Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu Burçlardan Biriyseniz Aman Dikkat: Astrolojinin Bukalemunları Olan Dört Değişken Burcu Açıklıyoruz!

Eğer Bu Burçlardan Biriyseniz Aman Dikkat: Astrolojinin Bukalemunları Olan Dört Değişken Burcu Açıklıyoruz!

Kumsal
28.06.2023 - 17:10

Astrolojide burçlar, belirli niteliklere göre üç kategoride gruplandırılır: kardinal, sabit ve değişken. İçeriğimizde, değişken grubunda olan dört burcu inceliyoruz! Bu dört burcun hangileri olduğunu merak ediyorsanız, buyurun içeriğimize!👇

Kaynak: https://entertainment.howstuffworks.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle astrolojiye yeni başlayanlar için açıklayalım. Değişken burç tam olarak nedir?

Öncelikle astrolojiye yeni başlayanlar için açıklayalım. Değişken burç tam olarak nedir?

Değişken burç grubu, İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarından oluşur. İkizler ilkbaharın, Başak yazın, Yay sonbaharın ve Balık da kışın sonunu işaret eder. Uyumlu bir yapıya sahiptirler ve akışa ayak uydurabilirler. Bu nedenle uzlaşma sağlamakta sorun yaşamazlar. Çözüm odaklı ve spontane davransalar da değişken ve serbest enerjilerinin, kararlı olmayan tutumlara yol açabileceğini belirtmekte fayda var.

Değişken burca sahip kişiler, yeni deneyimlere karşı açıktır. Değişken enerjiye özgü bu esneklik, onların değişimin habercisi olmalarından kaynaklanır.

Değişken burca sahip kişiler, yeni deneyimlere karşı açıktır. Değişken enerjiye özgü bu esneklik, onların değişimin habercisi  olmalarından kaynaklanır.

Değişken burçta doğanlar, sorun çözmekte ustadır ve başkalarına ürkütücü gelebilecek zorlukların üstesinden gelebilirler.  Ancak bu uyum yeteneği kararsızlık eğilimine yol açabilir. Olayları farklı açılardan görebildikleri için kesin bir karar vermek zor olabilir. Sık sık fikirlerini değiştirebilir ve hatta bu yüzden tutarsız olarak algılanabilirler. Değişken bir burçta doğan insanlar genellikle kardinal veya sabit bir burçta doğanlara göre daha uysal olarak görülse de, herkesin astrolojik profilinin çeşitli faktörlerden dolayı benzersiz olduğunu belirtmekte fayda var. Hadi, değişken grubundaki burçların kişilik özelliklerine daha yakından bakalım.👇

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Değişken bir hava burcu olan İkizler, iletişim ve fikirlerle ilgilidir. Bu değişken burçta doğan insanlar esnek düşünceleriyle tanınır. Olayları birden fazla açıdan görmekte usta olmakla beraber, edindikleri yeni bilgilere göre bakış açılarını gözden geçirebilirler. Bu bazen kararsızlığa yol açabilir çünkü bir konunun tüm yönlerini görür ve seçim yapmakta zorlanabilirler.

Burcun ünlüleri: Gülşen, Johnny Deep, Tom Holland, Kerem Bürsin, Marilyn Monroe, Fahriye Evcen, Acun Ilıcalı, EXO'dan Suho, Im Yoon-Ha, Tolga Sarıtaş, Park Bo Gum

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

Değişken toprak burcu olan başaklar, akılcıdır. Sürekli olarak gelişmeye çalışır, yapılması gerekenleri analiz eder, işlerini devam ettirmek için pratik çözümler bularak önceliklerini değiştirebilirler. Birçok güçlü yöne sahip olmalarına rağmen kendilerine ve başkalarına karşı aşırı eleştirel olabilirler.

Burcun ünlüleri: Cüneyt Arkın, Beyonce, Blake Lively, Aras Bulut İynemli, Zendaya, Keanu Reeves, Lee Jong Suk, Song Joong Ki, Merve Boluğur, Tom Hardy

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar, coşkuları ve sürekli bilgi arayışları ile tanınan değişken ateş burcudur. Açık fikirli, yumuşak başlı ve yeni deneyimleri seven kişilerdir. Hayata olumlu bakan bu kaşifler, her değişikliği yeni bir macera olarak görürler. Yaşama sevinçleri onları başa çıkabileceklerinden daha fazlasını üstlenmeye yönlendirebilir.

Burcun ünlüleri: Miley Cyrus, Sertab Erener, Taylor Swift, Brad Pitt, Jay-Z, Afra Saraçoğlu, Sia, Azra Akın, Zeki Müren, Haluk Levent, Park Seo Joon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

Balık, değişken su burcudur. Balık burçlarının sezgileri kuvvetlidir ve bu sayede duygusal durumları en iyi şekilde değerlendirerek duruma nasıl uyum sağlayacaklarına karar verebilirler. Olayları akışa bırakabilirler ve değişim konusunda rahat olurlar. Kendi duygularını başkalarınınkinden ayırt etmekte zorlanabilirler, bu da kafa karışıklığına ve bunalıma yol açabilir.

Burcun ünlüleri: Beren Saat, Rihanna, Murat Boz, Justin Bieber, Danial Craig, Gülse Birsel, Hayko Cepkin, Kurt Cobain, Park Min Young, SUGA, Jang Nara

Değişken burçların yönetici gezegenleri👇

İlginç bir şekilde, dört değişken burç iki gezegenden biri tarafından yönetilir: Merkür (İkizler ve Başak) ve Jüpiter (Yay ve Balık). Merkür bilgi, haber ve seyahati kapsarken, Jüpiter de seyahat (özellikle küresel olarak) ile yüksek eğitim ve felsefeyi etkiler. Bu noktada bazı örtüşmeler olsa da Merkür mikro, Jüpiter ise makrodur. Bu gezegenler zihni ve aklı geliştirmek için beraber çalışırlar. Değişken enerji, hayatımız için önemlidir çünkü bizi tek bir görüşten daha fazlasına yönlendirme potansiyeline sahiptir.

Değişken burçlar, kendi aralarında iyi anlaşır mı?

Değişken burçlar, kendi aralarında iyi anlaşır mı?

Değişken burçlar, genellikle birbirleriyle iyi geçinirler. Sohbet etmekten hoşlandıkları için fikir alışverişlerinde bulunabilir ve çok verimli beyin fırtınaları yapabilirler. Değişken olmaları sebebiyle bu uyumun yakalanması için biraz sabırlı olmak gerekebilir. 

'Değişken burçların birbirleriyle iyi geçinmesi diğerlerine göre daha kolaydır çünkü birbirleriyle nasıl uyum sağlayacaklarını bilirler. Sadece hararetli tartışmalara dikkat edin çünkü hepsi sözel olarak yeteneklidir.'

-Ophira and Tali Edut, TheAstroTwins

Değişken burçların artıları ve eksileri👇

Değişken burçların artıları ve eksileri👇

Tüm değişken burçlarda ortak olan bir kişilik özelliği becerikli olmaktır; değişime ve yeni koşullarla iyi başa çıkarlar. Bu da onları farklı bakış açılarını anlama ve değişen koşullara uyum sağlama konusunda başarılı kılar. Ancak bu değişken enerji kararsızlığa, tutarsızlığa ve sınır koymakta zorlanmaya da yol açabilir.

Değişken burçlar, ilişkilerinde anlayışlı ve uzlaşan taraf olabilirler.

Değişken burçlar, ilişkilerinde anlayışlı ve uzlaşan taraf olabilirler.

Çatışmaları çok boyutlu olarak görmekte ustadırlar ve genellikle bir uzlaşma sağlarlar. Ancak bu yüzden bir ilişkide kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini ortaya koymayı unutabilirler. Felsefi bir açıdan bakıldığında, değişken burçlar değişimin hayatın doğal bir parçası olmasını sembolize eder. Uyarlanabilirliği somutlaştırarak, bize değişmenin ve büyümenin sorun olmadığını hatırlatırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Element bazında farklılıklar👇

Element bazında farklılıklar👇

Değişken burçların her biri kendi elementinin özellikleriyle kendini değiştirir. Örneğin, değişken ateş burcu Yay; öğrenerek, seyahat ederek, bilgi arayarak ve sezgilerini kullanarak gelişir. Değişken su burcu Balık, etrafındakilerin duygularını araştırır ve bunlara uyum sağlar. Genellikle tavsiye ve bilgi verir. Sempatik bir havası vardır. Değişken hava burcu İkizler, deneyimlediği şeyleri yayar. Değişken toprak burcu Başak, bedenini arındırarak ve başkaları için bir şifa gücü olma isteğiyle değişebilir.

Değişken burç grubunda yer alanlara tavsiyeler: İnandığınız değerleri göz ardı etmeyin.👇

Değişken burç grubunda yer alanlara tavsiyeler: İnandığınız değerleri göz ardı etmeyin.👇

Değişken bir burçsanız, başkalarının bakış açılarını anlayabilir ve anlaşmazlıklarda arabulucu olabilirsiniz. Ancak  inandığınız şeylerin arkasında durmayı unutmayın. Esnek ve yeni fikirlere açık olmak faydalı olsa da inandığınız değerlere bağlı kalmak ve gerektiğinde bu değerleri savunmak aynı derecede önemlidir.

Başkalarına uyum sağlamak için kendinizi feda etmeyin.

Başkalarına uyum sağlamak için kendinizi feda etmeyin.

İlişkilerinizde genellikle iyi bir dinleyici, empati kurabilen ve sorunları farklı açılardan görebilen biri olursunuz. Bu sizi harika bir arkadaş ve partner yapar. Başkalarını anlama ve uyum sağlama sürecinde kimliğinizi kaybetmediğinizden emin olun.

Kendinize sadık kalın.

Değişken burçlar, zodyağın bukalemunlarıdır. Bir bölümün kapanışını ve diğerinin başlangıcını simgeleyen geçiş enerjisini taşırsınız. Değişimin hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu, büyümeyi, yeni fırsatları ve dönüşümü tetiklediğini diğer burçlardan daha iyi anlıyorsunuz. Ancak hayatın çok hızlı değiştiğini düşünüyorsanız veya konunun tüm yönlerini gördüğünüz için bir karar vermekte zorlanıyorsanız pes etmeyin. Değişimi kucaklayın ve büyüyün, ancak olduğunuz kişiye sadık kalmayı da unutmayın. Değişken bir burç olmanın gerçek gücü ve güzelliği budur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın