Görüş Bildir
Haberler
Evde Kös Kös Oturmak Yerine Sinema Salonlarına Akın Edeceğiniz Sömestr Tatilinde Vizyona Giren 20 Film

Evde Kös Kös Oturmak Yerine Sinema Salonlarına Akın Edeceğiniz Sömestr Tatilinde Vizyona Giren 20 Film

Aburoski
15.01.2019 - 17:09

Sömestr tatilinde evde sıkılmak yerine vizyona giren bu filmleri izleyebilirsiniz. 😇 Hem çocuğunuzla hem ailenizle hem de sevgilinizle izleyebileceğiniz filmleri sıraladık. 

Kaynak: boxofficeturkiye

Keyifli okumalar! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Borç Harç, 18 Ocak

1. Borç Harç, 18 Ocak

Evlilik planları yaptığı sevgilisiyle son anda ayrılan ve bir televizyon kanalında troll haberler yaparak çalışan Murat, kendini büyük bir borç batağı içerisinde bulur. Bu bataktan kurtulmaya çalışan Murat, patronundan gelen bir teklifle kendini TV’nin başında bulur. Ancak Murat kısa sürede başına konan talih kuşunun niyetinin pek de iyi olmadığını anlayacaktır.

2. Çiçero, 18 Ocak

2. Çiçero, 18 Ocak

İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. İçeriden birçok bilgiye ulaşabilen Bazna, Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine “Çiçero” kod adı verilir. İlyas Bazna savaşın seyrini değiştirmesine rağmen T4 uygulamasıyla engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına engel olamaz. Çiçero, İlyas Bazna’nın savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

3. Glass, 18 Ocak

3. Glass, 18 Ocak

M. Night Shyamalan'ın 2000 yapımlı Unbreakable'ı ve geçtiğimiz yılın en başarılı filmlerinden biri olan, James McAvoy'in başrolünde yer aldığı Split'iyle aynı evrende geçen, bu filmlerin devamı niteliğindeki Glass; güvenlik görevlisi David Dunn'ın, 24 farklı kişiliğe sahip olan Kevin Wendell Crumb'ın izini sürmek için doğaüstü yeteneklerini kullanmasıyla yola çıkıyor.

4. Üç Harfliler: Adak, 18 Ocak

4. Üç Harfliler: Adak, 18 Ocak

Salih arkadaşı Metin ile avlanmaya gittikleri ormanda tüfekle vurularak ağır yaralanır. Beyninde saçma taneleri ile yaşamak zorunda kalan Salih'in iyileşmek için hem maddi hem de manevi yardıma ihtiyacı vardır. İlk başta Salih'e her türlü yardımı yapacağını söyleyen Metin bir süre sonra Salih'i çaresiz bir şekilde annesiyle yapayalnız bırakarak Salih'in kız arkadaşı Şermin'le nişanlanır. Metin’in eski nişanlısı Arzu bu yaşananlara bir anlam veremez. Metin'in neden böyle davrandığını çözmeye çalışırken Salih ve tekinsiz bir kadın olan annesi Türkan’ı ziyarete gider.

5. Uçan Halı ve Kayıp Elmas, 18 Ocak

5. Uçan Halı ve Kayıp Elmas, 18 Ocak

Ailesiyle birlikte fakir bir köyde yaşayan Ahmet, baba mesleği olan terzilik yerine dünyayı dolaşan bir gezgin olmanın hayallerini kuran küçük bir çocuktur. Bir gün tesadüfen bulduğu uçan halı sayesinde hayalleri gerçek olur, en iyi arkadaşı olan keçisini de yanına alarak maceralara atılır. Bu maceralarda karşısına yepyeni arkadaşlar, asla hafife alınamayacak düşmanlar ve rüyasında bile göremeyeceği bir hazine çıkacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Can Dostlar, 18 Ocak

6. Can Dostlar, 18 Ocak

Sürekli telefonlarıyla oynayan çocuklar artık sokakta oynamayı unutmuş gibilerdir. Mahalleye yeni gelenlerin de ısrarıyla, çocuklar bu gidişata son vermek için yeniden parkta oynamaya karar verir. Ama bir sorun vardır: Parkın bitişiğindeki evde oturan Kötü Kazım. Parka gelen herkesi korkutan Kötü Kazım’ın kimsenin bilmediği sırrı nedir? Çocuklar bir olup parkı Kazım’dan geri alabilecek midir?

7. İmgeler ve Sözcükler, 18 Ocak

7. İmgeler ve Sözcükler, 18 Ocak

Yaşamı boyunca yeninin peşinde olan Jean-Luc Godard’ın son filmi İmgeler ve Sözcükler, beş bölümden oluşuyor. Düşüncelerimiz nasıl gelişir? Bellek nasıl işler? Rüyalar nerede başlar? Görüntüler ve kelimeler nerede üst üste biner, nerede ayrılır? Filmler, sert belgeseller ve haber görüntülerinden alınan kesitler temelinde ilerleyen beş Godard anlatısı.

8. Arakçılar, 18 Ocak

8. Arakçılar, 18 Ocak

Kendi dünyasında mutlu bir hayat yaşayan aile babası Osamu, bir gün dışarıda donmak üzere olan küçük bir kız çocuğu görür. Bu durum karşısında ne yapacağını bilmese de sokakta bırakmayacağı için kızı eve getirir. Kısa süre içerisinde bu kalabalık eve uyum sağlayan küçük kız, zamanla ailenin kendi çocuklarından farksız hale gelir. Çocuklardan biri hırsızlık yaparken yakalanınca bu garip ailenin sakladığı tek sır küçük kız değildir ve hepsi ortaya çıkmaya başlar.

9. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, 25 Ocak

9. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, 25 Ocak

Artık Astrid’in yanı sıra Berk’in muhtarı ve yöneticisi olan Hıçgıdık, muhteşem derecede karmaşık bir ejderha ütopyası yaratmıştır. Dişi ejderha Işığın Öfkesi’nin ortaya çıkışı, köylerinin o güne kadar karşılaştığı en karanlık tehlikeyle aynı zamana denk gelince Hıçgıdık ve Dişsiz bildikleri tek yuvayı terk edip sadece efsanede var olduğu düşünülen gizli bir dünyaya yolculuğa çıkarlar. Ejderha ve binicisi, değer verdikleri her şeyi korumak için birlikte dünyanın ücra köşelerine kadar savaşacaklardır.

10. Aslı Gibidir, 25 Ocak

10. Aslı Gibidir, 25 Ocak

Aslı çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen iyi niyetli, saf ve hayalperest bir kızdır. Hayallerinin peşinden gider ve özel bir konservatuarın oyunculuk bölümünü kazanır. Ailesi bu duruma karşı çıkar ve beklediği desteği göremez. Çaresizce para kazanmak için ne yapacağını düşünürken 'gerçek hayatta sipariş üstüne oyunculuk' yapan dublörler kulübüyle tanışır ve orada çalışmaya başlar. Burası hem Aslı’nın okul parasını kazanabileceği hem de kılıktan kılığa girerek oyunculuk yeteneklerini sergileyebileceği bir yerdir. Her şey yolunda giderken, iş için gönderildiği eğlenceli görevlerden birinde hesapta olmayan bir aşk kapısını çalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Upside, 25 Ocak

11. The Upside, 25 Ocak

Filmde çok zengin ve felçli Phillip (Bryan Cranston) ile ona bakıcılık yapan işsiz ve sabıkalı Dell (Kevin Hart) arasında eğlenceli, zaman zaman duygusal arkadaşlık konu ediliyor.

2011 yapımı Fransız filmi Can Dostum'dan uyarlanarak çekilmiştir.

12. Bir Aşk İki Hayat, 25 Ocak

12. Bir Aşk İki Hayat, 25 Ocak

Engin Akyürek’in yönetmen Umut’a, Bergüzar Korel’in ise mimar Deniz karakterine hayat verdiği filmde, Umut’un kaderini o gece vereceği karar değiştirecek. Köpeğini dışarı çıkarmak ile evde kalmak arasında bir tercih yapması gereken Umut, aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasına hangisinin doğru olduğunu bilmeden adım atacak. Biri karşısına hayatının aşkını çıkarırken, diğeri ise onu fırtınalı günlere savuracak.

13. Musabbar, 25 Ocak

13. Musabbar, 25 Ocak

Hz. Süleyman'ın himayesine alıp çalıştırdığı cinler, Süleyman öldükten sonra bütün insanlığı yoldan çıkarıp dünyaya ve insanlara hükmetmek için o günü sabırsızlıkla beklerler. Aşiret ağasının soyunun tükenmesine karşı yaptırdığı büyü, bütün kötülüklerin kapısını sonuna kadar açar. 21. yüzyılda patlak veren olaylar, bir akademisyen grubuna denk gelir 8 kişiden oluşan bu arkadaş grubu olayların içinden canını kurtarmak için mücadele eder.

14. Kefernahum, 25 Ocak

14. Kefernahum, 25 Ocak

Kefernahum, 12 yaşındaki Zain'in kısacık hayat hikâyesini anlatıyor. Ailesinden sadece sevgi gördüğünü, bunun dışında hep ihmal edildiğini söyleyen, nüfusa kayıtlı bile olmayan Zain, Beyrut'un en fakir mahallelerinde bazen tek başına, bazen mülteci bir kadının sıcak kucağında hayat mücadelesini sürdürüyor ve sonunda anne-babasını mahkemeye veriyor.

15. Kona fer í strí? (Woman at War), 25 Ocak

15. Kona fer í strí? (Woman at War), 25 Ocak

Halla, sessiz sakin bağımsız bir kadın ile tutkulu bir çevre aktivisti arasında gidip gelen çifte bir yaşam sürmektedir. İçindeki tutkulu, gözü kara kadını dinler ve bir gün gizlice yerel alüminyum endüstrisine savaş açmaya karar verir. Halla’ın eylemleri ses getirmeye başladıkça ise işler onun için çıkmaza girer. En etkili operasyonuna başlamaya hazırlanırken aldığı bir mektupla her şey tersine döner; çocuk evlat edinmek için yaptığı başvuru kabul edilmiştir. Halla, çevre için oynadığı kurtarıcı rolünü anne olmak için terk etmeye hazırlanırken bir yandan da alüminyum endüstrisini derinden yaralayacak son bir saldırı planlamaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ölümcül Labirent, 31 Ocak

16. Ölümcül Labirent, 31 Ocak

Escape Room, kendilerini kontrollerinin ötesinde bir durumda bulan ve ipuçlarını yakalamak için zekalarını kullanmadıkları takdirde ölecek olan altı yabancının hikâyesini konu alan bir psikolojik gerilim.

17. İskoçya Kraliçesi Mary, 1 Şubat

17. İskoçya Kraliçesi Mary, 1 Şubat

16 yaşında Fransa kraliçesi olan, 18 yaşında dul kalan Mary, yeniden evlenmesi için yapılan baskıya karşı gelir. Onun yerine ülkesi İskoçya'ya dönerek hakkı olan tahtı geri ister. Ama İskoçya ve İngiltere, zorlu 1. Elizabeth'in yönetimi altındadır. Her iki genç kraliçe de 'kız kardeşi'ni korkuyla ve merakla gözlemler. İktidarda ve aşkta rakip olan ve erkeklerin dünyasında ise kadın hükümdar olan ikilinin bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermeleri gerekmektedir. Sembolik bir hükümdardan daha fazlası olmaya kararlı olan Mary, İngiltere tahtında hak iddia ederek Elizabeth'in hükümdarlığını tehdit eder. Her iki sarayın içindeki ihanetler, isyanlar ve komplolar iki tahtı da tehlikeye sokar ve tarihin akışını değiştirir.

18. Sir-Ayet, 1 Şubat

18. Sir-Ayet, 1 Şubat

Hicran bir yıl kadar önce çok sevdiği eşini kaybeder, kocasının yokluğunu bir türlü kabul edemez ve zor günler geçirir. Kızı Gizem'in de yardımı ile psikolojik destek alır. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmayan Hicran, içerisinde bulunduğu bu durumdan kurtulamaz. Bir müddet sonra ona daha iyi geleceğini düşündüğü İstanbul dışındaki evlerinde yaşamaya karar verir. Gizem İstanbul'da okuluna devam etmektedir. Komşularından gelen telefon üzerine okuldan üç yakın arkadaşı ile birlikte acil olarak annesinin yanına giderler. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen gençler, korku dolu anları yaşamaya başlamışlardır.

19. Kartopu Savaşları 2, 1 Şubat

19. Kartopu Savaşları 2, 1 Şubat

Kış tatilinde kartopu savaşı oynamaktan daha eğlenceli bir şey var mı? Frankie ve ekibi, bu sefer köylerinde bir kızak yarışması düzenlemeye karar verirler. Ancak yeni gelen Zac'e karşı yarışan Frankie, arkadaşlarıyla beraber hazırladıkları kızakları tam da bitiş çizgisinden önce parçalanınca gözlerine inanamaz! Yine arkadaşlarının yardımıyla Frankie, Zac'in hile yaptığını kanıtlamayı başarır. Frankie bu sefer hilelerden uzak bir yarış düzenlemek istese de Zac'in aklında sadece kazanmak vardır, ne pahasına olursa olsun. Zac'in hırsı ve hileleri karşısında Frankie’nin dürüstlüğü ve dostluğu galip gelebilir mi?

20. Dogman, 1 Şubat

20. Dogman, 1 Şubat

Mahallesinde sevilen, kendine yetecek kadar mütevazi bir hayat yaşayan ve tek amacı iyi bir baba olmak olan Marcello, bir köpek kuaförüdür. Boşandığı için kızını istediği kadar göremese de birlikteyken hayatı dolu dolu yaşarlar. Ancak çocukluk arkadaşı eski boksör Simone’nin hapisten çıkıp mahalleye dönmesiyle, Marcello dahil herkesin huzuru kaçar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
22
14
10
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lanaaaaaaaaaaaaaa

TÜRKLER KORKU FİLMİ ÇEKMESİN LÜTFEN

Ergün Zereyak

Artık komedi filmi de çekmesinler diyesim geldi. Listeye bir daha bak dostum.

Ergün Zereyak

Diğerlerini bilmem ama "Borç Harç" ilk sıraya koymak dahiyane fikir. Bunu siz mi düşündünüz yoksa Oğuzhan mı? Neyse "Yılın ilk en iğrenç Türk komedisi" adayı... Devamını Gör

Merdan Rozyyev

Evde kös kös otururum daha iyi o filmi izlemektense. Gidin iki lahmacun ısmarlayın kendinize bari karnınız doyar Oğuzhan'ın filmini izlemek yerine.