Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 5 Oyuncuyu KAP'a Bildirdi

Galatasaray 5 Oyuncuyu KAP'a Bildirdi

Fatih
29.01.2014 - 21:00 Son Güncelleme: 29.01.2014 - 21:08

Galatasaray 5 Oyuncuyu KAP'a Bildirdi

Galatasaray, Amrabat ve Bruma'nın kiralandığını, Riera'nın sözleşmesinin feshedildiğini, Koray Günter ve Ontivero'nun transferi için de görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Borussia Dortmund'un genç stoperi Koray Günter ve 'Uruguaylı Messi' lakaplı Ontivero'nun transferi için resmi görüşmelere başladı. Cimbom, yabancı kontenjanında yer açmak için Amrabat'ı Malaga'ya, Bruma'yı da Gaziantepspor'a kiraladı. Aslan, İspanyol orta sahası Albert Riera ile olan sözleşmesini de karşılıklı olarak feshetti.

İşte G.Saray'dan KAP'a yapılan açıklamalar

Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 Euro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Profesyonel futbolcularımızdan Armindo Tue Na Bagna 'Bruma'nın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü' geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/gsaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amrabat - Riera! İşte o açıklama!

Galatasaray Kulübü, KAP'a yaptığı açıklamada takımdan ayrılması daha önceden kesinleşen Albert Riera ve Nordin Amrabat ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü, KAP'a yaptığı açıklamada takımdan ayrılması daha önceden kesinleşen Albert Riera ve Nordin Amrabat ile ilgili açıklama yaptı.

İşte o açıklamalar:

'Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.'

'Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 Euro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.'

Sporx

Cimbom Genç Savunmacıyı KAP'a Bildirdi

Sarı kırmızılı takım savunmada görev yapan futbolcu için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Transfer döneminin en hızlı takımlarından olan Galatasaray, gurbetçi futbolcu Koray Günter için kulübü Dortmund ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Transferin kısa süre içerisinde gerçekleşmesi beklenirken, Alman kulübünün yönetiminden gelen ilginç açıklamalar dikkat çekiyor!

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0