Görüş Bildir
Haberler
Ses Getiren Paylaşımlar Yapan Instagram Fenomenlerinin En Beğenilen Stilleri

etiket Ses Getiren Paylaşımlar Yapan Instagram Fenomenlerinin En Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
19.02.2022 - 14:36

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büşra Ardıçlı

Büşra Ardıçlı
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselen isimleri arasında yer alan Büşra Ardıçlı; saç, makyaj, stil ve cilt bakımına dair bildiklerini kitlesi ile paylaşan üretken isimlerden. Güzel isim sık sık rutinlerinde yer alan güzellik tüyolarını ve deneyimlediği yeni ürünleri takipçileri ile paylaşıyor!

Büşra, stilinde genellikle feminen parçalar tercih ediyor. Korse büstiyer modellerinin başrolde yer aldığı kombinler yapmayı çok seviyor. Biz, onun dişil enerji kokan stiline bayılıyoruz!

Benzer korse büstiyer modellerine buradan ulaşabilirsiniz. Peluş montunun muadilini ise buraya bıraktık! 

Selinay Yalçın

Selinay Yalçın
www.instagram.com

Selinay Yalçın, eğlenceli videoları ile sosyal medyanın en dikkat çeken mizah anlayışlarından birine sahip. Öyle olacak ki çektiği kısa videolar ile her geçen gün kitlesini büyütüyor ve videoları geniş kitlelere yayılıyor!  

Güzel fenomenin mizah anlayışı kadar dikkat çeken bir diğer yanı ise moda anlayışı. Bizce, trend parçalardan oluşturduğu kombinleri en az mizah anlayışı kadar iyi! 

Selinay stilini oluştururken genellikle en moda parçalardan yardım alıyor. Selinay'ın denim elbisesine buradan ulaşabilirsiniz. 

Sude Satıcı

Sude Satıcı
www.instagram.com

Sosyal medyanın en renkli hesaplarından biri ona ait! Sude Satıcı, renkli içerikleriyle takipçilerine ilham kaynağı olan en samimi fenomenlerden biri. Büyümekte olan kitlesi ile saç, makyaj ve stil deneyimlerini paylaşan güzel fenomen, renkleri stiline adapte etmede oldukça iyi!

Güzel fenomen sık sık renkli parçalar tercih ediyor ve en trend ürünleri kombinlerine taşıyor. Bu arada incelemek isteyenler için benzer bir süveter modelini buraya bıraktık. Benzer bir kombin oluşturmak için seçtiğimiz ürünlere de buradan ulaşabilirsiniz. 

Selin Yağcıoğlu

Selin Yağcıoğlu
www.instagram.com

Moda ve güzellik kategorisinde içerikler üreten en güçlü isimlerden biri o! Selin Yağcıoğlu, geniş takipçi kitlesi ile deneyimlediği ürünleri paylaşırken, stil önerileri yapmayı da ihmal etmiyor. Moda anlayışı ve yüksek zevki ile beğeni yağmuruna tutulan güzel isim, yaptığı her kombinle takipçilerine adeta ilham oluyor!

Güzel fenomen stilinde genellikle klasik parçalar tercih ediyor. Basic ürünleri sık sık kombinlerine taşıyan Selin, en sık blazer ceket kombini yapıyor. 

Selin'in tercih ettiği ceketin benzer modellerini buraya bıraktık. 

Eliz Fındık

Eliz Fındık
www.instagram.com

Yüksek moda anlayışı ve stil sahibi paylaşımlarıyla dikkat çeken Eliz Fındık, sosyal medyanın en şık fenomenlerinden biri! Güzel fenomen genellikle trendleri takip ediyor ve en popüler ürünleri kombinlerine taşıyor!

Onun stil sahibi kombinleri geniş kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Biz de samimi, şık ve göz dolduran paylaşımlarını çok beğeniyoruz doğrusu.

İncelemek isteyenler için Eliz'in deri blazer ceketini buraya bıraktık. Benzer ürünlere ulaşmak için tık tık

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin Taşkıran

Pelin Taşkıran
www.instagram.com

Samimi paylaşımları ve eğlenceli kombinleriyle sosyal medyanın en sevilen hesaplarından biri ona ait! Pelin Taşkıran, eğlenceli paylaşımlarıyla takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Güzel fenomen sık sık renkli ve stil sahibi kombinlere imza atıyor!

Pelin'in stili eğlenceli, trend ve çok renkli olarak adlandırılabilir. Biz, onun kendine has duruşuna ve stiline bayılıyoruz!

Merak edenler için Pelin'in kombinine benzer ürünleri buraya bıraktık! Stilinden ilham almak ve kendi stilinize adapte etmek için inceleyebilirsiniz. 

İpek Köse

İpek Köse
www.instagram.com

Sosyal medyanın en etkili isimlerinden bir diğeri de İpek Köse. Güzel fenomen takipçi kitlesi ile genellikle deneyimlediği ve memnun kaldığı ürünleri paylaşıyor. Üç çocuk annesi güzel fenomen stil sahibi paylaşımlarının yanı sıra, bebek ve çocuk ürünlerine de dair bilgi birikimini kitlesi ile paylaşıyor. 

Yüksek moda anlayışını stiline adapte eden İpek, genellikle trend ve klasik parçalardan bir araya getirdiği kombinler oluşturuyor. Biz, onun tercih ettiği parçalara bayılıyor ve büyük bir ilgi ile takip ediyoruz. 

İpek'in giydiği deri eteğin muadiline buradan, kazağının benzer modellerine ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Yeliz Ketenci Akkoyun

Yeliz Ketenci Akkoyun
www.instagram.com

Eğlenceli, stil sahibi ve çok renkli paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeliz Ketenci Akkoyun, takipçilerine birbirinden farklı kategorilerden içerikler üretmeye devam ediyor. Güzel fenomen hemen hemen her alanda farklı içerikler üretiyor ve en şık  kombinleriyle göz dolduruyor! 

Biz, en çok kızı Bade'nin yer aldığı içerikleri izlemeyi seviyoruz diyebiliriz. Özellikle Badiş'in kombinlerine bayılıyoruz! 

Yeliz'in pembe eteğinin benzerini buraya bıraktık. Benzer bir kombin oluşturmak isteyenler için pembe hırka modellerini bir araya getirdik. İncelemek isteyenler için link burada

Ecem Bayar Şuvak

Ecem Bayar Şuvak
www.instagram.com

Sosyal medyanın en şirin hesaplarından biri kuşkusuz Ecem Bayar Şuvak'a ait! Birbirinden samimi, birbirinden tatlı paylaşımlarıyla kitlesini büyüleyen güzel fenomen, genellikle hayatından kesitleri takipçileri ile buluşturuyor. 

Moda ve güzellik kategorilerinde içerikler üreten güzel fenomen, stilini klasik parçalardan oluşturuyor. Ecem'in stilinde öne çıkan parçaların çoğu trend ve klasik parçalardan oluşuyor!

Ecem'in giydiği blazer ceketin benzerini sizin için bulduk! İncelemek için tık tık

Yonca Çallı

Yonca Çallı
www.instagram.com

Dinamik stili ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan Yonca Çallı, moda anlayışı ile zevkine en güvendiğimiz isimlerden biri. Bizce, onun yenilikçi stili sosyal medyanın en şık isimlerinden biri olmasının da başlıca sebebi!

Güzel fenomen genellikle eski ve yeni parçaları stilinde bir araya getiriyor. Harmanladığı parçaları en iyi şekilde taşıyor ve modanın zamansızlığını gözler önüne seriyor. 

Yonca'nın kombinine benzer bir kombini stilinize adapte etmek için seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz! Benzer ürünler için link burada.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duygu Özen

Duygu Özen
www.instagram.com

Marjinal seçimleriyle sosyal medyanın en sevilen isimleri arasında yer alan Duygu, moda anlayışıyla dikkatimizi çeken isimlerden biri. Güzel fenomen trendleri yakından takip ediyor ve kitlesi ile buluşturuyor. 

Duygu, stilinde genellikle trend ve marjinal parçaları bir araya getiriyor. Bir araya getirdiği parçaları kendi zevkine göre uyarlıyor ve en tarz paylaşımlara imza atıyor.

İncelemek ve benzer bir kombin oluşturmak için benzer ürünleri sizin için bir araya getirdik. incelemek isteyenler buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilir. 

Başak Karahan

Başak Karahan
www.instagram.com

Özel hayatı, deneyimleri ve moda anlayışı ile geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Başak Karahan, kombin seçimleriyle de kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Güzel fenomen trendleri yakından takip ediyor ve en moda parçaları kombinlerine taşıyor!

Başak kombinlerinde en çok crop ürünler tercih ediyor. Hemen hemen her kombininde bir crop parça tercih eden güzel fenomen, genellikle renkli crop bluzları kombinlerine taşıyor. 

Benzer bir kombin oluşturmak için seçtiğimiz crop bluzlara buradan ulaşabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın