Görüş Bildir
Haberler
TV
Ezeli Rakipler Esra Erol ve Müge Anlı Yine Karşı Karşıya! Yeni Sezonun Gündüz Kuşağı Programlarını İnceliyoruz

Ezeli Rakipler Esra Erol ve Müge Anlı Yine Karşı Karşıya! Yeni Sezonun Gündüz Kuşağı Programlarını İnceliyoruz

01.09.2022 - 09:55

Gündüz kuşağı programları gerek içerikleriyle gerek sunucularının performanslarıyla bir şekilde izleyiciyi kendine bağımlı yapmayı başarıyor. Özellikle ev hanımlarının vazgeçilmezleri olan bu programlar, yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Birbirinden ünlü sunucularıyla dikkat çeken programların bazıları geçtiğimiz yayın döneminden miras kalırken bazıları da yeni başlıyor. İşte, gündüz kuşağını renklendirecek o programlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evinize güneş giriyor mu bilemeyiz ama doktorun girdiği kesin.

Evinize güneş giriyor mu bilemeyiz ama doktorun girdiği kesin.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Halit Yerebakan, kısa zaman önce Star TV ekranlarında izleyici karşısına geçmeye başladı. Hafta içi her gün sabah 09.00'da yayınlanan programda Halit Yerebakan, sağlık konusunda bakış açınızı değiştirecek bilgiler veriyor. Ünlü doktor, sağlığınızı korumanın yollarını gösterirken hastalıklardan kurtulmanız için de tüyolar veriyor. Ayrıca sizlerden gelen soruları yanıtlamayı da ihmal etmiyor. Kısacası 'Halit Yerebakan'la Doktor Geldi' neresinden bakarsanız bakın, faydalı bir program olma iddiası taşıyor.

Seda Sayansız gündüz kuşağı programı olmaz tabii.

Seda Sayansız gündüz kuşağı programı olmaz tabii.

Seda Sayan, her ne kadar şarkıcı olsa da uzun yıllardır ekran karşısında performans gösteriyor. Özellikle gündüz kuşağında ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Sayan, şu aralar Star TV'de 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında izleyicisi ile buluşuyor. Hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanan program, geçtiğimiz günlerde yeni sezonuna başladı. Programında halktan konuklara yer veren Seda Sayan, insanların arasındaki sorunların giderilmesine aracılık ediyor. Reality show tadındaki program, zaman zaman eğlenceli anlara da sahne oluyor.

Gerçeğin peşine düşmek ister misiniz?

Gerçeğin peşine düşmek ister misiniz?

Star TV ekranlarında yeni sezonunu açan bir diğer gündüz kuşağı programı da 'Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'. Medya sektörünün deneyimli isimlerinden biri olan Serap Paköz'ün sunumu ve moderatörlüğünde hayat bulan program, hafta içi her gün 13.00'da yayınlanıyor. Gerçek hikâyelerden beslenen program; ağırlıklı olarak faili meçhul olayları, kayıp vakalarını ve ayrı kalanları ele alıyor.

Gelinler ve kaynanalar yan yana!

Gelinler ve kaynanalar yan yana!

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün 13.00'da Kanal D'de yayınlanan 'Gelinim Mutfakta', renkli ve eğlenceli anlara sahne olan programlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dörder gelin ve kaynananın yarıştığı programda haftanın birincisine beş adet altın bilezik veriliyor. Kıyasıya bir mücadelenin yapıldığı yarışmada özellikle hafta finali büyük merak konusu oluyor.

Bol bol güncel haber, bol bol magazin.

Bol bol güncel haber, bol bol magazin.

İlk olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programı, Kanal D ekranlarında 3. sezonuyla devam ediyor. Hafta içi her gün saat 09.00'da yayınlanan programın sunuculuğunu ise Nur Tuğba Algül ve Hakan Ural yapıyor. Sunucular, programda güncel haberleri ve magazin gündemini değerlendiriyor. Program özellikle Hakan Ural'ın kendine has yorumlarıyla zaman zaman sosyal medyada da ses getirmeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeterince iyi bir gelin olabilirseniz çeyrekleri kapabilirsiniz.

Yeterince iyi bir gelin olabilirseniz çeyrekleri kapabilirsiniz.

Uzun zamandır Show TV ekranlarındaki yayın hayatına devam eden 'Aslı Hünel ile Gelin Evi' hafta içi her gün 12.15'te yayınlanıyor. Adından da anlaşılacağı üzere yeni gelinlerin yarıştığı programda gelinlerin mutfaktaki yetenekleri, ev dekorasyonları, çeyizlerindeki zevkleri, moda anlayışları ve gelenek göreneklerdeki bilgisine kadar birçok konudaki performansı değerlendiriliyor. Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in keyifli sunumu ve yeni gelinlerin yarışma telaşıyla yüksek seyir zevki sunan programda haftanın birincisi 10 çeyrek altın kazanıyor.

"Son pişmanlık neye yarar?" demeyin, bir şeylere yarıyormuş.

"Son pişmanlık neye yarar?" demeyin, bir şeylere yarıyormuş.

Sunuculuğunu oyuncu kimliği ile tanıdığınız Ahu Sungur'un yaptığı 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu saat 13.00'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Hayatta pişmanlık duyanlara ve ikinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program, insanların keşkelerine çözüm arıyor. Programda değinilen konuların gerçek olduğunu da belirtelim!

Sherlock olsa izlerdiniz ama.

Sherlock olsa izlerdiniz ama.

Yeni sezonuyla yayın hayatına devam eden gündüz kuşağı programlarından bir diğeri de Show TV ekranlarında yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'. Hafta içi her gün saat 15.00'da canlı olarak ekran gelen program; faili meçhul cinayetleri aydınlatmayı, birbirine hasret kalan aile üyelerini kavuşturmayı, gizi kalan sırları ortaya çıkarmayı ve çeşitli kriminal vakaları çözmeyi hedefliyor.

Biraz tatlı, biraz da sert.

Biraz tatlı, biraz da sert.

Gündüz kuşağının fenomeni hâline gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', yeni yayın sezonunda da ATV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Hafta içi her gün saat 10.00’da yayınlanan programda birçok kriminal ve adli vaka çözüme kavuşuyor. Reyting rekorları kıran program, bu sezonda da iddiasını koruyor.

Bu sezon da bolca polemik olacak.

Bu sezon da bolca polemik olacak.

Geçtiğimiz yayın sezonuna damga vuran gündüz kuşağı programlarından biri de 'Esra Erol’da.' Reytinglerde çok sayıda diziyi dahi geride bırakarak izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başaran program, bu sezon hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanmaya devam edecek. Birbirinden ilginç konu ve konuklarıyla dikkat çeken program, yine izleyicilerin gözdesi olmayı amaçlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
güney Bati

Bu gündüz programları icin Almanya’da “hartz4 sendungen” diyorlar yani “çalışmayan, cahil kitle icin yapılan programlar” ana kitle onlar… Toplumu bir şekilde... Devamını Gör