Görüş Bildir
Haberler
Değeri Bilinmeyenler: İşte Oyun Dünyasında Hak Ettiği Değeri Görmemiş, Gizli Mücevher Niteliğinde 13 Oyun

Değeri Bilinmeyenler: İşte Oyun Dünyasında Hak Ettiği Değeri Görmemiş, Gizli Mücevher Niteliğinde 13 Oyun

Oyun dünyası tamamlanmayan işler, gereğinden fazla övülen yapımlar ve yegane amacı kullanıcının parasını almak olan projelerle doludur. Fakat bu renkli dünyada aynı zamanda hak ettiği değeri görmeyen, kenarda köşede kalmış mücevherler de vardır. Bu listede oyun dünyasının en underrated oyunlarına yer verdik. Dilimize 'kıymetini bilmediğimiz oyunlar' olarak çevirebileceğimiz listemize hoş geldiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vampyr

1. Vampyr

Oyun kıtlığı çektiğimiz bir dönemde sürpriz yaparak karşımıza çıkan Vampyr, kendi içinde tutarlı yapısıyla ve başarılı oynanışıyla oynamanız gereken oyunlar listesine girmeye hak kazanmıştı.

2. Mirror's Edge

2. Mirror's Edge

2009 yılında çıkan Mirror's Edge bize kalırsa hala hak ettiği değeri görmüş değil. Nefis bir parkur oyunu olan yapım çıktığı dönemin oldukça ötesinde bir yapım olmayı başarmıştı.

3. The Surge

3. The Surge

Souls türünü bilim kurguyla harmanlayan The Surge, başarılı oynanışı ve tutarlı yapısına rağmen pek kıymet görmemişti. Geliştirici firma daha sonra The Surge 2 ile hak ettiği ilgiyi buldu.

4. Titanfall 2

4. Titanfall 2

Kimileri için FPS türünün başyapıtlarından biri olan Titanfall 2, oyuncuların büyük bir kısmından geçer not alsa da hak ettiği ilgiyi kesinlikle görmemişti

5. Crysis Warhead

5. Crysis Warhead

Crysis serisinin Remastered üçlemesine dahil bile edilmeyen Crysis Warhead ayrı olarak çıkış yapmıştı. Psycho'ya hayat verdiğimiz oyun haksızlık ettiğimiz yapımlar arasında yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Outer Wilds

6. Outer Wilds

Bize kalırsa Outer Wilds yeteri kadar övülmemiş bir yapım. Obsidian gibi yetenekli bir ekibin elinden çıkan oyun her RPG sever tarafından kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

7. The Talos Principle

7. The Talos Principle

Bulmaca türünün başyapıtlarından biri olan The Talos Principle ise hem insan olmaya dair sorular sormuş hem de başarılı yapbozlarıyla oynayanların gönlünde özel bir yer kazanmıştı.

8. Hunted: The Demon's Forge

8. Hunted: The Demon's Forge

Kimselerin bilmediği Hunted: The Demon's Forge ise küçük çaplı yapısı ve CO-OP oynanışıyla birçok oyuncuya keyifli deneyimler sunmuştu.

9. Prey

9. Prey

BioShock'un ruhani devamı olan Prey, oynayanlar tarafından muazzam bir eser olarak görülse de hala hak ettiği değeri görmüş değil. Mooncrash ek paketiyle beraber kesinlikle müthiş bir oyun olan Prey'i deneyim etmeniz gerekiyor.

10. Soma

10. Soma

Amnesia'ya imza atan ekip tarafından geliştirilen Soma ise bilim kurgu ile korku ögelerini nefis bir şekilde harmanlıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Styx: Master of Shadows

11. Styx: Master of Shadows

Gözlerden kaçmış bir diğer yapım olan Styx: Master of Shadows ise oyunculara bir gobline hayat verme şansı sunuyordu. Büyük bir gizemin peşine düştüğümüz yapımda gizlilik severler çok keyif alacak.

12. Turok

12. Turok

Yüksek lisanslıların hatırlamayacağı yapımlardan biri olan Turok, ilk olarak 1997'de çıkış yapmış daha sonra 2008'de tekrar geliştirilmişti. Bir dinozor avcısına hayat verdiğimiz yapım kesinlikle hak ettiği değeri görmeyen oyunlar arasındaydı.

13. Far Cry 3: Blood Dragon

13. Far Cry 3: Blood Dragon

Far Cry serisinin bize kalırsa en başarılı üyesi olan Blood Dragon ise Ubisoft'un bugüne dek çıkardığı en iyi işlerden biri olmuştu. Synthwave temasıyla retro aksiyon filmlerini birleştiren yapım, kesinlikle kıymeti bilinmeyen oyunların başında geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın