Görüş Bildir
Haberler
Drake Kimdir, Kaç Yaşında, Nerede Doğdu? Drake'in Çocuğu Var mı?

Drake Kimdir, Kaç Yaşında, Nerede Doğdu? Drake'in Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
06.05.2022 - 23:36 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 23:41

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Drake, dünyada albümü en fazla satan sanatçıların başında geliyor. Birçok ünlü isim ile birlikte çalışan sanatçı, zenginliği ile de biliniyor. Bir dönem Rihanna ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen Drake, pek çok ünlü isimle de birliktelik yaşadı. Son zamanlarda sosyal medya takipçilerine verdiği cevaplar ile de oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Peki Drake kimdir, kaç yaşında, nereli? Drake'in çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Drake Kimdir?

Drake Kimdir?

Drake, 24 Ekim 1986 yılında Kanada'da dünyaya geldi. Müzisyenin annesi Yahudi bir Kanadalı, babası ise Afrikalı- Amerikalı'dır. Çocukluk yıllarını Kanada'da geçiren Drake, oyunculuk eğitimi alsa da bir süre sonra eğitimi yarıda bıraktı.

İlk şarkısı 2006 yılında piyasaya çıkan sanatçı kısa bir zaman içinde başarılı oldu. Kariyeri boyunca birçok şarkıcı ile birlikte çalıştı. Başarılı müzisyen MOBO ödüllerini ve MTV Video Müzik ödüllerini aldı.

Drake'in Çocuğu Var mı?

Drake'in Çocuğu Var mı?

Drake'in Fransız eski porno yıldızı Sophie Brussaux ile ortak Adonis Graham adında bir erkek çocuğu bulunuyor. 11 Ekim 2017 yılında doğan Adonis Graham şuan 4 yaşında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın