Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eriten 5 Harika İçecek

Göbek Eriten 5 Harika İçecek

Este Moda
21.04.2014 - 13:21 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 13:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bel ve göbek bölgesinde oluşan yağlama iç organlarınızı tehdit edecek bir hale gelebilir.

Normal bir göbek çevresi 70-93, risk olan 94-101 cm ve 102 cm üzeri yüksek risk kapsamına girmektedir. Böbek erimesine yardımcı olan 5 içecek sizlere yardımcı olacaktır. Araştırmalara göre bu içeçekleri tüketenlerin, içmeyenlere oranla daha yüksek hızda zayıfladığı ortaya çıkmaktadır. 

İşte Göbek Eriten Muhteşem 5 İçecek

Soğuk Su

Vücudunuzun daha fazla kalori yakmasına yardımcı olmak için buz gibi soğuk su içebilirsiniz. Göbek erimesinde en etkili içeçeklerden biris sudur. 0 kalori değeri ile midenizde doygunluk hissi vererek vücudun kendini ısıtırken enerji sarf etmesini sağlayarak kalori yakımı sağlar. Özellikle aç karnına içmek oldukça etkilidir.

Süt

Süt yeni yeni keşfedilen etkisiyle bölgesel yağ yakımı konusunda etkisini göstermektedir. Pek bilinmesede süt etkili bir metabolizma hızlandırıcıdır. Kalsiyum yönünden zengin olan süt karın bölgesindeki yağ hücrelerini yok ederek göbeğin erimesine yardımcı olur. Günde 2 bardak yağsız süt içerek etkili bir kilo kaybı sağlanabilir. Fakat yağsız ve şekersiz içmeye dikkat etmek gerekir.

Yeşilçay

Aslında en bilinen içeçeklerden birisi yeşilçaydır. Yeşilçay metabolizmayı hızlandıran etkisi yanısıra vücut enerjisini harcanmasını artırarak, yağ yakımına katkı sağlar. Günde 70 kalori kadar daha fazla yakımını sağlayarak uzun sürede etkili bir zayıflama sağlar..

Soya Sütü ve Buğday Proteinli İçecekler

En etkli protein kaynaklarından biridir. Bu içeçekler kas artırmasında ve güçlü kaslara sahip olmada yardımcıdır. Amerika'da yapılan araştırmalara göre soya sütü içerikli içeçeklerin, göbek bölgesindeki yağlanmayı azalttığını ortaya koymuştur. Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın yağlarını yok ettiğini belirtiyor.

Elma Sirkesi

Karaciğer detoksuna yardımcı olarak yağ yakımında önemli rol oynar. vücudun her bölgesinde depolanan yağların yakımını sağlar. Özellikle göbek yağı eritmede etkilidir. Midenizde sorun yoksa sabahları bir bardak ılık sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal ekleyerek içebilirsiniz.

Kaynak: http://www.estemoda.com/haber/saglik/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
7
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın