Görüş Bildir
Haberler
Instagram Fenomenlerinin En Beğenilen Stilleri

etiket Instagram Fenomenlerinin En Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
26.02.2022 - 13:29

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buse Ağaçbacak

Buse Ağaçbacak
www.instagram.com

Sosyal medyanın en samimi postlarını paylaşan isimlerinden biri kuşkusuz Buse Ağaçbacak! Renkli, samimi ve eğlenceli içerikleriyle kitlesini etkileyen güzel fenomen, paylaşımlarında en eğlenceli kombinlerini paylaşıyor ve modanın renkli dünyasına ışık tutuyor. 

Buse, paylaşımlarında genellikle renkli ve trend parçalar tercih ediyor. Güzel fenomen filtresiz postlar paylaşıyor ve sık sık en moda renklerin yer aldığı kombinler oluşturuyor. 

Merak edenler ve incelemek isteyenler için Buse'nin suni deri blazer ceketinin linkini buraya bıraktık. Benzer bir kombin oluşturmak isteyenler içinse en renkli süveter modellerini listeledik. İncelemek için tık tık

Eylül Bahar

Eylül Bahar
www.instagram.com

Duru güzelliği ve eğlenceli paylaşımlarıyla geniş bir kitleye hitap eden Eylül Bahar, kendine has duruşunu bozmayan nadir isimlerden. Samimi fenomen genellikle filtresiz ve doğal paylaşımlar yapıyor. Bu arada makyajsız da paylaşım yapılabileceğini en güzel şekilde gösteren isimlerden diyebiliriz. 

Eylül, stilinde trend ve eğlenceli parçalara yer veriyor. Genellikle basic ürünlerden oluşturduğu kombinleri paylaşan samimi fenomen, sık sık kazak kombini yapıyor ve aksesuarlarıyla kombinlerini destekliyor! 

Eylül'ün çok renkli kedili kazağını sizin için bulduk! İncelemek isteyenler buraya tıklayarak kazağa ulaşabilir. Bu arada benzer aksesuarların yer aldığı koleksiyonu da buraya bıraktık! 

Ecem Elitaş

Ecem Elitaş
www.instagram.com

Sosyal medyanın duru güzelliklerinden biri de Ecem Elitaş. Güzel fenomen mankenlik kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabında aktif paylaşımlar yapıyor ve en doğal paylaşımlarını kitlesi ile buluşturuyor. Büyütmekte olduğu kitlesi gibi biz de güzel fenomenin duru paylaşımlarına bayılıyoruz doğrusu! 

Ecem, stilinde basic ve rahat parçalar tercih ediyor. Güzel fenomen sık sık sweatshirt giyiyor ve rahat jean modelleri ile göze hitap eden kombinler oluşturuyor.

Ecem'in tarzı sweatshirt modellerini sizin için bir araya getirdik! Buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz. 

Ogün Alibaş

Ogün Alibaş
www.instagram.com

Penceresine gelen martıyla kurduğu dostluğunu paylaşımlarına yansıtan Ogün Alibaş, çektiği reels videolarıyla sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri! Martıya twerk yaptığı video dün gibi hafızalarımızda. Eğlenceli paylaşımlarını ve neredeyse evcilleştirdiği martısını çok sevdik diyebiliriz.  😂🥰

Ogün, sosyal medya hesabını sadece komik videolar çekmek için kullanmıyor. Yakışıklı fenomen sık sık kombinlerini paylaşıyor ve kitlesine kitap eden içerikler üretiyor. 

Yakışıklı fenomen fit vücuduna ne giyse çok yakıştırıyor fakat biz, en çok onun kolej ceketlerine bayılıyoruz! Ogün'ün kolej ceketinin benzerini bizim gibi çok beğenenler için buraya bıraktık. 

Ceyda Kasabalı Albayram

Ceyda Kasabalı Albayram
www.instagram.com

Sosyal medyanın en eğlenceli kadınlarından biri o! Ceyda Kasabalı Albayram, dolu dolu içeriklerini kitlesi ile buluşturan en etkili fenomenlerin başında geliyor. Günlük hava durumu paylaşımlarıyla bile kitlesini eğlendirmeyi başaran güzel fenomenin paylaştığı çoğu içeriği 32 diş gülümseyerek izliyoruz doğrusu. 

Ceyda, rahat ve trend parçaların yer aldığı kombinleriyle de takipçilerinden tam puan alıyor. Biz de onun rahat ve samimi kombinlerini çok seviyor. Bu arada güzel fenomenin en sık kullandığı ürün bere! 

Ceyda'nın bereleri sizin de hoşunuza gidiyorsa, seçtiğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve Topal Dere

Merve Topal Dere
www.instagram.com

Tasarımcı kişiliği ile tanınan Merve Topal Dere, sosyal medya hesabını aktif kullanan modacılar arasında yer alıyor. Yüksek zevki ve yenilikçi tasarımlarıyla trendleri oluşturan güzel tasarımcı, paylaşımlarıyla kitlesine ilham kaynağı olan isimler arasında yer alıyor.

Güzel tasarımcı mesleğinin de getirdiği bir özellik olarak çok iyi giyiniyor. Sık sık salaş ve trend parçalar tercih eden Merve, hırka kombinleri yapmayı çok seviyor.

Merve'nin hırkasına benzer bir modeli buradan inceleyebilirsiniz. 

Dilara Doğan Altınbaş

Dilara Doğan Altınbaş
www.instagram.com

Moda yazarı Dilara Doğan Altınbaş, sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri. Modanın nabzını tutan güzel gazeteci, bilgi birikimini en iyi şekilde takipçi kitlesi ile buluşturuyor. Moda gazeteciliği ile gündemden uzak kalmayan güzel isim, haliyle trendlere fazlasıyla hakim! 

Dilara Doğan Altınbaş, trend parçaların yer aldığı dikkat çeken kombinler yapmayı çok seviyor. Özellikle şık, göz alıcı ve trend parçalara yer verdiği stilinde feminen seçimler yapmayı çok seviyor. 

Dilara'nın leopar desenli etekli takımını beğendiyseniz, benzer bir ürünü buraya bıraktık. 

Bilge Yenigül

Bilge Yenigül
www.instagram.com

Sosyal medyanın en güzel kadınların biri o! Bilge Yenigül, fit vücudu ve yüksek moda zevkiyle adeta takipçilerine ilham kaynağı oluyor. Bu arada güzel fenomen sosyal medya hesabı haricinde modellik yapıyor ve mesleğini bu alanda ilerletmeyi hedefliyor!

Bilge, stilinde maskülen ve feminen parçaların harmanlandığı kombinler yapmayı çok seviyor. Blazer ceket kombinlerini sık sık feminen parçalarla buluşturuyor ve zahmetsiz bir stile imza atıyor.

Bilge'nin en sık kullandığı ürün kuşkusuz siyah güneş gözlüğü. Siz de benzer bir gözlük modelini koleksiyonunuza eklemek isterseniz, buraya tıklayarak seçtiğimiz güneş gözlüğünü inceleyebilirsiniz. 

Deniz Topaç Önal

Deniz Topaç Önal
www.instagram.com

Sağlıklı yaşam alanında ürettiği içerikleriyle geniş bir takipçi kitlesine hitap eden Deniz Topaç Önal, sosyal medyanın en etkili isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen genellikle sağlıklı yaşam tüyoları paylaşıyor ve aynı zamanda kullandığı ürünleri takipçileri ile buluşturuyor. 

Deniz'in yaşam tarzı kadar kombinlerini de çok seviyoruz. Güzel fenomen günlük hayatında rahat ve basic ürünlerden oluşturduğu kombinlerle karşımıza çıkıyor.

Merak edenler ve incelemek isteyenler için Deniz'in hırkasına benzer bir ürünü buraya buraya bıraktık! 

Melisa Beleli

Melisa Beleli
www.instagram.com

Sosyal medya hesabı ile geniş bir kitleye hitap eden Melisa Beleli, göze hitap eden paylaşımlarıyla adeta kitlesine ilham kaynağı oluyor. Stil sahibi paylaşımları kadar seyahat içerikleriyle de dikkatimizi çeken güzel fenomenin tarzına bayılıyoruz doğrusu.

Melisa, şık ve trend parçalardan oluşturduğu kombileriyle adeta like yağmuruna tutuluyor. En az takipçileri kadar biz de onun duru paylaşımlarını yakından takip ediyoruz!

Bu arada Melisa'nın kırmızı elbisesini ona çok yakıştırdığımızı söylemeden geçmek istemiyoruz. Siz de bizim gibi Melisa'nın kırmızı elbisesine vurulduysanız, buraya tıklayarak benzer bir elbiseyi inceleyebilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Tuncel

Ece Tuncel
www.instagram.com

Onun sosyal medya hesabı adeta moda kokuyor! Güzel fenomen Ece Tuncel, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla takipçilerine ilham kaynağı oluyor ve trendleri günbegün kitlesi ile buluşturuyor. 

Ece, stilinde genellikle en trend ürünlerden bir araya getirdiği kombinlerle karşımıza çıkıyor. Bu arada onun oluşturduğu her görünümü gözlerimizden kalpler çıkarak izlediğimizi söylemek istiyoruz. 

Ece'nin kombininde kullandığı parçaları incelemek isterseniz, buraya tıklayarak benzer ürünlere ulaşabilirsiniz. 

Aslı Çakır

Aslı Çakır
www.instagram.com

Moda ve güzellik kategorilerinde içerikler üreten Aslı Çakır, sosyal medyanın en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen kullandığı ve memnun kaldığı ürünleri takipçileri ile paylaşıyor ve bir araya getirdiği kombinlerle kitlesine ilham kaynağı oluyor!

Aslı, stilinde genellikle güçlü ve trend parçaları tercih ediyor. Onun bir araya getirdiği her parça bizden tam not alıyor diyebiliriz. 

Merak edenler için Aslı'nın krem kazağının benzerini bulduk. İncelemek için tık tık

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın