Görüş Bildir
Haberler
Geniş Kitleler Tarafından Sevilen Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

etiket Geniş Kitleler Tarafından Sevilen Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
05.03.2022 - 11:43

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Meriç Keskin

Meriç Keskin
www.instagram.com

Dijital dünyanın en eski isimlerinden biri olan Meriç Kesin, son yılların en keyifli içeriklerini üretenlerden. Güzel fenomen seyahatlerini, yazılarını, deneyimlerini kitlesi ile buluştururken, aynı zamanda stilinden detayları da paylaşmayı eksik etmiyor.

Meriç'in stili sade, trend ve eğlenceli! Onun feminen tarzı geniş kitlesi gibi bizim de favori görünümlerimizi oluşturuyor. Güzel fenomen seyahat ettiği günlerde rahat ve sade giyinirken, genellikle elbise tercih ediyor. 

Meriç Keskin'in beyaz elbisesini beğenenler için benzer bir ürünü buraya bıraktık! İncelemek için tık tık! 

Hülya Altaylar

Hülya Altaylar
www.instagram.com

Sosyal medyanın en takip edilesi sayfalarından biri kuşkusuz Hülya Altaylar'a ait. Sağlıklı beslenme, yoga, meditasyon ve benzeri alanlarda içerikler üreten güzel fenomen, dijital dünyanın ilham veren isimlerinden biri. Bu arada Hülya'nın sağlıklı tarifler paylaştığı şirin mi şirin bir hesabı daha var! 

Hülya hayat tarzı kadar stiliyle de dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Duru güzelliğini sade ve sportif kombinleriyle öne çıkaran güzel fenomenin tarzına bayıldığımızı söylemeden geçmek istemiyoruz.

İncelemek isteyenler için Hülya'nın kazağına benzer bir modeli buraya bıraktık!

Diana Askarova Filipets

Diana Askarova Filipets
www.instagram.com

Sosyal medyanın hayat dolu ve tabii ki ilham dolu isimlerinden biri Diana Askarova Filipets. Hatta ve hatta attığı her postta pozitif enerji saçan nadir fenomenlerden biri Diana diyebiliriz. Onun, doğaya olan saygısı ve sevgisi sanırım biz gibi tüm takipçilerini fazlasıyla etkiliyor.  

Diana hayat dolu sosyal medya hesabında sık sık kombinlerini paylaşıyor ve takipçilerine ilham oluyor. Bu arada eğlenceli ve sıra dışı kombinlerini çok beğendiğimizi söylemeden geçmek istemiyoruz.

Merak edenler için Diana'nın kombininde yer alan benzer ürünleri derledik. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilir. 

Elif Kütük

Elif Kütük
www.instagram.com

Stil sahibi paylaşımlarıyla kitlesini büyütmeye başlayan Elif Kütük, hayatı ve stiliyle kitlesine hitap eden içerikler üretmeye devam ediyor. Güzel fenomen enerjisini stiline yansıtıyor ve beğenilesi postlarıyla öne çıkıyor. 

Elif'in stili enerjisini yansıtan eğlenceli ve trend parçalardan oluşuyor. Güzel fenomen stilinde sade ama dikkat çeken parçalara yer vermeyi de ihmal etmiyor. 

Beğenenler için Elif'in ceketinin benzerlerini buraya bıraktık. 

Ece Dinç

Ece Dinç
www.instagram.com

Sosyal medyanın dikkat çeken hesaplarından biri Ece Dinç'e ait. Güzel fenomen moda ve güzellik kategorilerinden ürettiği içeriklerini büyük bir kitle ile buluşturuyor. Ece sık sık makyaj videoları çekiyor ve çektiği her video binlerce like alıyor. Bu arada bilmeyenler için Ece'nin bir de karikatür hesabı var! 

Ece makyaj konusundaki bilgisinin yanı sıra stiliyle de dikkat çekiyor. Basic ama trend ürünlerden oluşturduğu kombinlerle dikkat çeken güzel fenomeni, biz de takipçileri kadar çok beğeniyoruz. 

Ece'nin crop hırkasını beğenenler için benzer ürünleri buraya bıraktık. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berrak

Berrak
www.instagram.com

Gelelim sosyal medyanın en samimi içerik üreticilerinden birine... 'Berraque' kullanıcı adıyla kalbimizi fetheden Berrak, Instagram'ın en lezzetli ve en eğlenceli içeriklerini takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Evcil dostlarıyla paylaştığı hayatı gözlerimizden kalpler çıkarak izlediğimizi de söylemek istiyoruz! 

Berrak renkli ve eğlenceli parçaların yer aldığı kombinler yapmayı çok seviyor. Sık sık renkli giyinen Berraque bazı günler sade ve koyu tonlarda parçalar tercih etmeyi ihmal etmiyor.

Benzer bir kombin için buraya tıklayabilirsiniz. 

Sara Uluçay

Sara Uluçay
www.instagram.com

Sosyal medyanın dikkat çeken güzellerinden biri o! Sara Uluçay, dijital dünyanın en beğenilen isimleri arasında yer alıyor. Bu arada güzel fenomen başarılı bir diyetisyen. Mesleğini icra ederken bir yanda da sosyal medya hesabını aktif kullanan güzel fenomen, stiliyle de dikkat çekiyor!

Sara sık sık dikkat çeken parçaları stiline dahil ediyor. Özellikle bağlamalı parçaları çok seven güzel fenomen, göze hitap eden uyumlu görünümlere imza atıyor.

Benzer bağlamalı bluzlara buradan ulaşabilirsiniz. 

Demet Işıl İlhan

Demet Işıl İlhan
www.instagram.com

Dijital dünyanın dikkat çeken bir diğer ismi ise Demet Işıl İlhan. Güzel fenomen genellikle hayatından kesitleri takipçileri ile paylaşırken, eğlenceli ve bir o kadar ilham verici içerikler de üretmeye devam ediyor!

Demet stilinde hareketli parçalar kullanmayı çok ama çok seviyor. Özellikle şapka takmayı çok seven Demet, stiline uygun aksesuar seçimlerinde zevkiyle ön plana çıkıyor.

Benzer şapka modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Gizem Güven

Gizem Güven
www.instagram.com

Sihirli Annem dizisi ile sempatimizi kazanan Gizem Güven, şimdilerde sosyal medyanın en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen kamera karşısındaki başarısını dijital dünyaya taşıyanlardan biri. Onun zevklerine bu kadar yakın olmak takipçilerini fazlasıyla mutlu ediyor diyebiliriz. 

Gizem, stilinde duru güzelliğini gölgelemeyecek şık parçalar tercih etmeyi çok seviyor. Özellikle trend ürünler onun radarından asla çıkmıyor!

Beğenenler ve incelemek isteyenler için Gizem'in montunun benzer bir modelini buraya bıraktık!

Melis Ayça Değirmencioğlu

Melis Ayça Değirmencioğlu
www.instagram.com

Yüksek moda anlayışı, dikkat çeken güzelliği ve göze hitap eden paylaşımlarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri o! Melis Ayça Değirmencioğlu, dijital dünyanın en ikonik fenomenleri arasında yer alıyor. Açıkçası kombinlerinde kullandığı her parçayı çok iyi taşıdığını itiraf etmek istiyoruz.

Melis, stilinde zarif ve şık parçalara yer vermeyi çok seviyor. Özellikle yüksek moda zevkini harmanladığı aksesuarlara bayılıyoruz.

Beğenenler için ürünlerin muadillerini seçtik. İncelemek için buraya tıklamanız yeterli!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gokces

Gokces
www.instagram.com

Moda ve güzellik konusunda uzun zamandır tavsiyeler veren Gökçe, dijital dünyanın ilk fenomenleri arasında yer alıyor. Özellikle son zamanlardaki stil dönüşümü, bizce yeni Gökçe'nin dışa vurmuş hali! Onu böylesine enerjik ve şık görmek takipçileri kadar bizi de sevindiren bir durum.

Gökçe, feminen stilini spor şıklığı ile harmanlayan kişilerden biri. Bizce onun stilindeki özgün detaylar tam olarak bu karışımdan kaynaklanıyor.

Beğenenler için Gökçe'nin kot pantolonunun benzerini buraya bıraktık. 

Alya Elibol

Alya Elibol
www.instagram.com

Sosyal medya hesabı ile öne çıkan paylaşımlar yapan Alya Elibol, dijital dünyanın yükselen isimleri arasında yer alıyor. Kişisel gelişim, moda, güzellik ve seyahat alanlarında içerikler üreten güzel fenomen, stil sahibi paylaşımlar yapmayı çok seviyor. 

Alya, stilini klasik parçalardan oluşturuyor ve genellikle trend ürünlere yer veriyor. Sade ama dikkat çekici bir stile sahip olan güzel fenomen, sık sık trend çanta modellerinin başrolde yer aldığı kombinler oluşturuyor.

Benzer bir çanta modeline buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Sarıkaya

Sanırım o geniş kitlelerin içerisinde ben yokum gizem hariç diğerlerini ilk defa görüyorum