Görüş Bildir
Haberler
TV
Birbiriyle Atışan Jüriler, Havuza İttiren ve Kovayla Su Dökenler: Doya Doya Moda Programının Tüm Sansasyonları

Birbiriyle Atışan Jüriler, Havuza İttiren ve Kovayla Su Dökenler: Doya Doya Moda Programının Tüm Sansasyonları

07.08.2022 - 07:32

Özellikle moda tutkunu ev hanımları ve genç kadınlar tarafından takip edilen TV8'in favori programlarından biri Doya Doya Moda dördüncü sezonuyla ekranlarda yer alıyor. Gerek moda trendlerini başarılı şekilde seyircilere sunması gerek jüri üyeleri ve yarışmacıların renkli kişilikleri sayesinde program oldukça seviliyor. Tabii ki gündüz kuşağı denince sansasyonlu olaylar da akla geliyor. Gelin, ilk sezondan günümüze kadar unutulmayan Doya Doya Moda sansasyonlarına göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ferdanur Başaran’ın Su Baher’i odaya kilitlemesi.

Ferdanur Başaran’ın Su Baher’i odaya kilitlemesi.

Yarışmanın ilk gününden itibaren arkadaşlıklarını gözler önüne seren ve yarışmacılar tarafından koalisyon yaptığı iddia edilen Su Baher ve Ferdanur Başaran, bir süre sonra arkadaşlıklarına devam edemedi. Her geçen gün yaşanılan tartışmaların boyutu iyice büyüdü. Kuliste başlayan tartışma, Betül Böçkün’ün de katılmasıyla alevlendi. Seslerin giderek yükselmesi sonucunda sevilen jüri üyesi Banu Noyan, olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Olay güçlükle bastırıldı.

Ferdanur Başaran’a jüriden diskalifiye kararı.

Ferdanur Başaran’a jüriden diskalifiye kararı.

Sinsirella lakabıyla bilinen Ferdanur Başaran’ın sinirli ve fevri tavrı, izleyenlerin gözünden kaçmadı. Gerek jüriye gerek diğer yarışmacı arkadaşlarına lafını esirgemeyen iddialı yarışmacının birden ekranlardan kaybolması merak konusu oldu. Bir sonraki bölümde ise Kemal Doğulu, Ferdanur'un diskalifiye edilme sebebini açıkladı. Doğulu, Ferdanur’un kamera arkasında ekibe ve yarışmacılara karşı olan davranışlarından dolayı diskalifiye edildiğini belirtti. Olayın ardından Sinsirella, kendi Instagram hesabından 'Sizi değersiz ve mutsuz hissettiren her mekân ve kişiyi terk etmeye hakkınız var.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Betül’ün şampiyonluğu üzerine Sündüz'ün açıklamaları.

Betül’ün şampiyonluğu üzerine Sündüz'ün açıklamaları.

Birinci sezon finalistleri Su Baher, Sündüz Durmaz, Betül Böçkün ve Hanzade Nuh'tu. 50 bin liralık ödülün ve birincilik unvanının sahibi ise Betül oldu. Ancak bu karar, bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılandı. Birçok seyirci, Sündüz’ün birinciliğini desteklerken kararın farklı olmasına üzüldü. Tabii ki üzülen tek taraf, seyirciler olmadı. Sündüz de bu kararı doğru bulmayıp tepki gösterdi. Yarışmacı, kararın adaletsiz ve taraflı verildiğini ve kendisine haksızlık edildiğini iddia etti. Jüri üyeleri ise bu duruma sessiz kaldı.

Rabia’nın havuz sefası.

Rabia’nın havuz sefası.

Bilindiği üzere her cuma haftanın finali olur. Kazanan kadın bir kolye alırken bir kişi yarışmadan elenir. Bu yüzden yarışmacılar ve izleyiciler cuma gününü iple çeker. Hâl böyle olunca yarışmacıların gerginlikleri, had safhada oluyor. Özellikle final günlerinde türlü türlü olaylar yaşanır. Bir final günü Rümeysa’nın Rabia’yı havuza atması gündemden düşmedi. Rabia'yı arkadaşları havuzdan çıkardı ve Rabia, Rümeysa ile kavgaya girdi. Rümeysa, olayın kaza olduğunu iddia ederken Rabia, kasıtlı olduğunu iddia etti. Sinirini atamayan Rabia, ertesi gün makyaj esnasında Rümeysa’nın başından aşağı kovayla su dökerek intikamını aldı.

Bahar Candan’ın skandal sözleri.

Bahar Candan’ın skandal sözleri.

Neredeyse herkes, Bahar Candan’ı tanır. Özellikle bu tarz bir moda programı izleyenlerin aklına sürüyle onun repliği gelir. Doya Doya Moda programı da yapacağını yaptı ve Bahar’ı yarışmacı kadrosuna dahil etti. Başladığı günden beri Bahar, dillerden düşmez hâle geldi. Gerek jüriye gerek yarışmacılara ecel teri döktürdü diyebiliriz. Tabii ki ne jüriler ne diğer yarışmacılar onunla kavgadan kaçınmadı. Bahar’ın 'Hocam' diye hitap ettiği Uğurkan Erez ise bir süre sonra Bahar’a çok sinirlenip artık yorum yapmayacağını söyledi. Bunun üzerine Bahar, elbette susmadı. Kendisinin program için kamera arkasında sevmediği kızlara katlanmak zorunda olduğu gibi jürilerin kendisine yorum yapmak zorunda olduğunu iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jürilerin kavgası.

Jürilerin kavgası.

Yarışmanın başından beri jüri üyeleri Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu’nun arkadaşlığına izleyenler şahit oldu. Samimiyetlerinin yanı sıra ikili arasında ufak tefek tartışmalar oluyordu. Trençkot şıklığı konseptli günde ikili, âdeta birbirine girdi. Gülşah, Emel Başkan’ın kombinini çok beğenmişken Kemal, bu kombinin konsept dışı olduğunu iddia etti ve ortalık karıştı. İkili tartışırken birbirine çok sinirlendi ve Kemal, Gülşah’ın sözünü bölerek onu susturmaya çalıştı. Gülşah da bu duruma daha fazla gerildi. Kemal, ortamı yumuşatmak için Gülşah’la şakalaşmaya çalışsa da Gülşah 'Çok gıcıksın, sırnaşma!' dedi.

Kemal Doğulu’dan Gülşah Saraçoğlu’na imalar.

Kemal Doğulu’dan Gülşah Saraçoğlu’na imalar.

Kemal Doğulu başka bir programda iş yapacağı için yarışmadan ayrılmıştı. Hatta bölümde Kemal için pasta kesilmiş ve gözyaşları sel olmuştu. Kemal’in ardından o koltuk, sürekli farklı jüriler gördü ama bir türlü dikiş tutturamadı. Bu yaz dördüncü sezonun başlayacağı duyurulunca Kemal Doğulu'nun hayranları, onun yarışmada olup olmayacağını merak etti. Doğulu ise bir daha o şirketle çalışmayacağını, kendisinin yerine kimi koyarlarsa koysunlar dolduramayacaklarını söyledi. Hatta set ekibine 'Hareket edin sizden kıymetlisi de olmaz.' diyerek Gülşah Saraçoğlu'na gönderme yaptığı iddia edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mavi Piyano

Hepsi kurgu.

Mi acaba

Ben denk geldiğimde gormustum büyük beden diyorlar ama büyük beden model falan vardı büyük beden görünmeyen bir kadında vardı mesela yani amac büyük bedenler... Devamını Gör