Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritanızda Pallas Athena Pallas Astrolojisini Kullanarak Yaşam Problemlerini Çözün

etiket Doğum Haritanızda Pallas Athena Pallas Astrolojisini Kullanarak Yaşam Problemlerini Çözün

Dr.Astrolog Şenay Devi
22.03.2023 - 19:49 Son Güncelleme: 24.03.2023 - 20:12

Pallas Athena olarak da adlandırılan Pallas, astrolojik çalışmalarda kanun, yaratıcılık ve zekâya hükmeden bir asteroittir. Yunan Mitolojisine göre Athena,  Atina şehrini korumak için Pallas adında bir devi öldüren Tanrıçadır. Roma mitolojisinde Minerva adıyla anılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum haritasındaki Pallas, hayatta sizi neyin motive ettiğini, bilgeliğinizi nerede gösterdiğinizi ve hayattaki zorluklarla ne kadar iyi yüzleştiğinizi gösterir.

Doğum haritasındaki Pallas, hayatta sizi neyin motive ettiğini, bilgeliğinizi nerede gösterdiğinizi ve hayattaki zorluklarla ne kadar iyi yüzleştiğinizi gösterir.

Ana gezegenler, doğum haritamızdaki konumlarına göre bu özelliklerimizi gösterseler de, mikro düzeyde bir çalışmaya gittiğinizde dikkate alınabilecek olan Pallas'ın konumudur.

Pallas, Mars ile Jüpiter arasında yer alan ve asteroid Ceres'in yanında bulunan çok küçük bir asteroiddir. Vesta ve Ceres'ten sonra üçüncü büyük asteroittir. Bir haç üzerine yerleştirilmiş bir elmas olan bir mızrak işareti ile temsil edilir. Pallas stratejisiyle tanınır. Zihinsel yeteneğimiz ve kapasitemiz de Pallas'ın yerleşimi ile belirtilir. Hızlı yargı kararları vermemize yardımcı olur. Bir sorunla karşılaştığımızda, Pallas ya aynı sorunu çözmemiz ya da bir fikir birliğine varmamız için bize rehberlik eder.

Son zamanlarda Pallas, bir baba ile kızı arasındaki ilişkiyi belirlemekle ve ayrıca son zamanlarda karşılaşılan cinsiyet rolü zorluklarında ilişkilendirilmiştir. Yaratıcı zekâ ve stratejik düşünmede nasıl ilerlediğinizi bilmek istiyorsanız, Pallas Athena'nın doğum haritanızdaki yerleşimine bakın.

Pallas Koç burcunda

Pallas Koç burcunda

Koç burcunda Pallas varsa, o zaman zorlukları kolaylıkla çözebilirsiniz. Çözümünüz farklı olabilir ama siz farklı yaklaşımları seviyorsunuz ve boş durmuyorsunuz. Çok yaratıcısınız ve her türlü rekabet sizi heyecanlandırıyor. Mücadele etmeyi seviyorsunuz ve grup meselelerini halletmek konusunda iyisiniz.

Hareket etmeyi seviyorsunuz ve herhangi bir miktardaki durgunluk düşünce sürecinizi oldukça zorluyor. Bununla birlikte, Pallas'ın bu yerleşiminin bir olumsuz yanı, tüm ihtişamıyla bir projeye başlaması, ancak ortasında enerjiyi kaybetmesi ve tüm görevi tamamlamamasıdır. Projeleriniz için gecikmeler ve engeller olduğunda, onu hemen terk edersiniz. Tüm seriyi planlamada veya organize etmede pek iyi değilsiniz. Ama sonra bu yerleşim, hayatta karşılaştığınız hemen hemen her türlü savaşta savaşmak için size çok fazla güç, cesaret ve kararlılık verir.

Boğa'daki Pallas

Boğa'daki Pallas

Boğa burcunda Pallas var, o zaman karşılaştığınız herhangi bir sorunun derinliğine iniyorsunuz. Sorunlara zaman ayırırsınız, artıları, eksileri tartarsınız ve sorunları ele alırken çok sabırlı ve metodiksiniz. Siz sadece sağduyu ve mantığa güveniyorsunuz. Bir soruna yaklaşımınızda tüm duyularınızı olası tüm şekillerde kullanırsınız. Ayrıca geçmiş kalıpları da arayacak ve sorunlar hakkında iyi bir yargıda bulunacaksınız.

Boğa'daki Pallas, dünyevi bağlantılarına sadık kalarak oldukça topraklanmış yapar. Bu yerleşim el becerilerinde yüksek bir yetenek verir. Hayatta güvenlik için can atıyorlar. Bazen en ince ayrıntılara o kadar kapılırlar ki büyük resmi gözden kaçırırlar.

Pallas İkizler burcunda

Pallas İkizler burcunda

Asteroit Pallas İkizler burcuna yerleştirildiğinde, kişi çok parlak ve keskin bir zihne sahip olacaktır. Enerjileri oldukça dağınık olsa da,  herhangi bir soruna farklı yaklaşımları vardır. Yine de akıllı olmak zorunda değil. Pallas'ın bu yerleşimi, çoklu görevde iyi yapar ve kelime bulmacalarında hünerleri vardır.

İkizler'deki Pallas kişileri çok çalışırlar ve dillere karşı bir eğilimleri vardır. Ancak, bilimde o kadar iyi değiller. Bir sorunu farklı açılardan ele aldıkları görülür, ancak bazen sorunu çözemeyebilirler. Can sıkıntısıyla baş etmekte kötüdürler ve yalnız kaldıklarında aşırıya kaçarlar. Her zaman zihinsel olarak meşgul olmaları veya uyarılmaları gerekir. Yazma, okuma ve konuşma konusunda yetenekleri vardır.

Pallas Yengeçte

Pallas Yengeçte

Yengeç Pallas, yaşamdaki zorluklara karşı duygusal veya sempatik bir yaklaşıma sahiptir. İyi bir duygusal zekâya sahiptirler ve kişiler arası sorunlarda kalıplar bulurlar. Altta yatan duyguları incelemenin zorlukların üstesinden gelmede yardımcı olacağına inanırsınız. Herhangi bir mantık olmaksızın duygusal bağlantılar aramak sizlerin doğuştan uzmanlık alanı olacaktır. Yine de son derece sezgiselsiniz. Çoğu zaman içgüdüsel duygularınız sizi yanıltmaz.

Pallas'ın Yengeç burcundaki bu yerleşimi, dışarıdan oldukça empatik olduklarını gösterir, ancak genellikle içe dönük değildirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pallas Aslan'da

Pallas Aslan'da

Aslan burcundaki Pallas, asteroit için en iyi yerleşimlerden biridir. Başkalarının zihinlerini okumakta ve çekicilikleri ve zekâlarıyla karşılık vermekte ustadırlar. İnsanları ve zorlukları kolaylıkla ve güvenle ele alırlar. Sizler genellikle yaratıcı yeteneklidir. Öğrenme ve çok bilgi edinme istekleri vardır, ancak sadece bildikleriyle sınırlıdırlar, paylaşma konusunda iyi değildirler.

Aslan'daki Pallas, çoğu kişinin drama ve tiyatroya ilgi duyduğu kendini ifade etme sanatında fayda sağlar. İlgi odağı olmayı severler. Cazibelerini,  insanları kendilerine doğru çekecek enerjiye sahiptirler.

Pallas Başak'ta

Pallas Başak'ta

Başak'taki Pallas çok eleştirel, analitik ama pratiktir. Sorunları analiz etmede ustadırlar ve iyi pratik çözümler bulurlar. Her sorunu kolaylıkla halledilebilecek parçalara ayırırlar. Başak'taki Pallas, etraflarındaki dalgalı denizlere rağmen etraflarında bir sakinlik duygusu verir. Olayların en ince ayrıntılara girmezlerse ve genel resme bakarlarsa iyi liderler olurlar.

Başak burcundaki Pallas, başkalarının yetenek ve becerilerini iyi yargılar. El ve yönetim becerileri konusunda çok bilgilidirler. Kusurları ve hataları bulmakta iyidirler. Ancak, zaman zaman yargılayıcı olabilir. Aşırı eleştirel doğa, bazen ilişkilerde onlara hoşnutsuzluk verebilir.

Pallas Terazi'de

Pallas Terazi'de

Terazi'deki Pallas, herhangi bir zorluğu çözmede iyi bir denge bulmasını sağlar. Hem artıları hem de eksileri göz önünde bulundururlar ve nihai yansımayı tartarlar. Yaklaşımlarına herhangi bir duygusal bağlılık olmayacak ve onlar için önemli olan akıl ve mantıktır.

Pallas'ı Terazi'de olan kişiler genellikle kişisel çıkarlarını sosyal amaçlar için feda ederler. Sadece etrafta barış ve uyum isterler.  İyi dengeli bir zihinsel yapıyla kutsanmışlardır. Bu yerleşim aynı zamanda çeşitli disiplinlerde yenilikçi kılar ve özellikle resim yapmaya yatkındırlar. Sanatı ve hayattaki iyi şeyleri takdir etme konusunda çok bilgilidirler.

Pallas Akrep'te

Pallas Akrep'te

Pallas, Akrep burcuna yerleştirildiğinde, kişiler daima perdenin ötesine bakma eğilimindedir. Temel konulara ulaşma ve gizli ve gizli kalıpları bulma becerisine sahipsiniz. Karşılaştıkları zorlukları çözmek için sadece kalplerini ve ruhlarını koyarlardı. Onlar, Pallas'ın tüm zodyak yerleşimlerinin tipik problem çözücüleridir.

Bir zorluğu çözmeye karar verdiklerinde, onları yenecek kimse yoktur,  hiçbir noktada geri adım atmazlar ve genellikle onların çözümü de en iyisidir. Herhangi bir sorunun temeline inerler ve satır aralarını okumakta ustadırlar. Akrep burcundaki Pallas,  okült ve şifa bilimlerine daha eğilimlidir. Kaynakları yönetmede de iyidirler. Bu yerleşime sahip olanlar adeta yalan dedektörleri gibidirler. Ancak bu yerleşime sahip olanlar her zaman gerçeğin tamamını henüz bulamadıklarından şüphe duyarlar.

Yay burcunda Pallas

Yay burcunda Pallas

Yay burcunda Pallas var mı? O zaman herhangi bir konuya felsefi bir yaklaşımınız olur. Her şeyde mantık arıyorsunuz. Karmaşık ayrıntılara girmiyorsunuz, bunun yerine resmin tamamını görmeyi seviyorsunuz. Din, maneviyat ve felsefe sizi cezbeder. Güçlü bir adalet duygusuna sahiptir ve güzel ahlaka güvenirler.

Yay burcundaki Pallas milleti, karşılaştıkları herhangi bir zorluğu araştırma arzusuna sahiptir. Sadece tavsiye ararlar ama son söz onların olacaktır. Bilgilerini başkalarıyla paylaşmayı severler. Başkalarının alıp almaması onların kafasında değil, sadece dünyaya göstermekten hoşlanıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pallas Oğlak burcunda

Pallas Oğlak burcunda

Oğlak burcundaki Pallas yerleşimi kişileri katı kural ve düzenlemelerin takipçisi yapar. Herhangi bir şeyi organize etmeyi severler ve maddi kaygılarla ilgili alanlarda iyi çalışırlar. Kanun ve düzene büyük saygıları vardır. Problem çözme size doğal olarak gelir ve duyularınız da aynı şekilde gelişmiştir. Sorunlarla veya zorluklarla karşılaştığınızda zihinsel olarak uyarılırsınız.

Bir sorunla karşılaştığınızda,  onu çözmenin yollarını ve araçlarını planlamak ve organize etmek için çok zaman harcarsınız. Takip konusunda da iyisin. Sıkıştığınızda, sorunu çözmek için önceki kalıpları veya işaretleri ararsınız.

Kova burcundaki Pallas

Kova burcundaki Pallas

Kova burcundaki Pallas, yerleşimi kişileri ya çok zeki ya da tamamen deli olabileceği farklı bir yerleşimdir, ikisinin arası yoktur. Kesinlikle sorunları tamamen beklenmedik, alışılmışın dışında yollarla çözerler. Ancak, birdenbire doğru çözümü bulurlar. Çözümleri alışılmadık ve başkaları için anlaşılmaz olacaktır.

Bununla birlikte, Kova'daki Pallas yerleşimine sahip olanları sürekli toplumsal baskı altında olacaktır. Pallas'ın diğer yerleşimleriyle karşılaştırıldığında genellikle daha akıllı ve zekidir. Sıra dışı yetenek ve becerilerle çıkıyorsunuz ve insanları etkiliyorsunuz. Bilhassa bilim ve teknoloji daima cezbedici gelecektir. Daha gelecek odaklıdırlar ve psişik yetenekleri de vardır.

Balık Burcunda Pallas

Balık Burcunda Pallas

Pallas, Balık burcunda bulunduğunda, akılları ve duyguları birbirine bağlı olacaktır. Bu yerleşime sahip kişiler geçmiş yaşamlarından daha çok etkilenirler ve hayal kurarlar ve çoğunlukla bir hayal dünyasında yaşarlar. Başkaları hiçbir şekilde onların hareketlerinden etkilenmesin diye problemlerle uğraşırlar. Kişilerin getirdiği çözümlerin çoğu mantıklı olmayacak veya akıl yürütmeye sahip olacaktır. Eğer kendilerini iyi hissediyorlarsa,  çözüm bu olacaktır. Bu yerleşime sahip olanlar her zaman duygusal düzeyde çalışırlar ve çoğu zaman işler onlar için oldukça olumlu olur.

Pallas'ın bu yerleşimi ile sevgileri ve empatileriyle başkalarını iyileştirme yeteneğine sahip olurlar. Ancak, hafife alınmadığından veya bencilce kullanılmadığından emin olmalıdırlar. Bu yerleşime sahip kişilere karanlık sokaklarda sona eren fantezi fikirlerine başvurmak yerine duygularını kontrol altında tutmaları ve gerçeğe güvenmeleri tavsiye edilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Özbakan

su katımamış yalanlar