Görüş Bildir
Haberler
Dua Lipa da Kadroda: Merakla Beklenen 'Barbie' Filminde Rol Alan Birbirinden Yetenekli Oyuncular

Dua Lipa da Kadroda: Merakla Beklenen 'Barbie' Filminde Rol Alan Birbirinden Yetenekli Oyuncular

20 Temmuz'da Birleşik Arap Emirlikleri'nde vizyona girecek olan 'Barbie' filminde başrolleri Margot Robbie ve Ryan Gosling üstleniyor. John Cena ve Dua Lipa'nın da bulunduğu şampiyonlar gibi misali oyuncu kadrosuna mercek tuttuk. Barbie filminde kimler rol alıyor? Barbie filminin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Cevabı içeriğin devamında...👇

Kaynak: https://www.insider.com/barbie-movie-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak Margot Robbie ile başlayalım isterseniz... Kendisi filme adını veren Barbie karakterini canlandırıyor.

1. İlk olarak Margot Robbie ile başlayalım isterseniz... Kendisi filme adını veren Barbie karakterini canlandırıyor.

Margot Robbie'yi 'Suicide Squad' 'The Wolf of Wall Street' ve 'I, Tonya' gibi yapımlardan tanıyoruz. Kendisi güzelliğiyle bu karaktere cuk diye oturmuş desek yeridir.

2. Ryan Gosling ise Barbie'nin erkek arkadaşı Ken karakterine hayat veriyor.

2. Ryan Gosling ise Barbie'nin erkek arkadaşı Ken karakterine hayat veriyor.

Hollywood'un yakın takipçileri Gosling'i 'Goosebumps' ve 'Are You Afraid of the Dark?' yapımlarından tanıyabilir. 90'ların ortasında bu yapımlarda rol alan Ryan Gosling, 10 sene sonra 'The Notebook' ve 'La La Land' filmlerinde rol alarak Hollywood'un mihenk taşı haline geldi.

3. Issa Rae — Başkan Barbie

3. Issa Rae — Başkan Barbie

Issa Rae, 'Insecure' dizisinde Issa Dee karakterini canlandırarak ün kazanan ve kariyeri 'Tuhaf Bir Siyah Kızın Güncesi' adlı web dizisiyle başlayan bir oyuncudur. Greta Gerwig, Issa Rae'ye Başkan Barbie olarak oynaması için teklifte bulunduğunda, Rae bunun kendi 'hayal dünyasında' zaten bir başkan olduğunu kabul ettiğini söyledi. Ancak, gerçek hayatta bir başkan olmanın kendisi için uygun olmayacağını belirtti. Barbie Ülkesi'nde tüm bebeklerin yaşadığı hayalî bir dünyada Başkan Barbie karakterini canlandırması düşünüldü.

4. Kate McKinnon — 'Garip' Barbie

4. Kate McKinnon — 'Garip' Barbie

Kate McKinnon'ın Barbie bebek karakteri bir tür ruhsal rehber olarak tasvir ediliyor. Bu karakter, Robbie'nin Barbie'sini gerçek dünyaya yolculuğa teşvik ediyor. McKinnon, 'Saturday Night Live' programında Hillary Clinton rolüyle ünlü olmasının yanı sıra ve 11 sezon boyunca kadroda yer aldı. Ayrıca, 2016 yapımı 'Hayalet Avcıları' ve 2018 yapımı 'Bombshell' filmlerinde de önemli roller üstlendi.

5. America Ferrera

5. America Ferrera

Barbie'si gerçek dünyaya geldiğinde, America Ferrera'nın canlandırdığı Gloria ve diğer insanlarla etkileşim kuruyor. Gloria, Barbie'ye yardım eden bir karakterdir. America Ferrera, 'Ugly Betty' dizisindeki başarılı performansıyla ünlendi. Ayrıca 'Ejderhanı Nasıl Eğitirsin' serisinde ve 'Superstore' adlı iş yeri komedisinde önemli roller üstlendi. Kendisi aynı zamanda Netflix dizisi 'Gentefied'i yapımcılığını, yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ariana Greenblatt

6. Ariana Greenblatt

Sasha, America Ferrera'nın canlandırdığı Gloria'nın kızıdır ve gerçek hayattaki Barbie bebekleri pek de heyecan verici bulmamaktadır. Greenblatt, son dönemde birkaç popüler filmde rol aldı: 'Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Young Gamora, 'In The Heights'te Young Nina ve 'Scoob!'ta genç Velma'yı seslendirdi. Ayrıca, Adam Driver ile birlikte başrol oynadığı bilim kurgu aksiyon filmi '65'te yer aldı.

7. Simu Lui — Ken'in 'Rakibi'

7. Simu Lui — Ken'in 'Rakibi'

Simu Liu, 'Shang-Chi ve On Halkanın Efsanesi' adlı 2021 yapımı Marvel filmiyle Marvel'ın ilk Asyalı süper kahramanı oldu. Kanada'da çok popüler olan 'Kim's Convenience' adlı komedi dizisinde Jung karakterini canlandırdı. Barbie filminde ise Lui, Gosling'in canlandırdığı Ken karakteriyle rekabet içinde olan bir başka Ken karakterine hayat vermektedir.

8. Emma Mackey

8. Emma Mackey

Emma Mackey, filmde Nobel Fizik Ödülü'nü kazanan bir Barbie'yi canlandırıyor ve aynı zamanda ana Barbie arkadaş grubunun bir parçası olarak rol alıyor. Mackey, Netflix dizisi 'Sex Education'da Maeve'i canlandırmasıyla en çok tanınmaktadır ve son yıllarda 'Death On The Nile' ve 'Emily' gibi iki önemli filmde de rol almıştır.

9. Ncuti Gatwa

9. Ncuti Gatwa

Ncuti Gatwa, Barbie Ülkesi'nde başka bir Ken karakterini canlandıracak; karakteri ise tam anlamıyla country müzik hayranı! Netflix dizisi 'Sex Education'da Otis'in (Asa Butterfield) en iyi arkadaşı Eric rolüyle tanınan Gatwa, queer kimliğini Hristiyan inancıyla uzlaştırmaya çalışan bir karakterdir. BBC, Gatwa'nın başarılı dizisi 'Doctor Who'da TARDIS'i devralacak bir sonraki doktor olacağını Mayıs 2023'te duyurdu geçtiğimiz günlerde!

10. Ana Cruz Kayne

10. Ana Cruz Kayne

Ana Cruz Kayne, Barbie Ülkesi'nde bir başka Barbie olarak yargıç olarak rol alıyor ve Robbie'nin Barbie grubunda yer alıyor. 'Barbie,' Kayne'in en büyük rolü olsa da, önceki popüler dizilerde ve Gerwig'in yönettiği 'Little Women' uyarlamasında da rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kingsley Ban-Adir

11. Kingsley Ban-Adir

Kingsley Ben-Adir, ekip duyurusuna göre Barbie Ülkesi'nde bir başka Ken karakterini canlandırıyor. Ben-Adir, 'Secret Invasion,' 'The OA' ve 'Peaky Binders' gibi projelerde başrol oynamıştı.

12. Hari Nef

12. Hari Nef

Hari Nef, 'Barbie' filminde bir Barbie doktoru olarak Robbie'nin Barbie arkadaş grubunda yer alıyor. 'Barbie,' Nef'in şimdiye kadarki en büyük rolü olsa da, daha önce 'Transparent,' 'And Just Like That' ve 'You' gibi dizilerde ve filmlerde yer aldı.

13. Scott Evans

13. Scott Evans

Scott Evans, duyurulara göre, Barbie Ülkesi'nde spor düşkünü bir Ken karakterini canlandırıyor ve çeşitli fragmanlarda tüm Ken'ler bir araya geldiğinde görülüyor. Evans, 'Grace and Frankie,' 'Insecure' ve 'White Collar' gibi birçok popüler dizide rol aldı.

14. Alexandra Shipp

14. Alexandra Shipp

Alexandra Shipp, Barbie Ülkesi'nde 'kutlanan bir yazar' olarak başka bir Barbie karakterini canlandırıyor ve Barbie'nin arkadaşlık grubunun bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Shipp, 'X-Men' evrenindeki Ororo Munroe/Storm rolüyle tanınmaktadır ve aynı zamanda 'Straight Outta Compton' ve 'Shaft' gibi başarılı filmlerde de rol almıştır.

15. Sharon Rooney

15. Sharon Rooney

Sharon Rooney, Barbie Ülkesi'nde avukat bir Barbie'yi canlandırıyor ve asıl Barbie'nin yakın arkadaşlarından biri oluyor. İngiltere'de ün kazandığı 'My Mad Fat Diary' dizisiyle tanınan Rooney, komedi ve drama dizilerinde de rol aldı. Ayrıca, 'Dumbo'un 2019 yapımı yeniden çevriminde sirkin üyesi olan Miss Atlantis karakterini canlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Michael Cera

16. Michael Cera

Michael Cera, 'Barbie' filminde Allan karakterini canlandırıyor ve Barbie Ülkesi'nde adı Ken olmayan tek erkek bebek olarak yer alıyor. Cera'nın Evan olarak 'Superbad'deki performansı onun çıkış rolü olarak kabul edilebilir ancak 2007 yapımı 'Juno'da Elliot Page ile başrol oynadı. Ayrıca, 'Nick and Norah's Infinite Playlist' ve 'Scott Pilgrim vs. the World' gibi diğer başarılı filmlerde de önemli roller üstlendi.

17. Emerald Fennel

17. Emerald Fennel

Emerald Fennell, 'Barbie' filminde Midge karakterini canlandırıyor. Midge, Barbie'nin çocukluk arkadaşı olan bir karakterdir ve Barbie adını taşımadığı ve hamile olduğu için Barbie Ülkesi'nde azınlık olarak kabul edilmektedir. Hatırlarsanız daha önce hamile Barbie bebek versiyonu müşteri endişeleri nedeniyle üretimden kaldırılmıştır. Ayrıca, Fennell, Netflix dizisi 'The Crown'un üçüncü ve dördüncü sezonlarında genç Kraliçe Camilla'yı canlandırmıştır.

18. Will Ferrell

18. Will Ferrell

Will Ferrell, 'Barbie' filminde Mattel'in CEO'su olarak ana kötü karakteri canlandırıyor ve Barbie'nin gerçek dünyada kontrolünü ele almaya çalışıyor. Ferrell daha önce 'The Lego Movie'de Başkan İş İnsanı rolünü oynamıştı ve kariyeri boyunca 'Elf,' 'Anchorman' serisi, 'Megamind,' 'Zoolander' serisi ve 'Step Brothers' gibi birçok tanınabilir rolü bulunmaktadır.

19. Jamie Demetriou

19. Jamie Demetriou

Jamie Demetriou, 'Barbie' filminde insan bir iş insanını canlandırıyor. İngiliz oyuncu Demetriou, 'Bill,' 'Fleabag,' 'Lovesick,' 'Paddington 2,' 'Game Over, Man,' 'Cruella,' 'Pinokyo' gibi birçok başarılı yapım ve kendi dizisi 'Stath Lets Flats' ile Hollywood'a geçiş yaptı. Ayrıca, 'The Great,' 'The Afterparty,' 'Miracle Workers' ve 'Four Weddings and a Funeral' gibi popüler dizilerde de rol aldı.

20. Connor Swindells

20. Connor Swindells

Connor Swindells, 'Barbie' filminde Mattel stajyeri olan Aaron Dinkins'i canlandırıyor. Swindells, 'Sex Education' dizisinde zorba karakteri Adam Groff olarak en çok tanınır. Ayrıca, 'Emma' ve 'Harlots' gibi birkaç dönem dizisinde de kendisini gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Nicola Coughlan

21. Nicola Coughlan

Nicola Coughlan, Barbie Ülkesi'nde bir diplomat olan Barbie karakterini canlandırıyor. 'Bridgerton' hayranları, Coughlan'ı Shondaland'in popüler dizisi 'Bridgerton'da Penelope Featherington olarak en iyi tanırlar. Ayrıca, 'Derry Girls' dizisinde de önemli bir rol üstlendi.

22. Ritu Arya

22. Ritu Arya

Ritu Arya, 'Barbie' filminde sıradan bir muhabir değil Pulitzer Ödülü kazanan bir muhabiri canlandırıyor. Arya, 'Sherlock,' 'Doctor Who' ve 'The Umbrella Academy' gibi popüler dizilerde yer alıyor. Bu yılın başlarında, eleştirmenlerden övgüler alan aksiyon dramı 'Polite Society'de başrol oynadı.

23. Dua Lipa

23. Dua Lipa

Dua Lipa, 'Barbie' filminde bir deniz kızı Barbie karakterini canlandırıyor. Ayrıca, Lipa 'Barbie' film müziği için 'Dance The Night' adlı bir şarkı da yayınladı. 'Barbie,' aslında Lipa'nın oyunculuk deneyimi için bir başlangıçtır. Arnavut şarkıcı, 'Levitating,' 'New Rules' ve 'Don't Start Now' gibi hit şarkılarıyla müzik kariyeriyle daha çok bilinmektedir.

24. John Cena

24. John Cena

John Cena, Dua Lipa'nın Denizkızı Barbie'siyle birlikte bir Deniz Adamı Ken'i canlandıracağını doğruladı. Eski WWE yıldızı, etkileyici bir şekilde oyunculuğa geçiş yaptı ve 'The Suicide Squad' ve 'Sisters' gibi projelerde de yer aldı.

25. Rhea Perlman

25. Rhea Perlman

Rhea Perlman, 'Barbie' filminde Barbie bebeğini icat eden Ruth Handler'ı canlandırıyor. Perlman, uzun süredir Hollywood'da tanınan bir oyuncudur ve 'Cheers' dizisinde Carla Tortelli ve 'Matilda' filminde Matilda'nın annesi Wormwood rolleriyle bilinir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Ve son olarak Helen Mirren'den bahsedelim. Filmde görünmese de kendisi Barbie Dünyası'nın anlatıcısı...

26. Ve son olarak Helen Mirren'den bahsedelim. Filmde görünmese de kendisi Barbie Dünyası'nın anlatıcısı...

'Barbie' filminin hayranları, filmin anlatıcısı olarak Helen Mirren'in sesini tanıyacaktır. Oscar ödüllü bir oyuncu olan Mirren, 'Fast & Furious' serisi, 'Red,' 'The Queen' ve birçok popüler filmdeki rolleriyle bilinir. Mirren ayrıca 'Yellowstone' yan hikayesi olan '1923' gibi televizyonda da önemli roller üstlendi.

Sizce bizleri nasıl bir film bekliyor?

Sizce bizleri nasıl bir film bekliyor?

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

#24 hahaha tam bi piç en başından beri oyuncu olması gerekliydi yanlış sektördeydi oyum john cenaya 👌🏻😅😅😅

Ozan Özgüven

John Cena'yı bu hale getiren hayat bize neler yapmaz.