Görüş Bildir
Haberler
TV
Gelecek Sezon Yayın Hayatına Devam Etmesi Kesinleşen Yerli Diziler

Gelecek Sezon Yayın Hayatına Devam Etmesi Kesinleşen Yerli Diziler

Yaz sezonu yaklaşırken kışın yayında olan dizilerin bazıları sezon finali yaparak yeni sezon için dinlenirken, bazıları ne yazık ki final yaparak ekranlara veda ediyor. Hazır sezon finali zamanı gelmişken gelecek sezon yayında olacağı kesinleşen dizileri derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben Bu Cihana Sığmazam

Ben Bu Cihana Sığmazam

atv ekranlarında yayınlanan Oktay Kaynarca, Pelin Akil Altan ve Ebru Özkan'ı kadrosunda bir araya getiren Ben Bu Cihana Sığmazam, gelecek sezon için onay alan diziler arasında. Eylül ayında başlayan dizi 13 Haziran günü sezon finali yapacak.

Ömer

Ömer

Star TV'nin iddialı dizisi Ömer, kendi gününün 1. dizisi olduğu için gelecek sezonu garantiledi. Ömer 12 Haziran günü sezon finali yaparak kısa bir ara verecek.

Tetikçinin Oğlu

Tetikçinin Oğlu

Henüz yeni başlayan diziler arasında yer alan Tetikçinin Oğlu da yeni sezonda ekranda olacak. Reytinglerde henüz istenilen başarıyı elde edemese de diziye gelecek sezon için şans verildi. Tetikçinin Oğlu 7. bölümüyle sezon finali yapacak.

Üç Kız Kardeş

Üç Kız Kardeş

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ekran ömrü en uzun diziler arasında yer alıyor. 53 bölümdür ekranda olan dizinin final yapması beklenirken yüksek reyting oranlarıyla önümüzdeki sezon da ekranda olmasına karar verildi.

Kuruluş Osman

Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan bir dönem dizisi olan Kuruluş Osman hali hazırda tam 4 sezondur ekranlarda. Final yapar mı diye beklenilse de Kuruluş Osman için 5. sezon onayı alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aldatmak

Aldatmak

atv'de yayınlanan Aldatmak, heyecanlı konusuyla tansiyonun hiç düşmediği bir dizi. Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu'nun rol aldığı dizi önümüzdeki sezon da ekranlarda olacak.

Al Sancak

Al Sancak

TRT 1 ekranlarında Gülsim Ali ve Uğur Güneş'i başrollerinde buluşturan Al Sancak, 15 Haziran'da yayınlanacak olan 19. bölümüyle sezon finali yapacak.

Ateş Kuşları

Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan Ateş Kuşları, henüz çiçeği burnunda bir dizi. Yeni sezonu alan dizi 16 Haziran'daki 21. bölümüyle sezon finali yapacak.

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti

Yalı Çapkını'yla yaşadığı sürtüşmeli rekabeti asla bırakmayan Kızılcık Şerbeti bu sezonun en farklı işlerinden olabilir. Her bölümü sezon finali havasında olan dizi, 9 Haziran'da ekran yolculuğuna mola verecek.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını

Bu sezonun hiç şüphesiz en sevilen işlerinden Yalı Çapkını, 9 Haziran'da yayınlanacak 36. bölümüyle sezon finaline girecek. Her bölümüyle reytingleri alt üst eden dizi yeni sezonda ekranlarda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim

Kardeşlerim

3 sezondur ekranlarda olduğu için final yapmasına kesin gözüyle bakılsa da 4. sezonda da atv'de yayınlanmaya hazırlanan Kardeşlerim, 94. bölümüyle sezon finali yapacak.

Gönül Dağı

Gönül Dağı

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu sezonun en tartışmalı dizilerindendi. 3 sezondur ekranda olduğu için finali beklenen dizi izleyicisine sürpriz yaparak yeni sezon kararını duyurdu.

Aile

Aile

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı bir araya getiren iddialı dizi Aile, geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. Aile, Eylül ayında tekrardan ekranlarda olacak.

Teşkilat

Teşkilat

Kadro değişimiyle geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında olan Teşkilat, 4. sezonuyla yeni sezonda ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Elmallı

Oh iyi kızılcık şerbeti devam edecek

Osman Elmallı

Oh iyi kızılcık şerbeti devam edecek

Filizim

bazı diziler hiç dikkat çekmiyormuş gibi geliyor bana ama demek ki izleyenler var. aldatmak iyi dizi ama reytinglerinin düşük olduğunu düşünüyordum. hakkını ... Devamını Gör