Görüş Bildir
Haberler
En Sevilen Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

etiket En Sevilen Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
05.02.2022 - 12:30

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeynep Köse

Zeynep Köse
www.instagram.com

Instagram'da paylaştığı güzellik tüyoları ile geniş bir kitleye hitap eden Zeynep Köse, özellikle reels videoları ile adeta like yağmuruna tutuluyor! Güzel fenomen kısa zamanda büyük bir kitleye ulaşarak takipçi kitlesini oluşturmayı başarmış etkili isimlerden.

Zeynep günlük hayatında trend parçaları tercih ediyor ve stilini daima saç aksesuarları ile destekliyor. Biz, onun makyaj yeteneğini ve stilini çok seviyoruz doğrusu! 

Zeynep'in benzer saç aksesuarlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Aspenya

Aspenya
www.instagram.com

Instagram'ın en renkli kişilikleri arasında yer alan Aspenya, genellikle eğlenceli içerikler paylaşıyor ve kullandığı ürünleri takipçileri ile buluşturuyor. Paylaşımları gibi renkli ve eğlenceli olan güzel fenomen stiliyle de takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor.

Güzel fenomen genellikle renkli ve dikkat çeken parçaları tercih ediyor. Stilini güçlü parçalarla bir araya getiren Aspenya, korse giymeyi çok seviyor!

Benzer korse modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Büşra Dede

Büşra Dede
www.instagram.com

Büşra Dede, duru güzelliği ve moda anlayışı ile Instagram'ın dikkat çeken isimlerden biri. Zarif ve bir o kadar gösterişli içerikleriyle gözlerden kalpler çıkartan Büşra, seçimleriyle de takipçilerini etkilemeye devam ediyor. 

Güzel fenomen güçlü stilini trend ürünlerden oluşturuyor. Yer yer şık yer yer spor kombinler yapan güzel isim, eşofman takımı giydiği günlerde uzun kaban giymeyi ihmal etmiyor.

Büşra'nın giydiği eşofman takımına ve benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Heytuvba

Heytuvba
www.instagram.com

Samimiyetin vücut bulmuş hali Tuvba diyebiliriz. Instagram hesabında günlük hayatından kesitler sunan güzel fenomen, tercihleriyle de takipçilerini etkileyen güçlü isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde anne olan Tuvba, bizce sosyal medyanın en samimi isimlerinden.

Kendi gibi şirin bir stili benimseyen sempatik fenomen, genellikle trend parçaları tercih ediyor ve renkli seçimler yapıyor! Biz, onun bu şirin tavırlarına ve tarzına bayılıyoruz. 

Tuğba'nın peluş bucket şapkasına buradan ulaşabilirsiniz.

Ecenaz Üçer

Ecenaz Üçer
www.instagram.com

Bildiğiniz gibi Ecenaz Üçer sosyal medyanın en tatlı isimlerinden biri. 1 milyona ulaşan takipçi sayısı ile geniş bir kitleye hitap eden güzel fenomen, genellikle günlük hayatından kesitleri ve oluşturduğu kombinleri takipçileri paylaşıyor. 

Ecenaz genellikle sezonun en hit parçalarını kombinlerine taşıyor. Feminen bir stile sahip olan güzel fenomen, kış aylarında peluş parçalar giymeyi ise çok seviyor! 

Ecenaz'ın peluş şapkasına buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almila Kuruoğlu

Almila Kuruoğlu
www.instagram.com

Almila, kusursuz fiziği ve güzelliği ile Instagram'ın en beğenilen mankenlerinden biri. Güzel manken kendi Instagram hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Çekim günlerini, kullandığı ürünleri ve kombinlerini paylaşan güzel fenomen, kitlesi tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor. 

Almila Kuruoğlu genellikle en trend parçaları kombinlerine taşıyor ve sıkça elbise giyiyor. Bu arada elbisenin ona çok yakıştığını söylemeden geçmek istemiyoruz. 

Almıla Kuruoğlu'nun tarzına benzer ürünleri sizin için bir araya getirdik. İncelemek isteyenler tık tık!

Dilara Arıkanlı

Dilara Arıkanlı
www.instagram.com

Her paylaşımı aşk kokuyor! Dilara Arıkanlı kısa zamanda hayatımıza giren en eğlenceli içerik üreticilerinden biri. Bize perşembe günlerini sevdiren güzel fenomen, aşk dolu tavsiyeleriyle adeta takipçilerine ilham kaynağı oluyor. Sahi, Dilara'dan önce nasıl aşk yaşıyorduk? 

Dilara ilişki anlayışı gibi güçlü bir stile sahip. Genellikle seçimlerini siyahtan yana kullanan Dilara, en çok ceket giymeyi seviyor!

Dilara'nın stiline benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bilge Cavus

Bilge Cavus
www.instagram.com

Bilge, sosyal medya hesabını ilham kaynağı olmak için kullanan en samimi isimlerden biri. Hayatından kısa kesitleri paylaşırken bir yandan da öz sevgi paylaşımları yapan güzel fenomen, yer yer deneyimlediği anları da takipçileri ile buluşturuyor. 

Bilge genellikle rahat ve samimi kombinler yapıyor. Biz, en çok onun doğallığını ve sade tarzını seviyoruz. 

Bilge'nin baklava desenli hırkasına benzer bir ürün için buraya tıklayabilirsiniz.

Betül Duran

Betül Duran
www.instagram.com

Betül Instagram hesabında moda, güzellik ve seyahat kategorilerinde içerikler üreten zevkli fenomenlerden biri. Takipçileri tarafından yakından takip edilen güzel fenomen, genellikle kullandığı ürünleri ve kombinlediği parçaları takipçileri ile paylaşıyor. 

Güçlü stilini trend ürünlerle bir araya getiren Betül, sıklıkla spor kombinler yapıyor. Spor kombinlerini şapka modelleri ile tamamlayan güzel fenomen, kapitone ceket giymeyi çok seviyor! 

Betül'ün tarzına benzer ürünleri sizin için derledik. İncelemek isteyenler tık tık!

Ceren Kaya

Ceren Kaya
www.instagram.com

Ceren Kaya, lifestyle içerikleri ile takipçilerine ulaşan güçlü kadın fenomenlerden biri! Sıklıkla kombin önerileri yapan güzel fenomen, seçimleriyle de takipçilerine ilham kaynağı olan içerikler üretiyor. Kitlesi ona ve tarzına bayılıyor diyebiliriz. 

Güzel fenomen genellikle stilini trend parçalardan oluşturuyor. Her kombininde mutlaka yüksek bel tercih eden güzel isim, kolej ceketi giymeyi ise çok seviyor!

Ceren Kaya'nin kolej ceketine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sude Belkis

Sude Belkis
www.instagram.com

Sosyal medyanın en deli dolu kızı bizce Sude Belkis. Eğlenceli içerikleri, esprili caption'ları ve kendine has duruşu ile takipçileri tarafından çok seviliyor. Samimiyeti ile gönülleri fetheden Sude, enerjisini adeta tüm paylaşımlarına yansıtıyor! 

Sude genellikle retro parçalarla birbirinden eğlenceli kombinler oluşturuyor. Bir araya getirdiği her parça ile tarzını tam anlamıyla konuşturuyor da diyebiliriz. Özgün ve özgür kız Sude'nin stilini çok beğendiğimizi söylemeden geçmek istemiyoruz.

Sude'nin stiline benzer ürünler için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeynep Çıpa

Zeynep Çıpa
www.instagram.com

Instagram'ın en lezzetli profili ona ait! Zeynep Çıpa lezzetli içeriklerini kitlesine en eğlenceli şekilde ulaştıran etkili isimlerden. Genellikle vegan tarifler paylaşan Zeynep, stiliyle de takipçilerine adeta ilham kaynağı oluyor!

Genellikle rahat giyinen Zeynep, stilini tayt ve oversize ürünler ile tamamlıyor. Biz, onun kendine has duruşuna ve stiline bayılıyoruz! 

Zeynep'in desenli taytını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Sizin en beğendiğiniz fenomen hangisi? Yorumlarda buluşalım...

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zmrt

hiç birini tanımıyorum ve takip etmiyorum. kimsenin de reklam işbirliği ile tavsiye ettiği ürünleri almam.