Görüş Bildir
Haberler
Yalnızca Birkaç Ekipmanla Evde Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Alışılmışın Dışında Aktivite Önerileri

etiket Yalnızca Birkaç Ekipmanla Evde Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Alışılmışın Dışında Aktivite Önerileri

Nurseda Gerek
25.01.2022 - 16:12

Yaşam alanlarınızı eğlenceli kılmak artık çok kolay! Hem eğlenmek hem de evde egzersiz yapmak artık birkaç ekipman ile mümkün! Gelin, evde kolaylıkla yapabileceğiniz benzersiz aktivite çeşitlerini ve eğlenceli spor ekipmanlarını birlikte inceleyelim. Denge tahtası, sağlık topu, pole dans direği ve çok daha fazlası için buyurun içerimize...👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hulahop

1. Hulahop

Bildiğiniz gibi hulahop çocukluğumuzun en keyifli oyuncaklarından sadece bir tanesi. Oyuncak falan ama bu oyuncağı diğer oyuncaklardan ayıran bir fark var: Bölgesel zayıflama. Yani anlayacağınız geçmişin oyuncağı şimdilerin bölgesel zayıflamadaki en etkili ekipmanlarından biri! Üstelik hem çok eğlenceli hem de fazlasıyla etkili! 

Sporu çok daha eğlenceli hale getiriyor. Başlarda biraz acıtsa da alışıyorsunuz. Günde 10 dakika yapmak bile faydalı.

2. Atlama ipi

Atlama ipi, sporcuların vazgeçilmez egzersiz ekipmanlarından sadece biri. Kardiyo egzersizleri arasında yer alan ip atlama, sanılanın aksine çok etkili ve fazlasıyla eğlenceli! Peki, tek başına ip atlamak kilo verme sürecinde yeterli olur mu? Bu soruya cevabımız ne yazık ki hayır! Çünkü ip atlamak, tek başına yeterli bir egzersiz tipi değildir. Metabolizmayı çalıştıran ve kilo verme sürecini hızlandıran ip atlama egzersiz modelini, mutlaka diyet ve farklı egzersiz modelleriyle bir araya getirmeniz gerekiyor. 

Çok sağlam ve fiyatına göre başarılı bir ürün.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. Denge tahtası

3. Denge tahtası

Son yılların dikkat çeken egzersiz ekipmanları arasında yer alan denge tahtası, bilinen en eğlenceli ekipmanlardan biri! Doğru pratikle tüm vücudu çalıştıran bu ekipman ile eğlenerek spor yapabilir, kalori yapmak sürecinizi hızlandırabilirsiniz! Unutmadan denge tahtası ile şınav, lunge, squat vb. pek çok egzersiz türünü rahatlıkla uygulayabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

İlk başlarda biraz zorlasa da sonrası kolay. Eğlenerek spor yapmak isterseniz kaçırmayın derim.

4. Step tahtası

Klasik spor ekipmanlarından sıkıldıysanız ya da eğlenerek spor yapmak istiyorsanız, step tahtası kullanmayı deneyebilirsiniz. Klasik ekipmanlardan uzak olan step tahtası, alt vücudu güçlendiren etkili bir ekipman modelidir. Uzun vadede step tahtası kullanarak spor rutininizi güçlendirebileceğinizi de unutmayın! 

Ürün çok kaliteli, tam istediğim gibi geldi. Teşekkürler.

5. Headstand sandalyesi

5. Headstand sandalyesi

Yoga aşıkları buraya! Yoga pratiğinizi güçlendirmek ve headstand pratiğinize ağırlık vermek için headstand sandalyesine şans verebilirsiniz. Daha güvenli, daha etkili çok daha kolay bir baş duruşu için bu ürünü yoga ekipmanlarınız arasına eklemenizi öneririz. 

Orta seviye yogacıyım headstand'den handstan'de geçme çalışmaları için aldım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shakira kemeri

Dans etmeyi seviyor musunuz? Ya da düzenli bir spor rutinine bağlı kalmak istemiyor musunuz? Bu sorulara cevabınız evetse, evde oryantal yaparak kolayca egzersiz yapabilirsiniz. Eğlenerek kalori yakmak, keyif alırken vücudunuzu çalıştırmak için tek bir Shakira kemeri yeterli! Üstelik 1 saatlik oryantal ile 600 ila 800kcal enerji harcayacağınızı da belirtmek isteriz.  

Benim gibi oryantal düşkünleri için on numara bir şey, takın ve kıvırtın!

7. Trambolin

7. Trambolin

Sıra dışı aktivite çeşitleri arasında yer alan trambolin, bedenin denge mekanizmasını güçlendiren ve pek çok kas grubunu çalıştıran etkili bir ekipman modelidir.1936 yılından bu yana spor yapmak için kullanılan Trambolin, güçlü bir spor rutini ile desteklendiği takdirde kısa sürede kalori yakmanıza yardımcı olur. 

En zevkli, en etkili egzersiz türü. Kısa süre içinde elime ulaştırdığınız için teşekkür ederim.

8. Pilates topu

Vücudunuzdaki kasları çalıştırırken bir yandan da dengenizi güçlendirmek ister misiniz? En popüler spor ekipmanları arasında yer alan pilates topu, eğlenerek sıkılaşmayı vadediyor. Egzersiz rutininizi daha eğlenceli ve daha etkili kılmak adına pilates topu kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Ürün göründüğü gibi kaliteli ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

9. Kapalı alan basketbol ekipmanları

9. Kapalı alan basketbol ekipmanları

Evde yapılacak farklı bir aktivite arıyorsanız, bu öneri tam size göre! Kapalı alan basketbol ekipmanları ile evde çok keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Üstelik eğlenirken egzersiz yapabilir, sevdiklerinizle keyifli anılar biriktirebilirsiniz. 

Gerçekten çok güzel!

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

10. Sağlık topu

Ortaya çıkışı Antik Yunan ve Mısır medeniyetlerine dayanan sağlık topu, evde kullanılabilecek en etkili spor ekipmanlarından biri! Minik bir pilates topunu andıran görünümü ve dayanıklı yüzeyi ile esnekliğinizi arttırır ve kaslarınızı güçlendirir. Sağlık topları farklı ağırlık çeşitlerine sahiptir ve egzersiz rutinine uygun bir şekilde kullanılır. Spor rutininizi güçlendirmek ve egzersiz yelpazenizi çeşitlendirmek için sağlık topunu rutininize ekleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Boks torbası

11. Boks torbası

Aradığınız egzersiz rutinini bir türlü bulamadınız mı? O halde boks ile tanışmanızın zamanı geldi demektir. Son yılların en dikkat çeken spor türleri arasında yer alan boks; bedeninizi tanımanıza, kalori yakmanıza, stres atmanıza ve sıkılaşmanıza yardımcı olur. Dilerseniz günün stresini atmak için bile boks yapmaya başlayabilirsiniz! 

Dengeli ve sağlam bir ürün tavsiye ederim.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

12. Nintendo Wii Fit Oyun

12. Nintendo Wii Fit Oyun

Karşınızda egzersiz yapmanın en eğlenceli hali! Nintendo Wii Fit Oyun, evde sıkılmadan yapabileceğiniz en eğlenceli önerilerden biri. Hatta sevdiklerinizle bir araya gelme sebebi bile olabilir. Oyun oynarken bir yandan da kaç kalori yaktığınızı öğrenmek istiyorsanız, bu oyun tam size göre! Farklı ve bir o kadar ilginç bir seçim için bu oyuna şans verebilirsiniz. 😊

13. Nokta koşusu

En bilinen egzersiz türleri arasında yer alan koşu, evde yapılması pek de mümkün olmayan bir şey. Peki, bu çok etkili egzersiz türünü evde yapabilmek için illa koşu bandı almanız mı gerekiyor? Tabii ki hayır! Nokta koşusu ile evde bulunduğunuz yerde kolayca egzersiz yapabilir, metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Üstelik bu egzersiz modelini uygulamanız için tek bir spor ayakkabınız olması yeterli!

14. Pole dans direği

14. Pole dans direği

Bilinen en yeni trendler arasında yer alan pole dansı, eğlenerek kilo vermeye yardımı olan etkili bir egzersiz modeli. Kilo vermenin en seksi yöntemi olarak da bilinen bu dans çeşidi, sanılanın aksine çok ama çok etkili bir spor türü. Eğlenerek kilo vermek, kilo verirken bir yandan da sıkılaşmak için bu dans çeşidini yapmaya başlayabilirsiniz. Bu arada tek bir dans direği ile evde kolaylıkla pratik yapabileceğinizi unutmayın!

15. Dart

15. Dart

Günün birkaç saatinde zihninizi dinlendirmek için dart oynamayı deneyebilirsiniz. Satranç sporuna benzetilen dart, her yönüyle zihinsel faaliyetleri geliştiren etkili bir aktivite çeşididir.  

İstediğim şekilde geldi.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yoga bloğu

Yoga pratiğinize eşlik edecek kullanışlı bir ekipmana ne dersiniz? Yoga blokları sayesinde yoga pratiğinizi derinleştirebilirsiniz. Genellikle hiza ve denge konusunda yardımcı olan yoga bloklarını kullanmanız halinde, pozlarınızı geliştirmenize de yardımcı olacaktır. 

Gayet kullanışlı güzel bir ürün.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın