Görüş Bildir

Dün oynanan ve 1-1 biten Adana Demirspor - Fenerbahçe karşılaşmasından sonra Fenerbahçeli taraftarlar maçın hakemlerine sosyal medyada tepki göstermeye başladılar. Tartışmalı kararların alındığı karşılaşmanın yan hakemi Abdullah Bora Özkara ise bindiği uçakta bir Fenerbahçeli taraftarın tepkisi ile karşılaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmada verilen kararlara tepki gösteren taraftar, Özkara'ya "Canımızı sıkmayın vallahi sizi sokağa çıkartmayız, Fenerbahçe ile uğraşmayın. Ota b*ka bayrak kaldırmayı biliyorsunuz, her şey çok rahat değil mi? Evine gideceksin uyuyacaksın...Cebimden bir ton para verdim, ama senin 2 tane b.ktan kaldırdığın bayrakla hayatıma yön veriyorsun" dedi.

Karşılaşmada verilen kararlara tepki gösteren taraftar, Özkara'ya "Canımızı sıkmayın vallahi sizi sokağa çıkartmayız, Fenerbahçe ile uğraşmayın. Ota b*ka bayrak kaldırmayı biliyorsunuz, her şey çok rahat değil mi? Evine gideceksin uyuyacaksın...Cebimden  bir ton para verdim, ama senin 2 tane b.ktan kaldırdığın bayrakla hayatıma yön veriyorsun" dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
30
16
10
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nachspter

Magandaya bak sen Fanatizmine sicarlar sicsinlar lâvuk

Seküler Vatansever

Tipik fenerbahce taraftarı!! Birader önce bi takımınıza dönüp bakın aq futbol oynuyor mu diye.. Hakemleri etki altına almaya çalışıp maç kazanmaya çalışmak y... Devamını Gör

NightWolf

futbolu hayatın içine katmak kadar saçma bir durum yok.