Görüş Bildir
Haberler
Dünya Devlerinin Sezon Sonunda Uğruna Bir Kamyon Para Dökeceği 10 Yıldız

Dünya Devlerinin Sezon Sonunda Uğruna Bir Kamyon Para Dökeceği 10 Yıldız

Sporcope.com
16.03.2016 - 17:47

Önümüzdeki yaz transfer döneminin EURO 2016'dan sonra iyice kızışması bekleniyor. Yine dev transferlerin ve belki de transfer bedeli rekorlarının kırılacağı transfer döneminde takımlarından ayrılması muhtemel 10 ismi sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eden Hazard

1. Eden Hazard

Belçika’nın son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen Eden Hazard’ın ismi uzun bir süredir Fransa Ligue 1 şampiyonu PSG ile anılıyor. PSG’nin bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Hazard için 80 milyon euro teklif etmesi halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

2. Yaya Toure

2. Yaya Toure

Pep Guardiola’nın Manchester City’nin başına geçeceğinin açıklanmasının ardından Yaya Toure’nin yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılmıştı. Hatta oyuncunun menajeri Dimitri Seluk da geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarını doğrulamıştı. 32 yaşındaki yıldız oyuncunun ismi en çok Roberto Mancini’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Inter ile anılıyor.

3. Fernando Torres

3. Fernando Torres

Sezon sonunda kiralık oynadığı Atletico Madrid ve asıl kulübü AC Milan ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Torres sezon sonunda Çin’in yolunu tutan yıldızlar kervanına katılabilir. Oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde İngiliz basınına yaptığı açıklamada Çin kulüplerinden Fernando Torres’e inanılmaz bir teklif yapıldığı ve İspanyol oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacağını açıklamıştı.

4. Luis Nani

4. Luis Nani

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Nani’nin ismi Çin kulüpleriyle anılıyordu. Devre arası transfer döneminde 4 yıllık 40 milyon euro teklif edilen ancak Aziz Yıldırım’ın ricasıyla takımda kalan Nani’nin, önümüzdeki transfer döneminde takımdan ayrılması muhtemel gözüküyor.

5. Zlatan Ibrahimovic

5. Zlatan Ibrahimovic

Sezon sonunda PSG’den ayrılacağını açıklayan Zlatan Ibrahimovic’in hangi takıma transfer olacağı tüm dünyanın merak konusu. Bu sezon PSG formasıyla çıktığı 39 maçta 35 gol atan 34 yaşındaki yıldız oyuncunun ismi AC Milan, Manchester United, Arsenal gibi dev kulüplerin yanı sıra MLS takımlarından Los Angeles Galaxy ile de anılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Edinson Cavani

6. Edinson Cavani

PSG’nin Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani’nin PSG’de mutsuz olduğu biliniyor. Yeni bir macera arayışı içinde olan 29 yaşındaki golcü uzun süredir Premier League ekiplerinden Manchester United’ın transfer listesinde. Cavani’nin PSG’den ayrılması halinde adresinin büyük bir ihtimalle Manchester United olması bekleniyor.

7. Jamie Vardy

7. Jamie Vardy

Bu sezon Premier League’de harikalar yaratan Leicester City’nin başarısında başrolündeki isimlerden biri olan Jamie Vardy, Premier League’in dev kulüplerinin kıskacında. Bu sezon 31 maçta 19 gol atan 29 yaşındaki golcü oyuncunun ismi Chelsea ve Manchester City’nin yanı sıra İspanya La Liga’nın dev takımı Real Madrid ile anılıyor.

8. Mario Götze

8. Mario Götze

İngiltere, İtalya ve Almanya basınında yer alan haberlere göre Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, eski öğrencisi Mario Götze’yi takımına katmak istiyor. Bu sezon geçirdiği ağır sakatlık dolayısıyla Bayern Münih formasıyla çok fazla maça çıkamayan ve yaz transfer döneminde takımından ayrılması beklenen isimler arasında gösterilen Mario Götze’nin önümüzdeki sezonki yeni adresi İngiltere olabilir.

9. Hatem Ben Arfa

9. Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa’nın futbol hikayesi gerçekten ilham verecek cinsten. Geçmiş dönemde Lyon ve Marsilya formasıyla gösterdiği performansın ardından şansını İngiltere’de deneyen ancak başarılı olamayan Hatem Ben Arfa, son olarak geçtiğimiz yılın ara transfer döneminde Nice’e transfer olmuştu. Ancak bir sezonda 3 takım forması giyememe kuralından dolayı 6 ay forma giyemeyen ve neredeyse bir futbolcunun yaşayabileceği en zor günleri yaşayan Ben Arfa, bu sezonki müthiş performansıyla Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girdi. Sezon sonunda kulübü Nice ile olan sözleşmesi sona erecek oyuncunun ismi Borussia Dortmund, Real Madrid, Milan ve Inter’in yanı sıra Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile de anılıyor.

10. Paul Pogba

10. Paul Pogba

Fransız orta saha Paul Pogba’nın ismi neredeyse son 2 yıldır her transfer döneminde Avrupa’nın en büyük kulüpleriyle anılıyor. Juventus formasıyla harikalar yaratan 22 yaşındaki genç yıldız ile en ciddi şekilde ilgilenen kulüpler ise Manchester City, Real Madrid, Barcelona ve eski kulübü Manchester United.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
42
24
18
12
12
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İbrahim Uzun

Paul Pogba'yı alacak takım orta sahada uzun seneler çok büyük güç elde edebilir.

Enescan Deveci

RİYAD MAHREZZZZZZZZZZZ

Çekan Özcan

Cezayirli olduğu için listede ve herhangi biyerde pek göremiyoruz :) :)

Burak Aydemir

pogba yı barcelona alırsa spor medyası, dünya futbolununda ''domine etmekten'' daha başka bir kavram icat etmek zorunda kalır