Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan TÜSİAD'a Tepki: 'Bu İktidarın Kapısını Hiç Çalmasın'

Erdoğan'dan TÜSİAD'a Tepki: 'Bu İktidarın Kapısını Hiç Çalmasın'

Eray İspir
15.06.2022 - 13:05 Son Güncelleme: 15.06.2022 - 14:14

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'Tüm gençlerimize müjde vermek istiyorum. Öğrenci affı teklifini önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz.'

Erdoğan ''Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Türk Havayolları ismiyle yapacak'

İçeriğin Devamı Aşağıda

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın dış politikaya dair açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, "Eğer TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse, bu iktidarın kapısını hiç çalmasın.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın dış politikaya dair açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, "Eğer TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse, bu iktidarın kapısını hiç çalmasın.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, konuşmasının başında 'öğrenci affı' müjdesi verdi.  

Yunanistan'a figüranlı göndermede bulunan Erdoğan, 'Sorun Yunanistan'ın bu oyunun farkında olmaması ya da gönüllü figüranı olmasıdır. Film çekimi sırasında en çok yıpranan figüranlardır ama sahneden onların ismi gözükmez. Yanlışta ısrar ederse başına bundan sonra gelecek olan da budur' ifadelerini kullandı. 

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın dış politikaya dair açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, 'Eğer TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse, bu iktidarın kapısını hiç çalmasın. Sizler aynı merkezden idare ediliyorsunuz, aynı merkez belli, CHP' dedi.

Erdoğan ayrıca, 'Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır' diye konuştu. 

Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısını yineleyen Erdoğan, 'Bay Kemal biz senin meşrebinle ilgilenmiyoruz merak etme. Çık ortaya adaylığını açıkla ya da adayını açıkla. Adaylarını bugünden ilan ederlerse bir sene içinde o isim yıpranabilirmiş. Bu nasıl aday ki millet tanıdıkça sevme yerine ondan soğuyor' dedi.

'TÜSİAD'

'TÜSİAD'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti:

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle: 

*NATO konusunda İsveç ve Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyeceğiz.

*Ey TÜSİAD’ın başına gelen beyefendi dış politikada bize ders veremezsin. Sen çıraksın, kalfa bile olamadın. Dün bir, bugün iki. Önce haddini bil. Bunlar da akıllarını başlarına almadıkları sürece iktidarın kapısından içeri giremezler.

*Biz İsveç, Finlandiya neden bunlara tavır alıyoruz. Sokaklarında terör örgütleri cirit atarken biz onlara kapılarımızı mı açacağız.

*Ey TÜSİAD siz onların yanında yer alabilirsiniz, biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Bunu bilesiniz. Almanya’da caddelerde terör örgütleri yürüyüşler yapıyorlar. Sizden önce gelen ağa babalarınız da aynı kafadaydılar, görüyorum siz de aynı kafadasınız.

*TÜSİAD bu gidişiyle devam ederse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın. Sizler aynı merkezden idare ediliyorsunuz.

*CHP, Oradan neyi sufle ediyorlarsa siz de aynı şekilde konuşuyorsunuz. Bu kapı yerli ve milli duruş sergileyene açıktır, sergilemeyene kapalıdır.

'Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Türk Havayolları ismiyle yapacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Milli havayolumuz uluslararası uçuşlarını Turkish Airlines değil, Türk Havayolları ismiyle yapacaktır' diye konuştu.

Yunanistan mesajı

Yunanistan mesajı

Birileri tarafından şımartılarak üzerimize salınan Yunanistan üzerinden ülkemize karşı oynanan oyunun farkındayız. Sorun Yunanistan'ın bu oyunun farkında olmaması ya da gönüllü figüranı olmasıdır. Film çekimi sırasında en çok yıpranan figüranlardır ama sahneden onların ismi gözükmez. Yanlışta ısrar ederse başına bundan sonra gelecek olan da budur. Biz, bölgemizde ve dünyada küresel siyasi, ekonomik ve askeri güç olarak varlığımızı tahkim ederek hep sürdüreceğiz ama onlar bu kafayla figüranlıktan öteye geçemeyeceklerdir. İzmir teşkilatımız da bu mesajlara güzel destek oldu. 

Petrol fiyatları açıklaması

Petrol fiyatları açıklaması

Hem ham madde fiyatlarındaki yükseliş hem kurdaki artıştan anında etkileniyoruz. Petrol fiyatlarının bu seviyesinin sadece bizim değil, hiçbir ülke için sürdürülebilir olmadığı açıktır. Bu fiyatların makul fiyatlara düşmesiyle pompa fiyatlarının da gerileyeceğini ümit ediyoruz. 

'Dokunulmazlığı kaldırılmalı'

'Dokunulmazlığı kaldırılmalı'

Kadıköy'de işlenen rezaletin başrolünde yer alan sözde milletvekili, geçmişte hangi provokasyonlarda yer aldığını, hangi karanlık niyetlere alet olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu kadının dosyası çok kabarık. Süratle dokunulmazlığının kaldırılması, kutlu çatı altında yer almanın mümkün olmadığını AK Parti olarak bizler ortaya koyuyoruz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrenci affı

Öğrenci affı

Tüm gençlerimize müjde vermek istiyorum. Öğrenci affı teklifini önümüzdeki günlerde Meclisimizin takdirine sunuyoruz. Bu teklif lisans, yüksek lisans ve doktorayı belirli şartlarda bırakanlara yeniden fırsat sunuyor. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
56
15
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Çiftçi

Sanki adamlar çıkıp analarına sövdü, aşağıladı da verdiği tepkiye bak. Sana insanlar ne güzel anlatıyorlar, sorun bu bunlar olmazsa bu şekilde devam eder zat... Devamını Gör

Bozkurt

Çizilen pembe tabloya biat etmeyen kim varsa cephe alıyor.

Mert Soylu

ya bi insan hiç mi şaşırtmaz :d