Görüş Bildir
Haberler
Ersin Korkut'tan Tepki Çeken İfadeler! Diyarbakır İçin Başkent Demesi Sosyal Medyada Olay Oldu...

Ersin Korkut'tan Tepki Çeken İfadeler! Diyarbakır İçin Başkent Demesi Sosyal Medyada Olay Oldu...

Müge Kakşi
09.04.2021 - 21:17

Ünlü oyuncu Ersin Korkut'tan tepki alan sözler geldi. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan videosunda Diyarbakır için 'başkent ifadesini kullanan Korkut, 'Seviyoruz Amed'i. Başkentimiz' dedi. Video kısa sürede etkileşim alırken sosyal medyada Ersin Korkut için 'tutuklansın' hashtagi açıldı. İşte Ersin Korkut'un söyledikleri ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ersin Korkut'tan Olay Olan Sözler

Ersin Korkut'tan Olay Olan Sözler

Oyuncu Ersin Korkut'un Diyarbakır ziyaretinde yanındaki şahıs ile yaptığı konuşma, sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlandı. Şahsın sorduğu 'Diyarbakır'ı nasıl buldun?' sorusuna cevap veren Korkut, 'Diyarbakır, Amed. Bizim başkentimiz' ifadelerini kullandı.

'BAŞKAN BEN OLAYIM'

Daha sonra yine aynı şahsın yönelttiği 'Sen de başkanımız olmak ister misin?' sorusunu yanıtlayan Korkut, 'Başkan ben olayım' dedi ve güldü. Ersin Korkut'un bu cevabı üzerine yanındaki kişi ise 'Belki ülke daha iyi yönetilir' dedi.

Sosyal Medya'da Tepki Çekti

Sosyal Medya'da Tepki Çekti

İkilinin bu diyaloğu sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılırken, tepkiler de art arda geldi. Kullanıcılar Korkut'un açıklamasını eleştirdi ve #ErsinKorkutTutuklansın hashtagi altında paylaşımlarda bulundu.

Ersin Korkut'un açıklamaları sosyal medyada tepki çekti

Açılan başlık kısa süre içerisinde Türkiye gündeminde en çok konuşulan konular arasına girdi. Başlık altında konuyla ilgili olarak binlerce paylaşım yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın