Görüş Bildir
Haberler
Etkileyici Özür Dileme Sözleri, Özür Dilemek İçin Kısa Sözler, En Güzel Özür Dileme Sözleri

Etkileyici Özür Dileme Sözleri, Özür Dilemek İçin Kısa Sözler, En Güzel Özür Dileme Sözleri

Dilan Aydemir
15.01.2020 - 12:15

Sevdiğimiz insanları üzdüğümüz zaman, bizler de üzülürüz. Onlardan af dilemek ve bir an önce kendimizi affettirmek isteriz ve bunun için çabalarız. Sizler için en güzel etkileyici özür dileme sözlerini bir araya getirdik. Kısa özür dileme sözleri de mevcut. SMS, WhatsApp, Facebook üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Peki kendimizi affettirmek için ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyiz? Hoşlanacakları bir sürpriz ya da duygusal bir mesaj ile sevdiklerinize aranızdaki kırgın için gerçekten üzgün olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Sürpriz yaparken, sürprizinize not olarak yazacağınız anlamlı bir özür mesajıi her şeyi eski haline döndürebilir ve karşı tarafı oldukça mutlu eder. İşte sevdiklerinizin kırılan kalbini onarabilmenize olanak sağlayan özür dileme sözleri. İyi okumalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağlamak ile teselli olunsaydı, denizler hediye ederdim sana... Çok özür diIerim. Beni affedebilecek misin?

Güzel gözlerine bakacak yüzüm yok, belki bu çiçekler anlatır sana olan sevgimi... Kalbimin bahar kokulu köşesi, gel affet şu garibi.

Büyükler her zaman haklı değildir. Onlar da büyük hatalar yapar ancak affetmek büyüklüktür. Gel sen büyüklük yap bu sefer bana ve affet beni.

Seni kırdığımın farkında bile değildim. Ne kadar utanç verici bir durum. İnsan en değer verdiği kişiyi anlık bir sinirle nasılda kolayca kırabiliyor. Eminim ki beni kolayca affedemeyeceksin ama bil ki bende ömrümün sonuna kadar bu utancı taşıyacağım.

Seni kırdığım, kalbini paramparça ettiğim için özür dilerim. Eğer bir yolu varsa kırdığım her şeyi tamir etmek istiyorum.

Çocuk gibiyim değil mi? Sürekli hata yapıyorum ve doyamadım bu hatalara. Hadi gel öpeyim seni barışalım ve bir daha asla hata yapmayayım.

Beyaz bir güvercin yollamak istedim sana ancak o bile çok kızdı bana. Nasıl kırarmışım bu güzel kalbi. Sahi nasıl kırdım ben seni? Çok özür dilerim...

Günlerdir gözüme uyku girmiyor. Sanki kalbim iki dudağının arasında atıyormuş gibi. Bir affettim desen, hayata dönerim yeniden...

Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar. Ne olur beni affet

İnsanın özünde vardır hata yapmak bir erdemdir özrünün farkına varmak daha büyük erdem de özür dilemek aslolan hatasını kabul etmek.

Sen günüme doğan güneş gecemi aydınlatan yıldızsın. Seni çok seviyorum ve seni kırdığım için çok özür diliyorum.

Bu çok ciddi bir mesajdır içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim! Seni çok seviyorum ne olur beni affet.

Gülen yüzün, sevinç ile atan kalbin benim yüzümden hüzne bağıldı ise lütfen affet beni.

Çok fazla patavatsız bir insan olabilirim. Her zaman çam devirebilirim. Ama sana karşı her zaman samimi bir insan oldum. Özür dilerim.

Kalbini kırmak, yüzünü soldurmak istemezdim. Her şey için affedebilecek misin?

Ben bir çocukluk yaptım ama sen bir büyük olarak bağışla beni her şey için özürlerimi sunuyorum sana.

İnsanları kırmaktan nefret ederim. Ama bazen elimde olmadan kırıyorum. Özür dilerim.

Bu kesinlikle tekrarlanmayacak olan bir hatadır. Eğer özrümü kabul ederseniz bu bana büyük bir ders olacaktır.

Hatalardan ders çıkaran insanlar vardır ya işte o insanlardan biri de benim. Lütfen bağışla beni.

Hatamı yüzüme söyleyerek en iyi dersi verdin bana. Çok teşekkür ederim. Şimdi de özrümü kabul et lütfen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
68
47
44
29
23
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın