Görüş Bildir
Haberler
Dünya Vatandaşı Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

etiket Dünya Vatandaşı Olsaydınız İsminiz Ne Olurdu?

diazepam
04.01.2015 - 15:38 Son Güncelleme: 04.01.2015 - 16:12

Türkiye'de değil de Dünya'nın başka bir köşesinde dünyaya gelseydiniz isminiz ne olurdu acaba ve bu ismin size kazandırdığı özellikler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her zaman olduğu gibi cinsiyetinizi öğrenerek başlayalım.

1. Hayalinizdeki mesleği seçin!

2. Sizce sizi en iyi anlatan kelime?

3. Yaz tatilini geçirmek için bir ülke seçin!

4. Peki, hangi klasik anne sözü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bir albüm kapağı seçin!

6. Hangisinin stajyeri olmak isterdiniz?

7. Bugün dünyanın en çok ihtiyacı olan şey?

8. Bir tatlıya en çok yakışan meyve?

9. "Bunlardan birisi benim" diyebileceğiniz çift hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Mükemmel gününüzde hangisi mutlaka olmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sizin adınız "Delicia" olurdu!

Sizin adınız "Delicia" olurdu!

Sizin adınız 'Delicia' olurdu. İspanyolca çekici anlamına gelen bu isim tam da sizi tanımlayan cinsten. Her yönünüzle çekici olmasını başaran birisiniz. Sadece dış görünüşünüz, tarzınız, hareketleriniz değil sözleriniz, gülümsemeniz, belki susmanız bile insanlara çekici geliyor. Garip bir enerjiniz var ve yakınında bulunduğunuz herkese bu enerjinizi bulaştırıyorsunuz. Eğer siz bir dünya vatandaşı olsaydınız, sıcakkanlı, enerjik, hareketli, yerinden duramayan bir İspanyol olurdunuz ve isminiz şanınıza yakışır Delicia olurdu.

Sizin adınız "Laetitia" olurdu!

Sizin adınız "Laetitia" olurdu!

Sizin adınız, İrlanda dilince sevinç, mutluluk anlamına gelen 'Laetitia' olurdu. Sevgi dolu, affedici, kin tutmasını bilmeyen, insanları seven yapınıza en uygun isim, içinizdekileri tam anlamıyla anlatan bu isim olurdu. Siz sevmek, sevilmek, gücünü, enerjisini bizzat sevgiden almak için yaratılmışsınız. Kavganın, gerilimin, hır gürün sizin hayatınızda yeri yok. Huzur, barış, gülen gözler sizin şu dünyada görmeyi en çok istediğiniz şeyler. Bir dünya vatandaşı olarak sizi en iyi anlatan, sizi en güzel şekilde ifade eden isim Laetitia'dır. Siz sevginin gücüsünüz.

Sizin adınız "Luo Ran" olurdu!

Sizin adınız "Luo Ran" olurdu!

Sizin adınız, tıpkı sizin gibi doğal, sakin anlamlarına gelen 'Luo-Ran' olurdu. Sizi iki kelime ile ifade etmek gerekse, siz sakin güçsünüz. Bütün enerjinizi, kuvvetinizi aldığınız, insanlar arasında bu denli sevilmenizi, sayılmanızı sağlayan, insanların sizin sözlerinize kulak vermesini, başları sıkıştığında ilk size gelmelerini açıklayan kelime sizin doğallığınız. Yapmacıklıktan uzak, kesinlikle ukalalığa kaçmayan, karşısındaki değer verdiğini hissettiren yapınız sizi hayatında bulunduğunuz insanlar arasında vazgeçilmez kılıyor. Dünya vatandaşı olarak sizin adınız doğallık ile eş anlamlı. Siz bizzat doğadan besleniyorsunuz.

Sizin adınız "Leena" olurdu!

Sizin adınız "Leena" olurdu!

Sizin adınız 'Leena' olurdu. Duru bir güzelliğin ardında bu güzelliği tamamlayan iyi bir huy, anlayışlı bir arkadaş, ilgili bir aile bireyisiniz. Kendinizden çok başkalarını düşünüyor olmanız çevrenizdekileri rahatsız etse, size bunun aksi yönünde öğütler verseler de sizin dinleyecek haliniz yok. Çünkü sizin kendinizi mutlu hissetme aracınız bu. Siz başka insanların mutluluğundan beslenen, başkalarını mutlu görmekten keyif alan birisiniz. Ancak hayata karşı gardınızı da hiç indirmiyorsunuz. Temkinli, keyifli, yaşamasını bilen birisiniz.

Sizin adınız "Mirabelle" olurdu!

Sizin adınız "Mirabelle" olurdu!

Sizin adınız 'Mirabelle' olurdu. İnanılmaz güzellik anlamına gelen bu isim aslında sizin ruh güzelliğinizi tanımlıyor. Yeni şeyler öğrenmeye karşı son derece hevesli bir yapınız var bununla birlikte yaratıcı bir meraka da sahipsiniz. İlgilendiğiniz bir konuda son derece yaratıcı, verimli ve üretkensiniz ancak  yaptıklarınız hakkında başkalarının ne düşündüğünü gereğinden fazla önemsiyorsunuz, belki de sizi en çok yoran ve üzen özelliğiniz bu. Aynı anda pek çok konu ile ilgilenebilir, sözleriniz, özenli kelimeleriniz ve sempatik davranışlarınızla girdiğiniz bir ortamda kendinizi rahatlıkla sevdiriyorsunuz.

Sizin adınız "Gisele" olurdu!

Sizin adınız "Gisele" olurdu!

Sizin adınız 'Gisele' olurdu. Derinlerine indiğimizde yemin anlamına gelen bu kelime sizin hayata karlı duruşunuzun bir ifadesi aslında. Dışarıdan bakıldığında sert görünen aslında  hassas ve koruyucu bir yapınız var. Anlaşılması son derece zor, karmaşık bir insansınız. Her şeyin barış, denge ve uyum içinde olduğu, her açıdan adil ütopik bir dünya hayaliniz var. Bu hayal için çalışmaktan geri durmuyor ama bunun mümkün olmayacağını bilmenin üzüntüsünü içinizde bir yerlerde yaşıyorsunuz. Başkalarının görüşlerini dinleyen, ancak daima kendi doğrularıyla hareket eden, sabırlı, iyi niyetli, yer yer öfke patlamaları yaşasanız da sakin bir kişisiniz.

Sizin adınız "Shannon" olurdu!

Sizin adınız "Shannon" olurdu!

Sizin adınız, kökeninde İrlandalılık bulunan, akil, bilge anlamlarına gelen 'Shannon' olurdu. Tıpkı isminizin anlamında olduğu gibi ağırbaşlı, dikkatli, zeki birisiniz. Olaylara balıklama atlamak, acele kararlar vermek, üzerinde yeterince düşünülmemiş bir adımı atmak hiç de size göre bir davranış değil. Sezgileri son derece güçlü birisiniz, bir insanı ya da bir olayı bir bakışta derinlemesine kavrayabiliyorsunuz. İnsanların kendilerinin bile farkında olmadıkları özelliklerini, zayıf yanlarını çok kolay görebilir, bu söylediklerinizle onları şaşırtabilirsiniz. Bundan dolayıdır ki insanların gerçek yüzlerini, amaçlarını, davranışlarının nedenlerini, anlamanız çok zamanınızı almaz. İşte tam da bu sebepten, insanların ikiyüzlülüğü, yapmacık tavırları sizi çok üzüyor ve yine bu nedenle çok fazla arkadaş sahibi olamıyorsunuz ve sahip olduğunuz dostların kıymetini çok iyi biliyorsunuz.

Sizin adınız "Stephanie" olurdu!

Sizin adınız "Stephanie" olurdu!

Sizin adınız, zafer kazanmış, taç giymiş anlamına gelen 'Stephanie' olurdu. Hedeflerinize ulaşmak için disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışan birisiniz, kolay kolay gevşeyemeyen bir yapınız var. Yaşama bir bilim insanı titizliğinde yaklaşmayı ve daima objektif bakmayı seviyorsunuz. Mücadeleci olmayan yapınız nedeniyle tartışmalardan, kavgalardan ve gerilimlerden hep uzak durmayı tercih ediyorsunuz. Bundan dolayıdır ki son derece affedici ve bağışlayan bir karakteriniz var. Huzur sizin için en önemli şey desek yalan olmaz. Hayatla başa çıkmak için sevginin yeterli olmadığını bilen buna karşın sevgiye her zaman açık bir kişiliğiniz var. Bu kadar hassaslığa, duygusallığa, çatışmalardan kaçınmalara rağmen cesur birisiniz ve arkada kalıp seyretmek yerine, kendinizi yaşamın kollarına bırakmaktan da çekinmiyorsunuz.

Sizin adınız "Maja" olurdu!

Sizin adınız "Maja" olurdu!

Sizin adınız İsveççede inci anlamına gelen 'Maja' olurdu. Siz sanki hayatın torpil geçtiği birisiniz. Son derece güzel bir yüz, pratik bir zeka ve çekicilik size doğuştan bahşedilmiş şeyler. Bundan dolayıdır ki her zaman, her gittiğiniz yerde popüler birisiniz. Tabiri caiz ise arkadaş çevrenizin liderisiniz. ancak bunu göze sokarak, dikte ederek, bunun için uğraşarak yapmıyorsunuz, insanlar farkında olmadan sizin etkiniz altına giriyor. En büyük dezavantajınız çok zor dizginlediğiniz veya dizginlemeyi bir türlü beceremediğiniz hırsınız. Bu yönünüz sizi de rahatsız ediyor ama dedik ya, siz baştan kayırılmış birisiniz bu özelliğinizde sizde doğuştan bulunan, yaşamla, insanlarla, vs. başa çıkmak için bahşedilmiş bir özellik.

Sizin adınız "Franz" olurdu!

Sizin adınız "Franz" olurdu!

Sizin adınız Özgür adam anlamına gelen 'Franz' olurdu. Haliyle isminizin de yansıttığı gibi her alanda özgürlüğe düşkün birisiniz. Sadece kendi bireysel özgürlüğünüzle ilgili olarak değil, dünyanın da daha özgür bir yer olması konusunda da çabalıyorsunuz. Karşınızdaki insanı ikna etmeyi beceren, güzel konuşan, sakin, sabırlı ve istekli birisiniz. Yapınızda asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, iyilik, bunların yanı sıra kibir, gurur, hakimiyet, belki biraz da ukalalık barındırıyorsunuz ancak sizi siz yapan bu özelliklerinizi sizde birleşirken oluşturduğu denge. Bu sebeple olumsuz özelliklerinizden arınmak yerine onlarla yaşamayı öğrenmeyi tercih etmiş birisiniz ve bunu da başarıyorsunuz.

Sizin adınız "Oswaldo" olurdu!

Sizin adınız "Oswaldo" olurdu!

Sizin adınız ilahi güç anlamına gelen 'Oswaldo' olurdu. Siz ayakları sımsıkı yere basan, huzur ve güven kaynağı birisiniz. Bazı insanların aklını başından alan ve onları şoke eden olaylar karşısında sakin ve soğukkanlı kalmayı başaran birisiniz. Verilmesi gereken bir karar varsa, arada kalmadan, ince eleyip sık dokumadan ama dosdoğru şekilde o kararı verebilirsiniz. Bu özelliğiniz sizin içinizden bir yerlerden gelir. Bundan dolayıdır ki arkadaşlarınız sık sık size akıl danışma, fikrinizi alma ihtiyacı duyar. Bu özelliğinizi arkadaşlarınız için kullanmaktan çekinmeyen, onların kıymetini bilen ve tam da bu sebeplerden ötürü çevrenizde çok sevilen ve sayılan birisiniz.

Sizin adınız "Eugenio" olurdu!

Sizin adınız "Eugenio" olurdu!

Sizin adını soylu, asil gibi anlamları olan 'Eugenio' olurdu. Sizin idealiniz, belki yaşama amacınız baskıya karşı durmak, siz haksızlıklar, adaletsiz bir dünyanın karşısında durmak için var olduğunuzu düşünüyor bu çerçevede kendi savaşınızı veriyorsunuz. İnsanların hayatında bir farklılık yaratmak, onların hayatına bir güzellik katmak sizin en büyük zevkiniz ve isteğiniz. Dengeli bir kişiliğe sahip olmanıza rağmen bu dengeyi bozan unsurların fazla olması sizi çok yoruyor ve haddinden fazla hırpalıyor. Bu sebepten bazen aşırı davranışlarda bulunabiliyorsunuz. Ancak üzülmeyin, sizi tanıyan insanlar sizin davranışlarınıza alışmış ve kabul etmiş durumda, onun için onları kırmanız da zor oluyor.

Sizin adınız "Mamoru" olurdu!

Sizin adınız "Mamoru" olurdu!

Sizin adınız Japonca toprak, dünya anlamına gelen 'Mamoru' olurdu. Sizin hayatınızı iki evreye ayırmak mümkün: Arayış içinde geçirdiğiniz ilk 30 yıl ve ardından ilk 30 yılda topladıklarınızı yerleştirip bir düzene oturttuğunuz 30 yıldan sonrası. Siz sonradan açılan, yaşadığı tecrübelerden dersler çıkarmasını bilen, çektiği acıları, yaşadığı üzüntüleri bu çerçevede değerlendirip fazla üzülmeyen birisiniz. İnsanlara, yaşam biçimlerine, inançlara son derece saygılı, empati kelimesine anlam katan, dinlemesini bilen birisiniz. Tecrübelerinizi başka insanlara aktarmaktan, onların da sizin düştüğünüz yanlışlara düşmesini engellemeye çalışmaktan büyük keyif alıyorsunuz. Siz tam bir dünya insanısınız ve tıpkı dünya gibi sürekli bir devinim içindesiniz.

Sizin adınız "Batair" olurdu!

Sizin adınız "Batair" olurdu!

Sizin adınız Kelt dilinde 'güçlü savaşçı' anlamına gelen 'Batair' olurdu. Siz her durumdan bir başarı hikayesi çıkarmasını bilen, azimli, savaşçı ruhlu, mücadeleci birisiniz. Tabiri caiz ise bir şeyin siz bitti demeden bitmesi sizin için mümkün değil. Bu hırsınız ve ihtirasınız zaman zaman sizi çıkmaz sokaklara sürüklese de bunun için yaşayan biri olarak bu yönünüzden feragat etmeniz mümkün değil. Sizin için 'uğruna savaşılabilecek' şeylerin sayısı bir hayli fazla, macerayı seven biri olarak en küçük olayı bile bir maceraya dönüştürüp içine dalmak sizin en büyük zevkiniz. Bu ister sınav olsun, ister ilişki, isterse de bir tartışma, altından kalkabilmeniz için bunun sizin için bir mücadele olduğunu görmeniz lazım.

Sizin adınız "Jalmari" olurdu!

Sizin adınız "Jalmari" olurdu!

Sizin adınız mutluluk anlamına gelen 'Jalmari' olurdu. Sizin en büyük idealiniz hayal ettiğiniz mutluluğu bulmak. Mutluluk için ödenen hiçbir bedelin yeterli olmadığını bildiğinizden bu uğurda pek çok şeyi feda etmeye hazırsınız. Bu size olaylar karşısında sakin kalma, probleme odaklanma ve sorunu çözmek için uğraşma gücü veriyor. 'Altından kalkılamayacak sorun yoktur' fikri sizde yerleşmiş durumda. Her sorunun mutlaka bir çözümü vardır ve doğru noktadan bakarsak bunu görebiliriz düsturu ile hareket ediyor ve bu geniş bakış açısı ile sorunların üstesinden kolaylıkla geliyorsunuz. Bu yaklaşımınızı ve becerinizi bilen arkadaşlarınız haliyle her sorunlarında size geliyor. Belki biraz yoruluyorsunuz ama başta da dedik mutluluk için ödenecek bedel hiçbir zaman yeterli değildir.

Sizin adınız "Marvin" olurdu!

Sizin adınız "Marvin" olurdu!

Sizin adınız denizi seven anlamına gelen 'Marvin' olurdu. Siz açık sözlü, yenilikçi, arkadaşlık ilişkileri güçlü birisiniz. Gerektiğinde duygularınızı geri planda tutup mantıklı hareket edebilen, herkesten daha çabuk öğrenen ve sınırlamalardan hoşlanmayan birisiniz. Tıpkı deniz gibi sizin de önünüzde engeller olmamalı, nereye gideceğinizi, nasıl düşüneceğinizi, ne şekilde davranacağınızı belirleyen kurallar ve yasaklar hepsi sizin önünüzde engel teşkil ediyor ve bu sebeple bunlarla büyük mücadeleler veriyorsunuz. Doğayı seven, onun içinde bulunmaktan zevk alan, tabiat düşkünü birisiniz. Kendinize kalmak sizin en büyük hobiniz. Bir derenin kenarında, sadece onun akışını dinleyip düşünerek saatlerinizi geçirebilirsiniz.

Sizin adınız "Affan" olurdu!

Sizin adınız "Affan" olurdu!

Sizin adınız kötü şeylerden sakınan, temiz anlamına gelen 'Affan' olurdu. Çoğunlukla içinde tek başına olmak istediğiniz kendinize ait bir dünyanız var. Oraya girmeye, orada zaman geçirmeye bayılıyorsunuz. Bu sizi içine kapanık, asosyal biri gibi gösterse de bunun böyle olmadığını yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız çok iyi biliyor; çünkü siz her ne kadar kendinizi anlatmak istemeyen, kendiniz hakkında çok konuşmayan biri olsanız da arkadaşlarınızla vakit geçirmekten ve bol bol sohbet etmekten zevk alıyorsunuz. Ne istediğini bilen, ona ulaşmak için titizlikle plan yapan ve bunu uygulayan birisiniz. Sevdiği insanlara karşı son derece bonkör, ailesine bağlı, aidiyet duygusu yüksek bir kişisiniz.

Sizin adınız "Eithan" olurdu!

Sizin adınız "Eithan" olurdu!

Sizin adınız dayanıklı, kuvvetli anlamalarına gelen 'Eithan' olurdu. Siz istediği bir şeyi mutlaka elde etmeye çalışan, ilkelerinden asla taviz vermeyen birisiniz. Yüksek bir analiz gücüne sahip, seçici, dürüst ve samimi birisiniz, bütün bu özelliklerinizle sizin son derece özel biri olduğunuzu söylemek hiç de zor değil. Sizin her şeyiniz kendinize has. Esprileriniz, çelişkileriniz, düşünceleriniz, vs. hepsi ama hepsi size has şeyler. Özgün olmayı seven, yaratıcı düşünceye bayılan, üzerinde emek harcanmış şeylere büyük kıymet veren birisiniz. Bu noktada asla insanların hakkını yemeyen, adil bir yaşama büyük önem veren bir kimsesiniz. Duygularını belli etmeyi sevmeyen, tavizsiz ama iyi kalpli ve anlayışlı birisiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
609
302
191
133
51
38
28