Görüş Bildir
Haberler
Çok Konuşulan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

etiket Çok Konuşulan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
22.01.2022 - 15:52

Stil sahibi paylaşımları ile sempatimizi toplayan Instagram fenomenlerini sizin için bir araya getirdik! Şık kombinleri ve eğlenceli yaşamlarıyla ilgi odağı olan Instagram fenomenlerini daha yakından tanımak için buyurun içeriğimize... 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sithleydisi

1. Sithleydisi
www.instagram.com

Duru güzelliği ile Instagram'da eğlenceli paylaşımlar yapan Ecem, spor şık stili ile sosyal medyada beğeni toplama devam ediyor. Sert, spor ve ilgi çekici tarzını biz çok seviyoruz! 

Günlük hayatında spor kombinler yapan Ecem, şık günlerinde spor kombinlerini suni deri blazer ceketler ile tamamlıyor. Rahat, sade ve bir o kadar dikkat çeken stiliyle yaptığı paylaşımları daha çok görmek istiyoruz doğrusu. 

2. Belen Alkan

2. Belen Alkan
www.instagram.com

Cilt bakımına biraz ilginiz varsa Belen Alkan ismini mutlaka duymuşsunuzdur. İkonik tarzı ve bebeksi cildiyle takipçilerini büyüleyen Belen, sık sık kullandığı ve güvendiği içerikleri takipçileri ile paylaşıyor.

Kitlesi ona, seçimlerine ve tarzına çok güveniyor. Doğrusu biz de ikonik stilinden fazlasıyla ilham alıyoruz! Özellikle giydiği püsküllü kaban ve bir araya getirdiği dikkat çeken parçalar bizden tam not aldı. Özgünlüğünden ödün vermemen dileğiyle... 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. Kübra Davas

3. Kübra Davas
www.instagram.com

Mizah anlayışı, ikonik görünümü ve stil sahibi tarzıyla bizi kendine aşık eden Kübra, genellikle takipçileri ile günlük hayatından eğlenceli anları paylaşıyor. Twitter'ın en eğlenceli kadınları arasında yer alan Davas, Instagram'da da bir o kadar keyifli içerikler üretiyor! 

Genellikle spor giyinen Kübra, en çok crop top ürünlerle kombinler oluşturuyor. Crop top kombinlerinde sıklıkla gömlek ve ceket tercih eden güzel fenomen, oduncu gömlek tercihleri ile adeta gözlerimizden kalpler çıkartıyor! 

4. Zeynep Aleyna Şen

4. Zeynep Aleyna Şen
www.instagram.com

Çektiği reels videolar ile eğlendiği kısa anları paylaşan Aleyna, renkli kişiliği ve stiliyle takipçilerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Sarı saçları ve ikonik dövmeleri bizce ona çok ama çok yakışıyor!

Yer yer spor yer yer şık giyinen yapan Aleyna, genellikle deri parçalar ve spor sweatshirt kombinleri yapıyor. Kış aylarında mutlaka büyük Rus şapkası takan güzel fenomen, kar botları ve oversize kalın ürünleri kombinlemeyi çok seviyor! Kendine has stilinden uzaklaşmaman dileğiyle... 

5. Seda Şen

5. Seda Şen
www.instagram.com

Retro tarzını moda anlayışına yansıtan Seda Şen, stil sahibi paylaşımlarıyla takipçilerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Kendine has duruşu ve tarzıyla her postuna vurulduğumuz güzel fenomen, analog paylaşımlarıyla da fazlasıyla beğeniliyor.

Kış kombinlerinde beyaz seçimler yapmayı seven Seda, sık sık bere takıyor ve kabanıyla uyumlu renklerde seçimler yapıyor. Unutmadan Seda Şen'in Instagram paylaşımlarına birkaç dakika göz atmanız halinde, analog fotoğraf makinesi almaya karar verebilirsiniz, bizden söylemesi!  

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Deniz Özevin

6. Deniz Özevin
www.instagram.com

Instagram dünyasının renkli kişiliklerinden bir diğeri ise kuşkusuz Deniz Özevin. Saçı, başı, makyajı ve stiliyle adeta kendine has! Genellikle dikkat çeken filtresiz paylaşımlar yapan güzel fenomen, en doğal halini paylaşıyor ve günlük hayatından kesitleri takipçileri ile bir araya getiriyor.

Sert, seksi ve bir o kadar farklı olan stiliyle dikkatleri üzerine çeken Deniz'in; korse büstiyer ve deri ceket kombinini çok beğendik doğrusu. Hiç değişme ve hep tarzınla takipçilerini büyüle! 

7. Pelin Ayiğit

7. Pelin Ayiğit
www.instagram.com

Yerli Kendall Jenner'ımız Pelin Ayiğit hakkında ne desek az kalır. Fit vücudu ile ne giyse yakıştıran nadir güzellerimizden. Hayran olunası ilişkisi, stili ve yaşam tarzıyla takipçilerine ilham kaynağı olan Pelin, Instagram hesabında doğal paylaşımlar yapıyor ve kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Kombinlerinde genellikle siyah ve tonlarını tercih eden Pelin, spor günlerinde jogger eşofman altı ve deri ceket kullanmayı tercih ediyor. Instagram'daki duru paylaşımların hiç bitmesin! 

8. Neslihan Yalırgav

8. Neslihan Yalırgav
www.instagram.com

Moda ve güzellik kategorilerinde paylaşım yaparak takipçilerine ilham kaynağı olan Neslihan, kombin önerileriyle beğeni toplama devam ediyor. Neslihan Yalırgav, pek çok alanda takipçilerini etkileyerek her geçen gün kitlesini büyütüyor ve adından söz ettirmeyi başarıyor. 

Moda dünyasını yakından takip eden güzel fenomen, senenin trendi deri parçaları sık sık kombinlerine taşıyor. Kahverengi modasına ayak uyduran Neslihan, deri pantolonu ve ona çok uyumlu kazağıyla bizden tam puan aldı doğrusu. 🥰

9. Büşracan Gültekin

9. Büşracan Gültekin
www.instagram.com

Instagram'ın en şirin fenomenleri arasında yer alan Büşracan Gültekin, moda kategorisinde hazırladığı içeriklerini takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Güzel fenomen sık sık kombin önerileri yapıyor ve yeni alışverişlerini takipçileri ile paylaşıyor.

Zevkine hayran olduğumuz güzel fenomen, kış aylarında peluş bucket şapka takmayı çok seviyor. Koyu renk kabanı, peluş şapkası ve baget çantası ile harika bir uyum yakalayan Büşracan'ı biz çok beğendik! Fındık ile güzel maceralar yaşaman dileğiyle... 

10. Ecem Turan

10. Ecem Turan
www.instagram.com

Instagram profiliyle zamanda yolculuk yapıyormuş hissi uyandıran Ecem Turan, vintage içerikleriyle takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Bir başka stiliyle sosyal medyanın dikkat çeken profillerinden birine sahip olan güzel fenomen, yer yer hayatından kesitler sunuyor. 

Özellikle sonbahar ve kış kombinleriyle gönlümüzü çalan Ecem, Fransız ressam şapkası ile harika kombinlere imza atıyor. Zaman senin için hep bu yıllarda kalsın Ecem!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kedi Mari

11. Kedi Mari
www.instagram.com

Justin Bieber'a olan benzerliği ile tanınan Kedi Mari, kısa zamanda içerikleriyle sevilen fenomenler arasında yer aldı. Özellikle son yıllarda değişen paylaşım türü ile daha çok sevilen Mari, genellikle resimlerini ve kombinlerini paylaşıyor.

Karakteristik kombinleri ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulan güzel fenomen, dikkat çeken parçaları üzerinde taşımayı çok seviyor. Bizim en sevdiğimiz görünümü, leopar desenli peluş montuyla paylaştığı bu gönderi oldu! 

12. Belinay Sandıkçı

12. Belinay Sandıkçı
www.instagram.com

Instagram butiklerinde sıkça karışımıza çıkan güzel model Belinay Sandıkçı, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Cilt bakımı, makyaj ve moda kategorilerinde içerik üreten güzel fenomen, takipçileriyle tüm deneyimlerini paylaşıyor.

Bilinen tarzına nazaran bizim en beğendiğimiz görünümü mandal toka kullanarak saçlarını topuz yaptığı bu görünüm oldu. Kolej ceketi, mavi kotu ve crop top üstü bizce ona çok yakışmış. Kariyerinde emin adımlarla ilerlemen dileğiyle Belinay...  

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın