Görüş Bildir
Haberler
Geri Sayım Başladı: Düğün Gününden Önce Yapman Gerekenler

Geri Sayım Başladı: Düğün Gününden Önce Yapman Gerekenler

Makyaj.com
10.08.2015 - 11:08

Mekan ve gelinlik seçimi, düzenlemeler, makyaj ve saça karar vermek, davetli listesi... Bu liste uzayıp gider! Gelinler telaş yapmakta çok haklılar çünkü düğünleriyle ilgili uğraşmaları gereken bir sürü detay var. İşte bu telaş arasında unutmaman gereken, güzellk ve bakımla alakalı bazı detaylar daha var. Bu detaylar ise yazımızın devamında saklı!

-Düğün gününden 6 ay önce:Cilt bakımı

Cilt bakımın yapılacaklar listende üst sıralarda bulunmalı. Yüzünü günde 2 kere temizlemek için hiçbir bahanen olamaz! Haftada iki kez de peeling yapmayı ihmal etmemelisin. Günlük makyajının altına da, güneşten korunmak için yüksek faktörlü bir krem uygulamayı sakın unutma!

-3 ay önce:Kaşlar

Yüz hatlarını ve ifadeni tamamen değiştiren kaşlarını, düğün gününden önce istediğin forma sokabilmek için, 3 ay öncesinden bu işe başlayabilirsin. Bunun için ister bir profesyonelden yardım alabilir, istersen de evde kendin de yapabilirsin.Provalar

Hem saçların hem de makyajın için seçim yaptıktan sonra mutlaka bir prova yapmalısın. Böylece eğer beğenmezsen değiştirmek için zamanın olur.

Beyaz dişler

En çok unutulan detaylardan biri de diş beyazlatmak. Düğününde bembeyaz, inci gibi dişlerle boy göstermek istiyorsan, bu detayı atlamamanı öneririz.

-Bir ay kala:Pedikür

Biraz erken bir zaman gibi görünebilir ama eğer balayında yumuşacık topukların olsun istiyorsan,ayaklarına bakım yapmaya şimdiden başlasan iyi edersin. Düğün gününe kadar her gece ayaklarına yoğun bakım kremlerinden uygulayıp, haftada 1 kez de peeling yaparsan, kolayca yumuşacık ayaklara sahip olabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın