Görüş Bildir
Haberler
En Güncel Akaryakıt Fiyatları: Akaryakıt Fiyatları Zamları Ne Kadar Oldu?

En Güncel Akaryakıt Fiyatları: Akaryakıt Fiyatları Zamları Ne Kadar Oldu?

Son günlerde Türk Lirası’nın dolar karşısında değer kaybı, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Araç sahipleri, üst üste gelen akaryakıt zamları sonrasında son akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Benzin, motorin ve gaz fiyatlarına gelen zam miktarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta başından beri akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar yapıldı. İşte 19 Ekim akaryakıt fiyatlarında son durum…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araç sahipleri, benzin, motorin ve gaz fiyatlarına gelen son zamları merak ediyor. Benzin kaç TL oldu? Motorine ne kadar zam geldi? Gazın litresi ne kadar, kaç TL? soruları sosyal medyanın gündeminde.

19 EKİM AKARYAKIT FİYATLARI SON DURUM

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan son açıklamada; “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 19/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 23 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.' Denildi

Son zamla birlikte motorinin litresi İstanbul'da 7,93 liradan 8,16 liraya, Ankara’da 7,99 liradan 8,22 liraya, İzmir'de 8,01 liradan 8,24 liraya çıkacak.

LPG ve Benzin Fiyatları Ne Kadar Oldu?

LPG ve Benzin Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Benzinin litre fiyatı da İstanbul’da 7.78’den 7.95’e, Ankara’da 7.84’ten 8.01’e, İzmir’de 7.85’ten 8.02 liraya yükseldi.

LPG'nin litresi ise İstanbul'da 5.05 liradan 5.20 liraya, İzmir'de ise 4.95 liradan 5.10 liraya çıktı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın