizi olgunlaştırın ve 18 Kasım'da Mars doruğa ulaştığında eyleme geçmelisiniz. Kötü alışkanlıkları terk etmek, kendinizi daha fazla motive etmek için bu dönem idealdir.

Birkaç gün sonra, güneş ve Mars, ortaklık evinizde Merkür ile birleşerek, bireysel bağlantılarınızı ve taahhütlerinizi vurgular. Bu dönem, partnerlerinizle sınırlar belirlemeniz veya kendinizi sınırlayan ilişkileri sonlandırmanız için mükemmel bir zamandır. 27 Kasım'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay, bu eylemler için gereken motivasyonu sağlayacaktır. Bu ay, ilişkilerdeki bağımsızlık ihtiyacınıza odaklanıyor ve kendinize sadık kalmanın önemini hatırlatıyor. Sevgili İkizler, gelecekteki benliğinizin taşıyamayacağı yükümlülükleri üstlenmeyin.

Yengeç burcu Kasım 2023'te tutku, ilham ve romantizmle dolup taşıyor; bu nedenle anın tadını çıkarın.

Yengeç burcu Kasım 2023'te tutku, ilham ve romantizmle dolup taşıyor; bu nedenle anın tadını çıkarın.

Eğer eğlenceye kendinizi fazla kaptırıp, yapılacaklar listenizde geri kalırsanız da endişe etmeyin; çünkü üretkenlik seviyeleriniz ay sonuna doğru yükselecek ve size yetişmek için gereken enerjiyi sağlayacak.

Ay başlangıcı, güneş, konuşkan Merkür ve tutkulu Mars'ın bir araya gelerek seks ve flört sektörünüzü aydınlatmasıyla başlar. Bu durum, sizi çapkın bir eğlence havasına sokar. Ayın ilk haftası, aşk gezegeni Venüs'ün iletişime dayalı üçüncü evinizde bulunduğu 8 Kasım'a kadar, romantik ilişkiler kurmak ve genel anlamda flört etmek için ideal bir zamanı işaret eder. Bu dönemi biraz eğlenmek ve çekici sohbetler yapmak için kullanın.

13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, yaratıcı enerji ve romantik potansiyelinizi canlandırıyor. Yeni bir ilişkiye atılmak için hazır olabilirsiniz, ancak Ay'ın Uranüs ile karşıtlığı, planlarınızı beklenmeyen dönüşlerle karşı karşıya bırakabilir. Bu yeni ay biraz karmaşık olabilir, bu yüzden niyetlerinize sadık kalın ve kendinize birkaç gün boyunca izin verin. 18 Kasım'daki Mars cazimi, planlarınızı uygulamak için daha uygun bir zaman olacak; çünkü beklenmedik durumları yönetmek yerine, kendinize güvenerek ve belirgin bir şekilde hareket edeceksiniz.

22 Kasım'da başlayan Yay mevsimi, işleri düzene sokmanıza yardımcı olacak. Güneş ve Mars, altıncı evinizde Merkür ile birleşecek, bu da görevlerinizi organize etmek ve iş yükünüzü yönetmek için mükemmel bir zaman olacak. Bu üretken dönem yeni başlıyor, ancak 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunayda, kendinize bir mola verip enerjinizi yeniden toplamak için zaman ayırın.

Kasım 2023'te Aslan burcunuzun güneş ışığı, özel yaşamınızı aydınlatırken, ailevi konuları ve geçmişin ağırlıklı anılarını gün yüzüne çıkarıyor.

Kasım 2023'te Aslan burcunuzun güneş ışığı, özel yaşamınızı aydınlatırken, ailevi konuları ve geçmişin ağırlıklı anılarını gün yüzüne çıkarıyor.

İş ve özel yaşam dengeniz, güneşin kariyer bölgenizdeki genişleyen Jüpiter ile çatışması sonucu sarsılabilir, bu durum özellikle ayın ilk haftasında ev yaşamınızda stres yaratabilir.

13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, bu temaları tekrar gündeme getirirken, beklenmeyen profesyonel değişiklikler kişisel yaşamınızı hem heyecanlandırıcı hem de stresli hale getirebilir. Ancak, güneş ve ayın enerjik Mars ile aynı hizaya gelmesiyle, kendinizi enerji dolu ve daha sağlam bir zemin oluşturma konusunda hazır hissedeceksiniz. Kariyeriniz büyük bir gelişme ve dönüşüm sürecinde olduğundan, ev yaşamınızda sizi yoran her türlü drama ile yüzleşme zamanı geldi. 18 Kasım'daki Mars cazimi, yeni ay niyetlerinizi harekete geçirmeniz için mükemmel bir fırsat sunar, çünkü bu özel durum size büyük bir ivme kazandıracaktır.

22 Kasım'da, güneşin Yay burcuna geçişiyle birlikte, stresi geride bırakıp eski usul bir kutlama yapmanın tam zamanı. 

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunayda artık çevrenizi nefret edenlerle veya size karşı çıkanlarla doldurmanıza gerek yok; siz bir yıldızsınız ve çevreniz genişliyor.

Kasım ayı, Başak burcu için sosyalleşmek ve işlerini yoluna koymak adına güzel bir zaman.

Kasım ayı, Başak burcu için sosyalleşmek ve işlerini yoluna koymak adına güzel bir zaman.

Ay, güneş, Mars ve burcunuzun kozmik yöneticisi Merkür'ün iletişim evinizde birleşmesi, size merak ve çekicilikle parlamak için enerji veriyor. Ancak, Akrep mevsiminin yoğun etkisiyle, duygusal yoğunluk artıyor ve gerçekten neye değer olduğunu belirlemek için pembe gözlüklerinizi çıkarmak zorunda kalabilirsiniz.

Aşkın gezegeni Venüs, 8 Kasım'a dek burcunuzu güzelleştirici varlığıyla zenginleştiriyor ve geçen ayın enerjik ışıltısını güçlendiriyor. Ancak, Venüs'ün hayalperest Neptün'e olan karşıtlığı, Kasım'ın ilk haftasında romantik karar verme yeteneğinizi bulanıklaştırabilir ve aşk ile gerçeklik arasındaki çizgiyi bulanıklaştırabilir. Ayrıca, 4 Kasım'da ciddi Satürn, ilişkilerinize odaklanan yedinci evinizdeki geri hareketini sonlandırıyor. Başak, aşkla ilgili zor dersler öğreniyorsunuz, bir hayale kapılmayın.

13 Kasım'da Akrep burcunda beliren yeni ay, derinlemesine konuşmaları körükler ve içtenlikle düşüncelerinizi paylaşmanız için size güç verir. Bu durum, beklenmedik fikirlerin ve ifadelerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Bu yeni bakış açısı, mevcut planlarınızın uygulanma biçimini değiştirebilir, bu yüzden büyük adımlar atmadan önce durumun birkaç gün süzülmesine izin verin. 18 Kasım'da, büyüyen ayın Mars cazimi ile birleşmesi, hedeflerinize kozmik destek sağlar.

Ayın son bölümünde, işler biraz yavaşlayacak çünkü Güneş ve Mars, dördüncü evinizdeki Merkür ile birleşiyor. Bu durumda, aile konularına daha fazla odaklanma isteği duyabilir ya da birlikte yaşadığınız biriyle samimi bir konuşma yapma cesareti bulabilirsiniz. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, ev yaşamınızın iş hayatınızdaki başarılarınıza nasıl yansıdığını gözler önüne serecek.

Terazi burcu için, Kasım 2023'te para konuları ve maddi hazlar ön plana çıkarıyor.

Terazi burcu için, Kasım 2023'te para konuları ve maddi hazlar ön plana çıkarıyor.

Ayın ilk haftalarında Akrep mevsimi, değerlere odaklanan ikinci evinizi aktif hale getiriyor. Hayatın lükslerini doyasıya yaşayın ancak fazla harcamadan kaçının, zira ay sonuna kadar sosyal etkinliklerle dolu bir programınız olacak.

Aşkın gezegeni Venüs, 8 Kasım'da burcunuza girerken tatlı bir çekiciliğiniz olacak. Ay boyunca kozmik yöneticinizin desteğiyle, cazibeniz karşı konulmaz olacak ve arzularınızı çekmek kolaylaşacak. Bu dönem, aşk hayatınızı canlandırmanın yanı sıra, güzellik bakımı ve makyaj gibi kişisel bakımınıza zaman ayırmanız için de mükemmel bir zaman. Kendinizi şımartın. 13 Kasım'da Akrep burcundaki yeni ay, yeni gelir kaynakları bulma ya da genel olarak daha fazla refahı hayatınıza çekme fırsatı sunuyor. Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bastırılmış korkularınıza veya enerjisel tıkanıklıklara dikkat edin. Eğer varsa, bu durumu daha fazla maddi özgürlüğe giden yolu açmak için bir fırsat olarak değerlendirin.

Yay sezonunun gelişi, 22 Kasım itibariyle, sosyal yanınızı ve özgür ruhunuzu harekete geçirir. Bu dönemde arkadaşlarınızla derin sohbetler ve spontane maceralar sizi bekliyor olacak. Bu pozitif enerji, tatil sezonuna olumlu bir bakış açısı ve çevrenizdeki insanlarla daha fazla bağlantı kurma isteği ile girmenizi sağlar. Anı yaşamak, kutlama sebeplerinizi fark etmenize yardımcı olacaktır.

Ancak, 22 Kasım'da Venüs'ün Chiron ile karşılaşması ve bir hafta sonra Güney Düğümü ile aynı hizaya gelmesi, aşk hayatınızı ay sonuna kadar hassas bir hale getirebilir. Eski ilişkilerden kalan yaralar alevlenebilir ve geçmişle yüzleşmeye, artık size hizmet etmeyen bağları koparmaya zorlayabilir. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, eski inanç sistemlerinizi sorgulamanıza ve ruhsal ve zihinsel gelişim için alan açmanıza yardımcı olur. Yeni fikirler keşfetmekten ve ufkunuzu genişletmekten çekinmeyin.

Kasım 2023, Akrep burcunuz için yeni fırsatlarla dolu bir ay olacak.

Kasım 2023, Akrep burcunuz için yeni fırsatlarla dolu bir ay olacak.

Güneş, burcunuzda Mars ile birlikte parlıyor ve bu, enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olacağı anlamına geliyor. İletişim gezegeni Merkür de 10 Kasım'a kadar burcunuzda olacak, bu da kendinizi ifade etmenin daha kolay olacağı anlamına geliyor. Ancak, ayın başında güneş, ilişkiler evinizde genişleyen Jüpiter'e karşı duracak. Bu, ortaklıklarınızı genişletme fırsatı sunabilir, ancak aynı zamanda mevcut bir ilişkideki gerginliklerin de artmasına neden olabilir. Merkür, tahmin edilemez Uranüs ile karşılaşacağı için, bu konularda yapılacak tartışmalara dikkatli yaklaşmanız önemli olacak. Egoların çatışması ve sırların açığa çıkması olasıdır, bu yüzden sakin kalmaya çalışın ve gerektiğinde geri adım atın.

13 Kasım'da Akrep yeni ayı ile birlikte devam eden dram, geçmiş haftanın ilişki konularını yansıtabilir. Ancak bu yeni ay, değişim tohumları ekmek ve yeni bir döneme adım atmak için size fırsatlar sunuyor. Evrenin size sunduğu ne varsa, kalbinizi bunlara açın ve planlarınızı bu doğrultuda yapın. 18 Kasım'da burcunuzda birleşen Güneş ve Mars'ın oluşturduğu özel Mars cazimi sırasında, kendinizi yenilenmiş ve harekete geçmeye hazır hissedeceksiniz. Hedefleriniz ve tutkularınız belirleniyor ve şimdi bunları gerçekleştirmek için gereken güç ve dayanıklılığa sahipsiniz.

22 Kasım'da Yay burcunun sezonu başladığında, finansal konulara daha çok odaklanmış olacaksınız. Tatil bütçenizi belirleme konusunda daha istekli olabilir, hatta yeni gelir kaynaklarını araştırabilirsiniz. Bu dönem, maddi kazanımlarınıza şükretmek için harika bir zaman. 27 Kasım'da İkizler burcundaki dolunay, paranızla ilgili takıntılarınızı derinlemesine incelemenize ve bilinçaltı engellerinizi temizlemeye başlamanıza yardımcı olabilir. Borçlarınızı ödeme ve kıtlık zihniyetinden kurtulma süreci, hayatınızda bolluğa daha fazla yer açacaktır.

Kasım 2023'te Yay burcu olarak enerjinizi toplamanız gerektiği görünüyor.

Kasım 2023'te Yay burcu olarak enerjinizi toplamanız gerektiği görünüyor.

Kasım'ın ilk haftasında bazı gezegenler arası çatışmalar, iş ve özel yaşamınızda gerilime yol açabilir. Kendinize karşı anlayışlı olun. İş ve kişisel sorumluluklarınız arasında denge kurmada zorlanabilirsiniz. İş yükünün artması, evde geçireceğiniz zamanı azaltabilir. Ancak, bu durumu bir fırsat olarak görün ve daha işlevsel bir yol bulmak için bu deneyimden bilgi edinin. İletişim gezegeni Merkür'ün 10 Kasım'da burcunuza girmesiyle, planlarınızı oluşturma ve ihtiyaçlarınızı ifade etme konusunda daha net ve odaklanmış olacaksınız.

Sosyal ve dışa dönük doğanızı harekete geçiren konuşkan Merkür'ün burcunuzda bulunmasıyla birlikte, 13 Kasım'daki Akrep burcundaki yeni ay, hala kış uykusu modunda olduğunuzu hissettiriyor. Beklenmeyen program değişiklikleri veya acil sorumluluklar huzurunuzu kaçırabilir, ancak bu ayın ana mesajı, zihinsel sağlık molalarına öncelik vermenin sizin elinizde olduğudur. Bu yeni ayı, iç dünyanızın ihtiyaçlarına odaklanarak ve kendi başınıza bir ritüel yaparak geçirin. Çünkü 22 Kasım'da başlayan Yay burcu sezonunda, yoğun ve hareketli bir dönem sizi bekliyor.

24 Kasım'da motivasyon gezegeni Mars'ın birinci evinizde güneş ve Merkür ile birleşmesiyle, yaz saati tasarrufunuz sona erer ve sezonunuzu kutlama zamanı gelir. Ayın sonlarında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz, bu da tutkularınızı kovalamanın ve hedeflerinize doğru ilerlemenin tam zamanı demektir. Ancak, ilişkilerinizin de biraz ilgiye ihtiyacı olduğunu unutmayın. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, bu dinamikleri aydınlatıyor. 'Seviyorsanız serbest bırakın' derler, bu ay, biraz özgürlüğün her şeyin büyümesine yardımcı olduğunu hatırlatır. Hem sizin hem de sevdiklerinizin nefes alabileceği bir alan olduğundan emin olun.

Oğlak burcu, Kasım 2023 boyunca arkadaşlık ve çevre edinme üzerine yoğunlaşacak.

Oğlak burcu, Kasım 2023 boyunca arkadaşlık ve çevre edinme üzerine yoğunlaşacak.

Akrep mevsimi, önümüzdeki birkaç hafta boyunca on birinci evinizi, gruplar ve topluluklarla dolu bir alanı aydınlatırken, enerjik Mars sosyal yaşamınızı canlandırıyor. Dolayısıyla, anlamlı ilişkiler kurmak doğal hale geliyor ve daha büyük bir hedefin parçası olma hissinin yolunu bulmaya yönlendiriyor.

Yönetici gezegeniniz Satürn, 4 Kasım'da iletişim alanındaki geri gidişini sonlandırıyor. Bu sayede, sözlerinizin ağırlığını anlama ve otoriteyle konuşma becerisini geliştiriyorsunuz. Bu durum, iletişim yeteneklerinizi hızlandırmaya yardımcı olacak. Birkaç gün sonra, Venüs, kariyerinizin zirvesine ulaşarak iş ilişkilerinizi güzelleştirir ve başarılarınızın dışarıdan bakıldığında parıldamasını sağlar. Bu dönem, doğru kişilerle etkili iletişim kurma ve olumlu bir izlenim bırakma fırsatı sunuyor.

13 Kasım'da Akrep burcunda beliren yeni ay, uzun vadeli vizyonlarınızı benzer düşüncelere sahip kişilerle paylaşabileceğiniz beklenmedik bir fırsatlar sunabilir. Bu durum, değerlerinize uygun ve geniş çaplı hedeflerinizi destekleyen yeni dostlukların tohumlarını atmanıza yardımcı olabilir. 18 Kasım'daki Mars cazimi, meslektaşlarınızla ya da sosyal çevrenizle birlikte harekete geçip, sizi bir araya getirecek planlar yapmanız için mükemmel bir zamanı işaret ediyor.

Yay burcu sezonunun 22 Kasım'da başlamasıyla, sosyal etkinliklerden uzaklaşıp daha fazla yalnız zaman geçirmeyi arzulayabilirsiniz. Bu mevsimsel yavaşlamayı kucaklayın. Yoğun bir dönemden geçtiniz ve kış tatilleri yaklaşıyor; enerjinizi korumak ve kendinizi yeniden şarj etmek için ideal bir zaman. Eğer dinlenmeye daha fazla zaman ayırmak adına programınızda düzenlemeler yapmanız gerekiyorsa, 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, günlük sorumluluklarınıza odaklanmanızı ve önceliklerinizi yeniden belirlemenizi sağlayabilir. Kozmik lideriniz Satürn'ün dolunay T karesi, sağlığınızı koruma ve 'hayır' deme gücünü benimseme konusunda sizi teşvik ediyor.

Kova burcu, Kasım ayı kariyerinizde büyük adımlar atmanızı sağlayacak, sosyal yaşamınızı hareketlendirecek ve genel anlamda büyüme fırsatları sunacak

Kova burcu, Kasım ayı kariyerinizde büyük adımlar atmanızı sağlayacak, sosyal yaşamınızı hareketlendirecek ve genel anlamda büyüme fırsatları sunacak

Ay, güneş, iletişim odaklı Merkür ve kariyer evinizde bulunan Mars'ın bir araya gelerek profesyonel hayatınızda ateşinizi alevlendireceği bir döneme işaret ediyor. Geleneksel yönetici gezegeniniz olan Satürn'ün 4 Kasım'da finansal evinizdeki gerilemesini sonlandırması, maddi konularda daha bilinçli ve sorumlu kararlar almanızı kolaylaştıracak. Ancak, Kasım'ın ilk haftasında Venüs ve gizemli Neptün arasındaki belirsiz karşıtlık, karar verme yeteneğinizi etkileyebilir, bu yüzden önemli kararları ayın sonlarına bırakmanız önerilir. Eğer bir teklif, gerçek olamayacak kadar iyi gibi görünüyorsa, muhtemelen öyledir.

Akrep burcundaki 13 Kasım yeni ayı, kariyer yolunuzda yeni ve heyecanlı hedeflerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ancak, bu durum bazı hayal kırıklıklarını da beraberinde getirebilir. Dolayısıyla, karşınıza çıkan engellere rağmen sakinliğinizi korumanız önemlidir. Ay'ın ve hassas Mars'ın, beklenmeyen modern yöneticiniz Uranüs'ün karşısında olması, beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Her ne kadar ani bir tepki vermek cazip gelse de, 18 Kasım'daki Mars cazimi'ne kadar her şeyi kendi haline bırakmanız daha faydalı olacaktır. Eylemlerinizin, dünyada bırakmak istediğiniz etki ile uyumlu olmasına özen gösterin.

Bu ay iş hayatınız yoğun geçti, fakat Yay burcunun özgür enerjisi sosyal yaşamınıza renk katacak ve takımınızla eğlenmeniz için size ilham olacak. İster iş yerinde daha fazla takım çalışmasına önem vermek, ister benzer düşüncelere sahip kişilerle bağlantı kurmak için yeni bir hobi edinmek olsun, işbirliği her alanda fayda sağlar. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, tutkuyla bağlı olduğunuz projeleri ön plana çıkaracak ve sizi destekleyen veya küçümseyen arkadaşlarınızı daha net göreceksiniz.

Kasım 2023, Balık burcu için yeni ufuklara doğru ilerleme fırsatı sunacak bir ay olacak.

Kasım 2023, Balık burcu için yeni ufuklara doğru ilerleme fırsatı sunacak bir ay olacak.

Akrep mevsimi, ruhunuzu genişletirken, sınırlarınızı aşmanızı ve perspektifinizi genişletmenizi sağlar. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım'a kadar yedinci evinizi onurlandırarak en yakın ilişkilerinize uyum ve denge getirecek. Ancak, Venüs'ün bu hafta Neptün ile karşılaştığı süreçte, gerçekleşmesi imkansız bir fanteziye kapılmamak için sevgilinizden gelen cazip tekliflere karşı dikkatli olmanız gerekecek. Ayrıca, Satürn'ün bu hafta burcunuzda geri hareketini tamamlaması, geçmiş hatalarınızdan ders çıkarmanıza ve sorumluluklarınıza odaklanmanıza yardımcı olacak. Unutmayın, Balık burcu, zorluklar aşk hayatınızın gelişmesine yardımcı olabilir. Bu fırsatı değerlendirin.

13 Kasım'daki Akrep burcundaki yeni ay, yüksek hedeflere yönelme ve yeni alanlarda merakınızı tatmin etme arzunuzu körüklüyor. Ancak, yeni ayın getirdiği beklenmeyen gelişmeler, genel planlarınızın detaylarını ve lojistiklerini göz ardı etmemenizin önemini size hatırlatıyor. Eğer işlerinizi düzene sokmak için biraz zamana ihtiyacınız varsa, yeni ay niyetlerinizi 18 Kasım'daki enerji dolu Mars cazimi'ne kadar bekletin, bu tarih daha cesur adımlar atmak için ideal bir zaman olacak.

Ayın son bölümünde, Yay sezonunun pozitif enerjisi kariyerinizi hızlandırıyor. Özellikle 24 Kasım'da hırslı onuncu evinizde Güneş ve Merkür ile birleşen Mars'ın motivasyonuyla, profesyonel hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için hızınızı artırın. Ancak bunu yaparken, sağlam bir zeminde durduğunuzdan emin olun. 27 Kasım'daki İkizler burcundaki dolunay, üzerinizdeki tüm duygusal yükleri aydınlatıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
38
20
10
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yon ca

Bu başaklar artik bir gün yüzü görsün ne olur

Bestami Yayla

Bütün yorumlarınız çok güzel emeğinize saglık TŞK

maskulen bey

Beyni Yok Fikri Var