Görüş Bildir
Haberler
Geçmiş Olsun Beyaz Yakalı: İş Sonrası Vakit Geçirmek ve Günün Stresini Atmak İçin Oynayabileceğiniz 13 Oyun

Geçmiş Olsun Beyaz Yakalı: İş Sonrası Vakit Geçirmek ve Günün Stresini Atmak İçin Oynayabileceğiniz 13 Oyun

Döviz, drama, sıkıntı, iş güç derken insan kendini kaçış psikolojisinin içinde buluyor. 'Hangi beyaz gemiye binsem de uzak kıyılara gitsem?' diye düşünmekten yorulanlar için birbirinden keyifli oyunları listeledik. Listemizdeki yapımlardan bazıları sizleri çok oyunculu dünyalara bırakırken diğerleri de sizi unutulmaz hikayelere davet edecek.

İşte aylık ödeme talep eden oyunlardan ücretsiz yapımlara kadar her beyaz yakalının oynaması gerektiği 13 oyun...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Destiny 2

1. Destiny 2

Ücretsiz MMOFPS Destiny 2 ile uzak geleceğin savaş alanlarına yolculuk edecek ve birden fazla uzaylı ırkına karşı mücadele edeceksiniz. Ek paketleriyle beraber uzun ve zorlu bir yolculuk vadeden Destiny 2 kesinlikle bir şansı hak ediyor.

2. Black Desert Online

2. Black Desert Online

Adeta ömürlük bir yapım olan Black Desert Online ise sizi aylarca ekrana kilitleyecek. Saç yolduran karakter geliştirme sistemi ise acıyı seven oyuncuların dikkatini çekebilir.

3. Rising Storm 2: Vietnam

3. Rising Storm 2: Vietnam

'İkinci Dünya Savaşı temasından sıkıldım, daha yakın tarihteki savaşlara katılmak istiyorum' diyenlere ise Rising Storm 2: Vietnam'ı kesinlikle öneriyoruz.

4. Halo Infinite

4. Halo Infinite

En güncel FPS oyunlarından biri ise Halo Infinite oldu. Ücretsiz olarak oynanabilen yapım hem serinin hayranlarını hem de yeni oyuncuları memnun etmeyi başardı.

5. The Elder Scrolls Online

5. The Elder Scrolls Online

'İşten eve döneyim, fantazyada kendimi kaybedeyim' diyenler ise kesinlikle The Elder Scrolls Online'a bir şans vermeli. Başarılı MMORPG uzun yıllardır sadk kitlesiyle yoluna devam ediyor. Yeni oyunculara kucak açan yapısıyla ESO'yu denemenizi öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. New World

6. New World

Amazon'un yeni MMORPG'si New World ise son dönemin en başarılı yapımlarından biri oldu. New World'e bir şans verebilir ve yeni bir diyarda balıkçılık, odunculuk ve demircilik yaparak keyfinizce yaşayabilirsiniz.

7. Farm Together

7. Farm Together

Farm Ville'nin sunduğu her şeyi çok daha kapsamlı bir şekilde deneyim etmeye ne dersiniz? Farm Together inanılmaz keyifli bir çiftlik kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendinizi tarım ve hayvancılık dünyalarında saatlerce kaybetmek için Farm Together'a bir şans verebilirsiniz.

8. Valheim

8. Valheim

Zorlayıcı yapısı, geniş üretim sistemi ve fantastik dünyasıyla Valheim sizi kendi destanınızı yazmaya çağırıyor. İşin gücün yoğun olduğu bir günden sonra Valheim'in tehlikelerle dolu dünyasına girin, gerisini oyuna bırakın.

9. Disco Elysium

9. Disco Elysium

Son zamanların en başarılı RPG'lerinden biri olan Disco Elysium nefis sanat tasarımı ve etkileyici yapısıyla sizi alıp başka bir dünyaya götürecek.

10. XCOM 2

10. XCOM 2

Hayranlarının bir türlü bırakamadığı XCOM serisi ise sıra tabanlı strateji türünün en başarılı örneklerinden biri olarak öne çıkıyor. İnsanlığın uzaylılara boyun eğdiği bir dünyada direnişin adı olun, üs geliştirme elementleriyle oyuna saatlerinizi feda edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Rocket League

11. Rocket League

Yediden yetmişe herkesin severek oynadığı Rocket League ise arabalarla futbol oynamanıza fırsat tanıyor. Binlerce saat oynayabileceğiniz oyunun kesinlikle bağımlılık yapıcı bir yönü var.

12. World of Warcraft: Classic

12. World of Warcraft: Classic

MMORPG türünün atalarından olan World of Warcraft ise 2019 yılında Classic sunucularını erişime açmış ve 2000'li yıllardaki nostaljik deneyimi tekrar sunmayı hedeflemişti. Güncel sürümün haline bakıldığında World of Warcraft Classic'e bir göz atmayı düşünebilirsiniz. Tabii dövizin durumuna bakarsak ancak 1 ay oynayabilirsiniz. Olsun, sağlık olsun.

13. Fallout: New Vegas

13. Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas ise postnükleer bir ABD'de inanılmaz sağlam bir RPG deneyimi vadediyor. Her köşesinde hikayelerin olduğu New Vegas en sevdiğiniz oyunlar listesinde en başa yerleşecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
3
3
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

new worlde en balon yapım yazacakken otomatik düzeltme değiştirdi galiba