Görüş Bildir

Fenerbahçe - Sivasspor maçında şehitler anıldı.İki takımın taraftarları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yılı sebebiyle saygı duruşunda teşvik tekbiri getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Süper Lig mücadelesi öncesinde, Yeni Zelanda'da hayatını kaybeden 49 insan için saygı duruşu yapıldı.

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Süper Lig mücadelesi öncesinde, Yeni Zelanda'da hayatını kaybeden 49 insan için saygı duruşu yapıldı.

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde iki takım futbolcuları ve hakemler bir arada sahaya çıktı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yılı sebebiyle iki takım futbolcuları ile hakemler ellerinde ''Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale'' yazılı pankart ile sahaya çıktı. Mücadele öncesinde şehitler için de saygı duruşunda bulunuldu.

Maç öncesi seremonisinde saygı duruşuna geçen tüm stadyumda, Fenerbahçe ve Sivasspor tribünlerinden teşrik tekbiri sesleri yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
76
35
13
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ne kadar başka takımları desteklesek de ayrı siyasi partilere oy versek de konu ortak inançlarımız vatanimiz namusumuz olunca bize kimse karşı koyamaz bir tü... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"Teşrik" dir o, teşvik olsa duramazsın

nostradamus

Saygı duruşunda sessizce bekenir. Slogan atılmaz,marş söylenmez, tekbir çekilmez. Bursaspor maçında da aynı rezilliği yaşadık.

Resho

Uzun zaman sonra sana katılmak güzel