Görüş Bildir
Haberler
Emekliye Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? 2022 Yılbaşı Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

Emekliye Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? 2022 Yılbaşı Emekli İkramiyesi Ne Kadar?

Yılbaşına sayılı günler kala, emeklilerin kafasında ikramiyelere dair soru işaretleri oluştu. Yılda iki kez olmak üzere verilen 1100 lira bayram ikramiyesi, yılbaşında da ödenecek mi merak ediliyor. Milyonlarca emekli, bayram ikramiyeleri sayesinde rahat bir nefes alıyor. Peki yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekliye 1100 TL yılbaşı ikramiyesi var mı, yatacak mı? İşte merak edilen tüm soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılına girmeden önce binlerce emekli vatandaş, emekli ikramiyesine dair detayları araştırıyor. Bu kapsamda Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2022? Emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. Yeni yıl öncesinde milyonlarca emekli yılbaşı öncesinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Peki, emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? 2022 yılbaşı emekli ikramiyesi ne kadar? Merak edenler için sorunun cevabını haberimizde derledik.

Yılbaşında Emekliye İkramiye Verilecek mi?

Yılbaşında Emekliye İkramiye Verilecek mi?

Bilindiği üzere yılda iki kez olmak üzere milyonlarca emekliye devlet tarafından 1100 TL bayram ikramiyesi veriliyor. Emeklilere 2022 yılında yine bayramlarda iki kez 1100'er TL ikramiye ödenecek. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına 1100'er TL ikramiye yatırılacak. Yılbaşında emekli ikramiyesinin verileceğine dair resmi bir açıklama bulunmuyor.

2022 Emekli İkramiyesi

2022 Emekli İkramiyesi

2022 yılında Ramazan Bayramı 2-4 Mayıs; Kurban Bayramı ise 9-12 Temmuz tarihlerinde idrak edilecek. 1100 TL emekli bayram ikramiyeleri ise bayramdan birkaç gün önce yine hesaplarda olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
4
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Türk Ali Karakaya

Maaşları versinlerde şükret

TRABZON.OFLU

bu ne demekti şimdi maaşları versinler de şükret 20 yıldır maaşlar bayramlardan önce hesaplarınıza tıkır tıkır yatıyor bayram dışı da gününde tıkır tıkır yat... Devamını Gör