Görüş Bildir
Haberler
Bu İlk Değilmiş! Garsonun Başından "Şaka Amaçlı" Şampanya Döken Demet Akalın'ın Tüm Vukuatlarını İnceliyoruz

Bu İlk Değilmiş! Garsonun Başından "Şaka Amaçlı" Şampanya Döken Demet Akalın'ın Tüm Vukuatlarını İnceliyoruz

10.08.2022 - 16:22

Gündemden hiç düşmeyen pop müzik sanatçısı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde yine gündemden düşmedi. Gerek sivri dili gerek yaptığı ilginç hareketlerle yıllardır eleştirilerin odağından düşmeyen ünlü isim, son davranışıyla büyük tepki topladı. Yine de bu, Demet Akalın’ın ilk vukuatı değil. İşte, Demet Akalın’ın Hande Yener ile olan kavgasından pandemi döneminde verdiği mangal partisine kadar geçmişte yaşanan sansasyonları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçkiyi beğenmediği için garsonun başından aşağı döktü.

İçkiyi beğenmediği için garsonun başından aşağı döktü.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahne alan Demet Akalın, kendisine getirilen şampanyayı beğenmeyince garsonun başından aşağı döktü. Garsona 'Resmen elma suyu vermişsin. Bir tane gerçek şampanya ver.' dedi. O anlar, izleyiciler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Olayın ardından büyük tepki toplayan Demet Akalın, 'Bunu emekçiye saygısızlığa bağlamalarını anlamıyorum. O gece personel, kendisi dök diye ısrar etti. 10 senedir şampanyalar bu şekilde dökülüyor. Şimdi mi battı?' sözleriyle kendini savundu.

Meğer işletmenin müdürüymüş!

Meğer işletmenin müdürüymüş!

Üzerine şampanya dökülen kişinin garson değil de işletmenin müdürü Murat Yaşar olduğu ortaya çıktı. Murat Yaşar, kendi sosyal medya hesabından Demet Akalın ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafı paylaşarak sanatçıyı savundu. Herkesin mağdur olarak gördüğü işletme sahibi, 'Olay tamamen espri amaçlıydı. Bu linç girişimlerine gerek yok.' dedi.

Pandeminin ortasında mangal partisi.

Pandeminin ortasında mangal partisi.

Ünlü şarkıcı koronavirüs salgınının en yaygın olduğu dönemde eşi ve kızı ile kendini karantinaya almıştı. Instagram hesabından sık sık 'Evde kalın. Kendinizi izole edin.' çağrısında bulunan şarkıcı, bu kuralı yine kendisi çiğnedi. Dışarıya çıkamadığı için ocakbaşı sahibini ve birkaç çalışanı evine çağıran Demet Akalın, bahçesinde mangal yaktırdı. Bu anları sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından topa tutulan ünlü isim, 'Yanlış anlaşıldım. Ben o kebapları ihtiyaç sahipleri için yaptırdım.' diyerek kendini savundu.

11 yıl süren kavga ve küslük.

11 yıl süren kavga ve küslük.

Eskiden yakın dost olan Demet Akalın ve Hande Yener arasında aynı zamanda büyük bir rekabet vardı. Hal böyle olunca kavga da kaçınılmaz oluyordu. İkili, tam barıştılar dediğimiz anda yeniden kavga ederek magazin gündeminden hiç düşmüyordu. Bir fan sayfası, Demet Akalın’ın kızı Hira’nın fotoğrafını paylaştığında Hande Yener gönderiye dışkı emojisiyle yorum yapmıştı. Bu yorum kavganın fitilini ateşleyen şey olmuştu. Hande Yener’in yorumu üzerine Demet Akalın, sosyal medya hesabından 'Pis ağzını çocuğumdan uzak tut uyuşturucu müptelası.' diye paylaşımda bulundu. İkili arasındaki dargınlık, geçen 11 yılın ardından bitmiş gibi görünse de onların ilişkileri bir dargın bir barışık olarak devam ediyor.

TikTok fenomenine "Dolandırıcı" dedi.

TikTok fenomenine "Dolandırıcı" dedi.

Demet Akalın’ın kızı Hira, Uzunmakarna kullanıcı adıyla bilinen Özgür Balakar’ın canlı yayınına 7 bin lira gönderdi. Bunun üzerine sinirlenen şarkıcı, TikToker’ı soygunculuk ve dolandırıcılıkla suçladı. 'Kız 'Çiçek gönder, böcek gönder teşekkür ederim Hira.' diyor. Hesabımdan 7 bin lira çekiliyor. Ben böyle sahtekârlık görmedim. Anne babaları uyarıyorum.' diyerek isyan etti. Bu sözlerden sonra fenomen Balaker, 'Ben daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira’yı tanıyorum. Yayında H.K. adlı kullanıcıyı görünce 'Hiracığım, sensen bir tane gül gönder.' dedim. Gülün değeri ise 30 kuruş. Derdin para olsun. Geri göndeririz Demet abla.' diyerek açıklamada bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz kendini tutamadı.

Cem Yılmaz kendini tutamadı.

Yaşanan bu olayın ardından Cem Yılmaz, Demet Akalın'ı diline doladı. 'Benim oğlum 2-3 sene önce 6 bin lira kaybetti. Biraz daha zeki en azından.' diyerek espri yapan Cem Yılmaz’a ünlü şarkıcıdan cevap gecikmedi. Şarkıcı, 'Ben parayı geri aldım Doğu'daki çocuklara oyuncak olarak gönderdim. Ondan zengin değilim ama daha merhametli olduğum kesin.' ifadelerini kullandı.

Her hareketi olay olan Demet Akalın'ın boşanması da sansasyon yarattı.

Her hareketi olay olan Demet Akalın'ın boşanması da sansasyon yarattı.

2018 yılında eşi Okan Kurt'un aile şirketinin 150 milyon lira borcu olduğu iddia edilmişti. Çıkan haciz iddialarının ardından Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, boşanma kararı almıştı. Çift, birkaç haftalık ayrılığın ardından yeniden birlikte yaşamaya başladı. Hâl böyle olunca Demet Akalın'ın takipçileri, ünlü çiftin mal kaçırmak için boşandığını iddia etti. Bu iddiaları yalanlayan Demet Akalın, 'Ben evlilik sözleşmesi yaptım. Mal varlığım sadece bana ait.' ifadelerini kullandı. Aynı evde yaşamaları hakkında ise 'Kızımız için birlikteyiz. Ayrı yataklarda yatıyoruz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın