Görüş Bildir
Haberler
Beğeni Yağmuruna Tutulan Instagram Fenomenlerinin En Sevilen Kombinleri

etiket Beğeni Yağmuruna Tutulan Instagram Fenomenlerinin En Sevilen Kombinleri

Nurseda Gerek
29.01.2022 - 11:49

Stil sahibi paylaşımları ile sempatimizi toplayan Instagram fenomenlerini sizin için bir araya getirdik! Şık kombinleri ve eğlenceli yaşamlarıyla ilgi odağı olan Instagram fenomenlerini daha yakından tanımak için buyurun içeriğimize... 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrem Ataer

İrem Ataer
www.instagram.com

İrem Akdemir Ataer, yüksek moda anlayışı ve renkli kişiliği ile sosyal medyanın en renkli içerik üreticilerinden. Yaptığı her paylaşım takipçileri tarafından adeta beğeni yağmuruna tutuluyor.

Güzel fenomen çoğunlukla trend ve klasik parçalar tercih ediyor. Genellikle blazer ceket kombinleri yapıyor ve ceketlerini makosen ayakkabı modelleri ile tamamlıyor. 

Reyhan Taghan

Reyhan Taghan
www.instagram.com

Sesi ve güzelliğiyle birbirinden renkli içerikler üreten Reyhan Taghan, tercihleriyle de takipçilerine ilham kaynağı oluyor. Genellikle trend parçaları tercih eden güzel fenomen, en az sesi kadar güzel kombinlere imza atıyor! 

Güzel fenomen kış aylarında renkli kazaklarla kombinler oluşturuyor ve mutlaka trend bir şapka modeliyle kombinini tamamlıyor. Kalın çizgili kazağı ve pembe bucket şapkası ile yaptığı kombin tam olarak onun tarzını yansıtıyor! 

Buket Sena Özdemir

Buket Sena Özdemir
www.instagram.com

Instagram hesabında paylaştığı eğlenceli videolarla takipçilerine ulaşan Buket Sena Özdemir, genellikle hayatından kısa kesitleri takipçileri ile paylaşıyor. Sık sık kullandığı ürünleri takipçilerine anlatan ve ilham dolu içerikler üreten güzel fenomen, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor! 

Güzel fenomen genellikle spor şık kombinlere imza atıyor. Crop bluzlarla oluşturduğu kombinlerini ise genellikle renkli gözlükleri ile bir araya getiriyor!  

Melis Deniz

Melis Deniz
www.instagram.com

Sosyal medyanın en yetenekli kadınları arasında yer alan Melis Deniz, moda ve kozmetik alanında ürettiği eğlenceli içerikleri takipçileri ile paylaşıyor. Makyaj artisti olmasının verdiği profesyonelliği paylaşımlarına yansıtan güzel fenomen, sık sık makyaj yaptığı  kısa videolar çekiyor!

En tarz ürünleri kombinlerine taşıyan güzel fenomen, ton sür ton kombinler yapmayı çok seviyor. Genellikle aynı tonlarda tayt, kaban ve bot kombinlemeyi ihmal etmiyor! 

Aslı Güler

Aslı Güler
www.instagram.com

Instagram'ın güzel fenomenlerinden Aslı Güler, birinden eğlenceli içeriklerini takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Genellikle hayatın kısa kesitlerini takipçileri ile paylaşan güzel fenomen, tarzı ve güzelliğiyle de takipçilerine ilham kaynağı oluyor.

Aslı, sıkça trend ürünleri kombinlerine taşıyor ve en güzel parçaları bir araya getiriyor. Bu sezonun trendi peluş yaka hırka modellerini ise genellikle peluş şapkalar ile kullanıyor.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Aksöz

Ahmet Aksöz
www.instagram.com

Ahmet Aksöz bildiğiniz gibi sosyal medyanın en iyi giyinen erkeklerinden biri. Eğlenceli paylaşımları ve trend kombinleri erkek modasına adeta yön veriyor. 

