Görüş Bildir
Haberler
Fatma Girik'in Kardeşi: 'Ablam Hastanede Korona Oldu'

Fatma Girik'in Kardeşi: 'Ablam Hastanede Korona Oldu'

Hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, 'Hastane yönetimiyle ilgili bir ihmal vardır demiyorum ama koronayı kesin burada oldu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik'in ölümüne ilişkin , İstanbul’da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşamını yitirmişti.

Hastane "Kovid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliği" dedi.

"Araştıracağım, peşindeyim" 📹

Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, hastane önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bakıcısına veya gelenine gidenine bile test yaptırılsaydı. Çünkü ablamda korona yoktu ve aşılarını tam yaptıran biriydi. Ablamı iki senedir öpmedim bile. Cenaze işlemleri yarın Cemal Reşit Rey’de tören düzenlenecek. Akabinde Teşvikiye Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Daha sonra Bodrum’a götürülüp toprağa vereceğiz. Ben hastane yönetimiye ilgili bir ihmal vardır demiyorum ama koronayı kesin burada oldu. Ama hastane ihmali mi, yoksa yeğenim gidip geliyor ondan mı, yoksa bakıcıdan mı bilmiyoruz. Başka birinden de olabilir ben bunu araştıracağım, peşindeyim”

Girik Ailesi’nin yakını Ahmet Hamdi Gürbüz de “Kimseyi suçlama niyetimiz yok ama hastaneye giden bir insanın sanki koronayla buraya gelip burada vefat ettiği algısı çok doğru bir algı değil. Kendisi buraya geldiğinde fiziki bir takım sorunlar vardı. Zaten rutin olarak gidip geliyordu. Aile ya da sevenleri hastaneyi suçlayacak değil ama buraya geldikten sonra hastanede bir insanın korona olması çok kabul edilir bir şey değil. Burada bir şikayet yok Günay Bey’in de bizim de zaten hastane bildiğimiz bir hastane” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
7
6
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasemın Han

Yani yakinlarininda pek dikkat ettiğini dusunmuyorum zaten maske yok iç içe konusuyor bilemedim.insan kendi dikkat etmez ise başkasının zaten etmesini beklem... Devamını Gör

karaincir

Sen maske takmıyorsun ya senden bulaşmış olabilir.