Kış aylarında siyah uzun kaban tercih eden Ahmet, şapka tercihlerinde ise genellikle  Rus pilot şapkalarına yöneliyor. Kendine has tarzı bizce ona çok yakışıyor! 

Öykü Özgüler

Öykü Özgüler
www.instagram.com

Öykü Özgüler, en güzel kombinlerini sosyal medya hesabında paylaşarak takipçilerine ilham kaynağı oluyor. Genellikle moda kategorisinde içerik üreten güzel fenomen, sade ve göz alıcı parçalar giymeyi çok seviyor.

Kış aylarında genellikle ekru rengini tercih eden Öykü, ton sür ton kombinler yapıyor ve birbirine yakın renklerden uzaklaşmıyor. Biz, ekru atkısına ve silindir çantasına bayıldık doğrusu! 

Firuze Temel

Firuze Temel
www.instagram.com

Hepimiz onu saç bakım videoları ile tanıdık. Eğitici saç bakım içerikleri üreten Firuze Temel, bakım tüyolarıyla takipçilerine ulaşmaya devam ediyor. Söz dinlemeyen buklelere sahipseniz, siz de Firuze'nin içeriklerine göz atabilirsiniz. 

Güzel fenomen günlük hayatında spor ve trend parçalar tercih ediyor. Kış aylarında sıklıkla şişme mont giyiyor ve kombinini zincir çanta modelleri ile tamamlıyor! 

Ceyda Hakyemez

Ceyda Hakyemez
www.instagram.com

Tesettür giyimine yön veren Ceyda Hakyemez, kombin içerikli paylaşımlarıyla takipçilerini etkileye devam ediyor. Genellikle stilini paylaşan güzel fenomen, bir araya getirdiği parçalarla en trend kombinlere imza atıyor. 

Son günlerin dikkat çeken dış giyim ürünleri arasında yer alan içi kürklü deri ceket modelleri Ceyda'nın da favorisi! Şal ve ceket uyumunu biz çok beğendik doğrusu. 

Maral Sinem Özdoğan

Maral Sinem Özdoğan
www.instagram.com

Maral Sinem Özdoğan, Instagram'ın en tarz kadınları arasında yer alıyor. En havalı ürünleri kombinlerine taşıyan güzel fenomen, genellikle trend parçaları tercih ediyor.

Kış aylarında deri giymeyi seven Maral, sezonun hit renklerinden yana seçimler yapıyor. Özellikle suni deri pantolonu ve büstiyeri bizce tam olarak onun tarzını yansıtıyor! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Taşer

Hande Taşer
www.instagram.com

Instagram'ın en renkli profillerinden biri ona ait! Hande Taşer, renkli stili ve alışılmışın dışındaki kombinleriyle takipçilerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 

Özellikle yaz aylarında rengarenk giyinen güzel fenomen, kış aylarında biraz daha klasik seçimlerle karşımıza çıkıyor. Onu renkli kıyafetler içinde görmeye alışsak da siyah kombinlerine bayılıyoruz doğrusu. Biz, siyah deri ceketi ve pembe çantasıyla oluşturduğu kombini çok sevdik! 

Damla Özkan

Damla Özkan
www.instagram.com

Kendine çok yakıştırdığı tarzı ve duru güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen Damla, genellikle kullandığı ürünleri takipçileri ile paylaşıyor. Takıp takıştırdığı her şeyi kendi tarzı ile harmanlayan güzel fenomen, takipçilerine ilham olmaya devam ediyor! 

Damla genellikle hareketli kombinler yapıyor ve crop parçalar tercih ediyor. Büstiyer giydiği günlerde mutlaka uyumlu bir şapka seçiyor ve tamamlayıcı bir görünüm için aynı tonlarda farklı çanta modellerine yöneliyor.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Firuze Temel i tanıyorum sadece. Imstagramda tanıdığım en samimi kişilerden. Iyi ki onu tanımışım ❤