Görüş Bildir
Haberler
Dolu Dolu Geçen Bir Ağustos'un Ardından Eylül Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Dolu Dolu Geçen Bir Ağustos'un Ardından Eylül Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Astroloji meraklılarına selam olsun! 

İki dolunay ve bir yeni ay yaşadığımız Ağustos ayının ardından gümbür gümbür gelen sonbahar aylarına geçiş yapıyoruz. Bu yaz Venüs retrosu ile birlikte ex'lerden bol bol mesajlar almış ve geçmiş ilişkileriniz ile ilgili yüzleşmeler yaşamış olabilirsiniz. Eylül ayı ile birlikte iyisiyle kötüsüyle geçen Ağustos'ta ektiklerimizi biçiyor olacağız. 

Eylül ayının ilk haftasından Venüs ileri hareketine geçiyor ve aşk ilişkilerinde sorunlar çözüme ulaşıyor. Ancak Merkür 1 Eylül itibariyle geri hareketine başlayacak. 15 Eylül'e kadar resmi evrakları imzalarken, önemli kararlar alırken ve konuşmalarımızda dikkatli olmakta fayda var.

Bu sırada hem Güneş hem de Başak burcundaki Merkür, şanslı Jüpiter'le muhteşem bağlantılar kuracak.  Merkür geriliyor olabilir , ancak bu, kişisel hedeflerinizde ilerleme kaydetmek veya bazı büyük fikirleri yeni gözlerle yeniden gözden geçirmek için harika bir dönem olabilir. Yani, biraz durup enine boyuna düşünmenizi öneririm.

Bu ayın önemli konularından biri de tüm yılı kapsayacak Jüpiter gerilemesi... Bu gökyüzü olayı bize para ile ilişkilerimizi yeniden düşünmemiz konusunda uyarıyor. Bolluk ve bereket enerjisi çalıştırmaya ihtiyacımız var.

Son olarak 15 Eylül'de bir Başak yeni ayı ve 29 Eylül'de Koç dolunayı yaşıyor olacağız. Yeni ay yeni bir sayfa açarken diyete başlamak ve keyifli bir yaz tatilinin ardından yeniden disiplin kazanmak isteyenler için olumlu enerjilere sahip olacak. Ancak Koç dolunayı için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Peki, dolunayın etkileri sizi nasıl etkileyecek merak ediyorsanız, haydi burç yorumunuza bir bakalım...

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Güzellikler sizinle olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ruhsal anlamda değişim ve dönüşüm bu ay sizi biraz yoracak Koç burçları!

Ruhsal anlamda değişim ve dönüşüm bu ay sizi biraz yoracak Koç burçları!

Eylül ayında finansal dengenizi koruma konusunda zorluk çekiyorsanız, borçlarınızı hafifletecek yeni koşullar oluşturun. Satışı gerçekleşmemiş bir mülkünüz veya mirasınızla ilgili durumlar çözüme kavuşacak. Bu yıl da hırslı ve başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Kazançlarınız, başkalarının size sunacağı fırsatlar aracılığıyla elde edilecek.

3 Eylül'de Venüs'ün yeni bir döneme girişiyle, tatmin olmayan deneyimlere para harcamaya daha az meyilli olacağınız bir dönem başlıyor. Bu durum, aşk hayatınızı ve planladığınız romantik kaçamakları yeniden düzene sokacak. 

Eylül ayında aşk gezegeni Venüs'ün etkisiyle hareketli sosyal ortamlarda yer alacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve çevrenizdeki rekabeti geride bırakacaksınız. Karşı cinsi etkileme yeteneğiniz artarken, aynı cinsleriniz tarafından da takdir ve hayranlıkla izleneceksiniz.

Öte yandan, seyahat ve uzun yolculuklarla ilgili dokuzuncu evinizi yöneten Jüpiter, 4. evde geri harekette. Jüpiter, bu ay Venüs'ü onaylama, şımartma ve destekleme rolünü üstleniyor. Ancak, doygunluk hissinizi kabul etme ve belki de birkaç ay boyunca cüzdanınıza hükmetme eğiliminde olabilirsiniz.

14 Eylül'e kadar sürecek olan Merkür'ün geri hareketi, ilk bakışta çelişkili gibi görünen etkiler yaratacak ancak bu süreçte daha önce üzerinde durmadığınız konuları değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Sağlık gezegeniniz 14 Eylül'e kadar geri harekette olacak. Mide ve bağırsak problemlerinizle ilgilenin. Kalabalık ve gürültülü yerlerin cazibesine kapılmadan, bedeninizi dinlendirin, uyku düzeninize özen gösterin ve erken saatlerde yatmayı tercih edin. Detoks programları sizin için faydalı olacaktır.

29 Eylül'deki Koç burcundaki dolunay, yolculuğunuzda bir dönüm noktası, bir başarıyı kutlama anıdır. Ayın sonunda, ne kadar çok yol aldığınızı fark ederek, zaten birçok yere ulaştığınızı anlayabilirsiniz.

Eylül ayı sizin için yılın en şanslı ayı olacak Sevgili Boğalar!

Eylül ayı sizin için yılın en şanslı ayı olacak Sevgili Boğalar!

Eylül ayı, bu yılın en parlak dönemlerinden biri olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs, 3. evinizde konumlanmış durumda ve eğer sabahları erken kalkan biriyseniz ya da kamp yapma bahanesi arıyorsanız, onun büyüleyici ışıltısını güneş doğmadan önce gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca, tüm ay süresince Venüs, Boğa burcunda bulunan Jüpiter'den bol miktarda destek alacak.

Eylül ayında, mantıklı istekleriniz doğrultusunda ilerlemeye devam ediyorsunuz ve emeklerinizi boşa harcamak istemiyorsunuz. Odaklanmayı planladığınız konular üzerinde etkili bir çalışma sürecine girecek ve ele aldığınız meseleleri pratik bir yaklaşımla çözeceksiniz. Kiminiz, kazanımlarınızı yeni projelerinize aktaracak. Hırslarınızı bir kenara bırakarak, sizi netleştirecek işlere yöneleceksiniz.

Bu ay, hayatın size kapılarını açtığını ve sizi kabul ettiğini hissedeceksiniz, ruh halinizi bozan engellerin sayısı azalacak. Eğer yaz aylarında taşındıysanız, memleketinize döndüyseniz ya da ailenizi ziyaret ettiyseniz, bu yolculuk sonlanmaya başlayacak ve seyahatiniz boyunca tanıştığınız kişilerden ve mekanlardan bazı veda hediyeleri alabilirsiniz.

Daha cesur olmanız ve size sunulan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Bu ay, sosyal ilişkilerinizin temelini sağlamlaştırmalısınız. Yoğun sosyal hayatınız sayesinde, karşılaştığınız kişilerden pozitif etkiler alacaksınız. Yakın ilişkilerinizi canlandırmak için adımlar atacak ve kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Çevrenizle işbirliği yapacak ve onların pozitif etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz.

Fakat, 4 Eylül'de Jüpiter'in yükselen burcunuzda geri harekete geçmesiyle, dışa dönük ilerlemenizin yavaşladığı hissine kapılabilirsiniz. Bunun yerine, önümüzdeki dört ayı, deneyimlerinizi sindirme ve öğrendiklerinizi tam anlamıyla içselleştirme fırsatı olarak değerlendirin. Bilgelik, ancak fiziksel bedeninize yerleştiğinde tam anlamıyla anlaşılır.

Eylül ayı sizin için biraz durgun ancak verimli geçecek. Güzel haberler için ay sonunu bekleyin Sevgili İkizler!

Eylül ayı sizin için biraz durgun ancak verimli geçecek. Güzel haberler için ay sonunu bekleyin Sevgili İkizler!

Eylül ayında risklere karşı dikkatli olmanız ve öfkenizi dengeleme yeteneğinizi kullanmanız gerekiyor. Sizin için önemli olan, yeteneklerinizi baskı altına almadan, gerektiğinde akıllıca hareket etmektir. Karşınıza çıkan durumlarla başa çıkma yeteneğiniz ve taviz vermeme tutumunuz, durumları lehinize çevirecektir.

Bu ay Venüs, üçüncü evinize geçiyor ve kısa mesafeli seyahatlerde yeni bir hareketlilik getiriyor. Dolayısıyla, hafta sonu çantanızın en iyi dostlarınızla paylaşılan bir kiralık aracın bagajında yer alması kaçınılmaz görünüyor. Eğer seyahat planınız yoksa, doğanın kucağında düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklerden büyük bir zevk alacağınızı unutmayın.

Araştırma yeteneğinizin yüksek olması, hedeflerinize ulaşma konusunda size yardımcı olacak. Kendinizi güvenceye almanın dışında başka bir seçeneğiniz olmayacak. Eylül ayında, enerjinizi isteklerinize yönlendirme yeteneğiniz ve uyumlu bir kombinasyon oluşturma beceriniz var. Düşüncelerinizde ısrarlı olmak, sosyal yaşamınızda yeni fırsatlar yaratacak ve dayatmacı bir tavır sergilemenizi sağlayacaktır.

Bu dönemde, çevrenizden beklenmedik fırsatlar elde edebilirsiniz. Eylül boyunca Mars'ın Terazi burcunda ilerlemesi devam edecek. Ancak, gereksiz cesaret gösterilerinden kaçınmalısınız. Kişisel çabalarınızın takdir görmesi, sizi motive ederken, beklentilerinize tam olarak yanıt alamayabilirsiniz. Ani değişikliklere karşı dikkatli olmalı ve ölçüyü kaçırmamalısınız.

Eylül ayının sizi büyüleyici bir hikayeye davet ettiğini de belirtmeliyim: Yönetici gezegeniniz Merkür tamamen aktif hale geliyor. Bu iletişim gezegeni 15'inde Başak burcuna dönüyor, bu da özellikle ev düzeni ve yaşam koşullarınızı organize etme konusunda ayın ikinci yarısını sizin için son derece verimli hale getirecek. Ayrıca, 6 Eylül, eksik bulmaca parçalarını bulmanız için ayın en parlak noktası olarak beliriyor. Merkür, 4'ünde ve 25'inde Jüpiter ile üçgen açı oluşturarak toplamda üç kez buluşacak. Eğer ayın başında çözüm bulamazsanız, yanıtlar ve belki de bazı sevindirici haberler ayın sonuna doğru karşınıza çıkacaktır.

Sağlık sorunlarına dikkat Sevgili Yengeçler!

Sağlık sorunlarına dikkat Sevgili Yengeçler!

Eylül ayı, Venüs'ün 3 Eylül'deki direkt istasyonu ile birlikte mali zorlukların ve yeniden değerlendirmelerin çözüm sürecini başlatıyor. Dahası, eğer sosyal etkinliklerinizi ertelemek zorunda kaldıysanız, bu ay çiftçi pazarından kaliteli ürünler almak için ideal bir zaman. Özellikle 23'ünde Güneş'in evinizin köşesine, Terazi burcuna geçişi ile evinizde misafir ağırlamaya başlayabilirsiniz.

'Eviniz' şu anda belirsizse, bu ay yeni bir yaşam alanı bulma sürecinizde önemli bir dönüm noktası olabilir. Seyahat planlarınız varsa, yeni bir yerde yaşama düşüncesi sizi çekebilir.

Eylül ayında içgüdülerinizin dorukta olduğunu ve hedeflerinize odaklandığını göreceksiniz. Rekabeti seviyorsunuz ama bunu dikkatli bir şekilde saklıyorsunuz. Mars ve Plüton ile uyumlu bir biçimde ilerleyeceksiniz. Hızlı düşünme ve hareket yeteneğinizle iş hayatında etkileyici bir performans ortaya koyacaksınız.

Düzen ve sistem sizin için kritik öneme sahip olacak. Zekanızın parlaklığı ve algılama yeteneğinizin gücü, heyecanlarınıza yön verecek. Bu ay, Satürn'ün kozmik etkisiyle enerjinizi tasarruflu bir şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. Bu tutum, hayatınızdaki bazı kaçırılmış fırsatları yeniden kazanmanızı sağlayabilir. Hayatınızı düzene sokmak için önemli ve ilginç fırsatlar sizlere sunulacak. Sağlığınız iyi olsa da, ay boyunca karşılaşacağınız küçük sağlık sorunlarına hazırlıklı olun.

Merkür'ün üçüncü evinizdeki geri hareketinin sona ermesiyle, Eylül'de uzaklara gitmek yerine yakın şehirlerde keşifler yapmakla meşgul olacaksınız. Hatta, daha önce ziyaret ettiğiniz yerlere geri dönebilirsiniz. Ayın 15'inde, Merkür'ün direkt istasyonuna geçişi ile çevrenizdeki yönleri daha iyi anlayacak ve trafiğin azalmasıyla daha rahat hareket edeceksiniz.

14 Eylül'e kadar Merkür geri gidiyor, 15 Eylül'de Yeni Ay Başak'ta doğuyor. 5 Eylül'de Jüpiter geri hareketine başlıyor ve 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Sağlığınızı iyileştirmek için çeşitli adımlar atabilirsiniz. Özellikle mide ve sindirim sisteminizle ilgili konulara dikkat etmelisiniz.

Aslan burçları için yükselme ve parlama dönemi!

Aslan burçları için yükselme ve parlama dönemi!

3 Eylül'de Venüs'ün Aslan burcuna geçişi, özsevgi yolculuğunuzda yeni bir döneme işaret ediyor. Bu dönemde, kalbinizin sesine kulak verdiğinizde ne kadar çekici olduğunuzu deneyimleyeceksiniz. İş hayatınızda da hız kazanacak ve bu durum, ışığınızı daha da parlatacak.

Eylül ayı boyunca, kariyer ve mali konular üzerine yoğunlaşırken, aynı zamanda mesleki gelişiminizi destekleyecek projelerin peşinde olacaksınız. Sosyal etkileşimleriniz, iş hayatınızı güçlendirecek ve sosyal kimliğiniz sağlam bir temel oluşturacak. Yönetici pozisyonundaki kişiler, size daha çok güven duyacak ve birlikte birçok iş fırsatı yakalayacaksınız.

Eylül ayında, hayatınızı paylaştığınız kişilerle yaşamınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor. Sorunlarınızı açıkça konuşmalı ve aksayan yönleri gözden geçirmelisiniz. Bu durum, ortaklık ilişkileri için olumlu olabilirken, evliliklerde zorluklara yol açabilir. İlişkinizde birbirinize acı vermemek için, sevdiğiniz kişiye her konuda destek olmalısınız.

14 Eylül'e kadar Merkür geri gidiyor. 15 Eylül'de Yeni Ay, Başak burcunda. 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda. Satürn geri gitmeye devam ediyor. Zihinsel yorgunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve doktor kontrolünde gerekli vitaminleri almalısınız. Grup yemeklerinde yiyecekler konusunda dikkatli olmalısınız.

29 Eylül'deki Koç dolunayı, dokuzuncu evinizi aydınlatıyor. Bu dönemde, seyahatin hayatınızda oynadığı rol hakkında yeni bir farkındalık kazanabilirsiniz. Ancak, bu bilgiyle ne yapacağınız konusunda emin olmayabilirsiniz. Seçeneklerinizi değerlendirmek önemlidir, ancak aşırı düşünmek de sizi çıkmaza sokabilir.

Başak burçları için bu ay bol bol angarya iş ve geriye kalan zamanda eğlence var!

Başak burçları için bu ay bol bol angarya iş ve geriye kalan zamanda eğlence var!

Eylül ayında kendinizi güvende hissetme arzunuz, paranın ve lüksün cazibesi ile birleşerek, emeklerinizin karşılığını alacağınız işlere yönelmenize sebep olacak. Bu süreçte, hırslarınıza ayak uydurabilecek kişileri çevrenizde arayış içinde olacaksınız. Eylül, yeni insanlarla tanışma ve ortak projelere adım atma konusunda oldukça verimli bir dönem olacak.

Venüs'ün ilerlemesi ile birlikte, yaz aylarında yaşam koşulları, vize problemleri veya mali engeller nedeniyle duraksayan yaşamınız, Eylül ayında hareketlenmeye başlayacak. Bir süreliğine ertelediğiniz yaşamın keyiflerine yeniden ulaşmanın verdiği huzur, sizin için sinir bozucu olmaktan çıkacak.

Merkür'ün 15 Eylül'de Başak burcunda geri hareketini tamamlaması, özellikle ayın ikinci yarısında enerjinizi artıracak. Kendinizi keşfetme ve değer verdiğiniz duygularınıza odaklanma fırsatı bulmanız gereken bu dönemde, sevdiklerinizle kısa seyahatler planlayabilir, iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda seyahatler önemli bir yer tutacak ve arkadaşlarınızla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz.

Merkür'ün 6 Eylül'deki Güneş ile kavuşumu, ilham almanız ve gelecek planlarınız hakkında iç görü kazanmanız için güçlü bir gün olacak. Merkür'ün Jüpiter ile üçgen açısı (4 ve 25 Eylül'de tam olarak, ancak Eylül boyunca geçerli), seyahat planlarınızı onaylamanız ve iyi haberleri karşılamak için mükemmel bir gün olacak.

14 Eylül'e kadar Merkür kişisel evinizde geri gidiyor. 15 Eylül'de Yeni Ay, kişisel evinizde doğuyor. Mars, Terazi burcunda ilerliyor. 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Satürn, Balık burcunda geri gitmeye devam ediyor. Yolculuklarda yaşayacağınız risklere dikkat etmelisiniz. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız.

Terazilere planlar, yeni organizasyonlar ve bol bol flört ederek geçecek bir Eylül!

Terazilere planlar, yeni organizasyonlar ve bol bol flört ederek geçecek bir Eylül!

3 Eylül'de Venüs'ün ileri harekete geçmesiyle birlikte, kendinize dönüş ve ilerleme zamanının geldiğini hissedeceksiniz. Bu, özellikle 23 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna girişiyle daha da belirginleşecek. Yaz aylarında yaşadığınız anlaşmazlıklar, uyum ve dengeyi bulma yolunda ilerleyecek. Bu, insanların birbirleriyle daha iyi geçinmeye çalıştığı veya zehirli bir ortamdan uzaklaşma ihtiyacı hissettiğiniz durumlarda ortaya çıkabilir.

Eylül ayı, organizasyon yeteneklerinizi artırma ve yaşamınızda önemli değişikliklere hazırlanma zamanıdır. Uzun süredir bekleyen işlerinizi, kozmik enerjilerin gücüyle halletmeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz her türlü fırsatı değerlendirebilirsiniz. Bu dönem, dostlukları güçlendirme ve olumlu enerjiler almanın tam zamanıdır.

Eylül'de, Mars'ın aşk ve sosyal hayatınıza enerji getireceği bir dönem olacak. Mars, çevre ilişkilerinizi hareketlendirirken, çözüm bekleyen sorunları da gündeme getirecek. Bu dönemde güçlü kişilerden destek alabilir ve onlarla olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Ortak çalışmalarınız ses getirecek ve hayalleriniz genişleyecektir.

Eylül ayında, sağlık evinizde geri giden Neptün, gerginlik yaratabilir. Bu dönemde meditasyon ve manevi konulara yönelebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Kişisel istekleriniz ön planda olacak ve egonuz yüksek olacaktır. 15 Eylül'de Başak burcunda doğan Yeni Ay, topluluklarda tartışmalardan uzak durmanızı gerektirecektir.

Jüpiter'in Venüs'e yardımıyla, bu ay bağış toplama çabalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Eğer bu yıl veya gelecek yıl büyük bir arkadaş gezisi planlıyorsanız, daha kolay bir şekilde fon toplama ve kolektif katılım sağlama imkanı bulacaksınız.

Dolu dolu geçecek bir Eylül ayına hazır mısınız, Akrepler?

Dolu dolu geçecek bir Eylül ayına hazır mısınız, Akrepler?

Eylül ayı, sizin için önemli bir zaman dilimine işaret ediyor. Mars'ın Terazi burcundan geçişi, gelecek adımlarınızın belirsizliğini ve karmaşıklığını artırabilir. Karar verme sürecinde zorluklar yaşayabilir, hatta kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ancak Ekim ayında daha fazla enerji ve hareketlilik kazanacağınızı bilerek, bu süreci stratejik düşünme ve planlama için kullanabilirsiniz.

Eylül ayında egonuzun ön planda olması, çevrenizdeki durumları ve olayları kendinizden yola çıkarak değerlendirmenize neden olabilir. Hedeflerinize odaklanma ve yeni başlangıçlara cesurca adım atma konusunda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için enerjinizi birleştirecek ve yoğunlaştıracaksınız.

Venüs'ün ilerlemesi, profesyonel yaşantınız ve ortaklık ilişkilerinizdeki hareketliliği artırabilir. Jüpiter'in bu ay size sağlayacağı olumlu enerji sayesinde, önemli bir anlaşma yapabilir veya uzun zamandır düşündüğünüz bir sözleşmeyi imzalayabilirsiniz. Kişisel yaşamınızda bu, ilişkinizdeki bir değişikliği de ifade edebilir. Eylül ayında önemli dönüm noktalarınızı ve başarılarınızı kutlamayı ihmal etmeyin.

Bir tez üzerinde çalışıyorsanız, bu dönemde daha fazla odaklanma ve zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Eylül ayında seçim yapabileceğiniz birçok fırsat olacak. Ancak, eleştirel yönlerinizin öne çıkması ve ilişkilerinizde sorunlar yaşama olasılığı da bu dönemin olumsuz yanlarından biri olabilir. Eğer kalbiniz boşsa ve aşka hazırsanız, bu dönemde karşınıza çıkan cazip kişilere karşı kendinizi kaptırabilirsiniz. Ancak, durumunuz farklıysa, bu durum başınıza bela olabilir.

15 Eylül'e kadar Merkür retro hareketinde olacak. Bu tarihte Başak burcunda Yeni Ay doğacak. 5 Eylül'de Jüpiter retro hareketine başlayacak. Elektrikli cihazlara karşı dikkatli olmanız ve evinizdeki elektrik kaçağı riskine karşı önlem almanız gerekiyor. 29 Eylül'de Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu dönemde sağlıkla ilgili konulara ve iş yerindeki gerginliklere dikkat etmelisiniz. Stresi azaltmak için ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Son olarak, Merkür, son birkaç haftada arkadaş çevrenizde veya online topluluklarda yaşanan yanlış anlaşılmaları düzeltme veya çözme sürecine girecek.

Bavulunuz hazır mı Yay burçları, yine yollardayız!

Bavulunuz hazır mı Yay burçları, yine yollardayız!

Venüs'ün 3 Eylül'de dokuzuncu evinize yerleşerek uluslararası seyahatler için kapıları aralıyor. Tatil planları, iş seyahatleri veya uzun zamandır beklediğiniz konferanslar artık gündemde. İş seyahatlerinde bile, şirketin sağladığı konforlu konaklama ve lezzetli yemeklerle kendinizi şımartabilirsiniz.

Eylül ayı, yoğun çalışma temposu ve birçok ortak projeye imza atma fırsatı ile dolu. Ancak bu süreçte sinir sisteminiz aşırı yorgunluk nedeniyle zarar görebilir. Yanınızda olan ve size destek veren biri ile daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz.

Eylül ayında, aşk ve iş hayatınızı bir arada yürütmeyi başarabilirsiniz. Ancak sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek kopmalara karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatında yeniliklere açık olmalı ve verilen sözleri yerine getirmeye özen göstermelisiniz.

Eylül ayı, duraklama ve hızlanma dönemleriyle dolu olabilir. Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in geri hareketine başlaması, projelerinizde yavaşlamaya neden olabilir. Bu dört aylık süreçte, yıl boyunca öğrendiklerinizi entegre etme fırsatı bulabilirsiniz.

Jüpiter'in geri hareketi 5 Eylül'de başlıyor ve aynı zamanda Yeni Ay doğuyor. Bu dönemde uykunuzu ihmal etmemeli ve depresif durumları önlemelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, varis ve damar sorunlarına karşı önlem almalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltmalı, bitkisel çayları tercih etmelisiniz.

Merkür'ün 15 Eylül'de Başak burcundaki geri hareketini tamamlaması, profesyonel hayatınızdaki bazı konuları yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Bu durum, ayın ikinci yarısında karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmeniz için bir fırsat olabilir.

Geçmiş yeniden çözmeniz gereken bazı sorunlar ile gündeme geliyor Sevgili Oğlaklar...

Geçmiş yeniden çözmeniz gereken bazı sorunlar ile gündeme geliyor Sevgili Oğlaklar...

Eylül ayı, geçmişteki bazı olayların tekrar gündeminize gireceği bir dönem olacak. Bu süre zarfında, mali ve finansal konularla ilgili bazı sorunlar yaşayabilir, beklenen yatırımlarınızda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Hukuksal konular ve mahkeme işlerinizde de zorluklarla karşılaşmanız olası. Ödenmemiş faturalarınızı ve poliçelerinizi gözden geçirme, vadesi dolmak üzere olan senetlerinizi kontrol etme zamanı geldi.

Ortak bir işe girişmeyi düşündüğünüz eşiniz veya iş ortağınızla olan ilişkinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış anlamalar ve tetiklemeler olabilir. Akrabalarınız ve kardeşlerinizle aranızda mali konularda anlaşmazlıklar çıkabilir. Ancak, sezgileriniz her zamanki gibi size yardımcı olacak. Eylül ayında, geçmişteki bir olayın yeniden gündeme gelmesi, duygusal karmaşaya neden olabilir. Ancak, ciddi bir ilişki düşünmüyorsanız, keyifli zaman geçirebileceğiniz ortamların ortaya çıkması sizi memnun edecektir.

Eylül ayında sağlık konularına özel bir önem vermelisiniz. Sağlıkla ilgili gezegeniniz Merkür, 14 Eylül'e kadar Başak burcunda geri gidiyor. 15 Eylül'de Başak burcunda Yeni Ay doğuyor. Aslan burcundan ve ileri hareket eden Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Ancak, 5 Eylül'de geri harekete geçen Jüpiter nedeniyle, sezgisel yeteneklerinizin aşırı kullanımı yorgunluğa neden olabilir. Uyku düzeninize dikkat etmeli ve küçük kazalar için önlem almalısınız.

Güzel günler pek yakın Sevgili Kova burçları...

Güzel günler pek yakın Sevgili Kova burçları...

Bu Eylül ayında, Venüs'ün gerilemesi, ilişkilerinize olumlu bir etki bırakacak ve 3 Eylül'de adaletli ve yararlı fırsatlar sunarak, en değerli kişilerinize ulaşmanızı sağlayacak. Bekar olmanız durumunda, iş ortaklarınız, işbirlikçi ortaklarınız, hatta rakipleriniz ve düşmanlarınızın bu sürecin olası habercileri olabileceğini göz ardı etmeyin. İlişkileriniz ve bu konuda beklentileriniz, bu sürecin sonucunu belirleyebilir.

Venüs'ün Eylül ayında gösterdiği parlaklık, bu yolculuğa şanslı veya en azından tatmin edici sonuçlar getirebilir. Ancak, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerle ilgili soruları içeren bir yükseliş hissi de olabilir. Eğer yaşamak için bir yer arıyorsanız, bu ay belki de bir yer bulacak ve orada daha mutlu bir yaşam sürmeye başlayacaksınız.

Eylül ayında Jüpiter, dördüncü evinizde ilerliyor. Bu durum, ev ve aile kavramlarının önemini artırıyor. Hayal kurma yeteneğinizin güçlü olması ve sevdikleriniz için iyi şeyler yapma arzunuz, davranışlarınızı değiştirecek. Aileniz ve işiniz arasında gergin bir dönem yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın yoğunluğu nedeniyle stresli bir dönem geçirebilirsiniz.

Eylül ayında dikkatli adımlar atmalı ve hatalardan kaçınmalısınız. Yaşam felsefenizle ilgili düşünceleriniz değişecek. Kendi eksikliklerinizle yüzleşirken, daha disiplinli olmanız gerekecek. Geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamalı ve fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermemelisiniz. Bu dönemde, olayları çok yönlü değerlendirmeye çalışmalı ve empati yapmalısınız.

23 Eylül'de Güneş, Terazi burcuna giriyor ve sizi yıllık sosyal sezonunuza başlatıyor. Ancak bu, sıradan bir Terazi sezonu olmayacak; çünkü tutulmalar yaklaşıyor (Ekim ayını bekleyin). Küresel bir vatandaş olarak dünyaya bakış açınız, önümüzdeki yıl değişecek ve bu değişimin ne anlama geldiğini anlamaya başlayacaksınız.

Eylül boyunca Mars, Terazi burcunda ilerleyecek. 5 Eylül'de Jüpiter, geri hareketine başlıyor. Yeni Ay, 15 Eylül'de Başak burcunda doğan Merkür ile aynı zamanda geri gidiyor. Bu ay sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yoğun iş temposu ve çok çalışma, stresinizi artırabilir. Sezgisel yeteneklerinizin aşırı kullanımı yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuzu ihmal etmeyin, küçük kazalara karşı dikkatli olun. Bol su içmeyi unutmayın, uykunuza gereken önemi verin. Soğuk hava koşullarına karşı tedbirli olun ve cildinize özen gösterin.

Bu ay biraz motivasyona ihtiyacınız olabilir Balıklar!

Bu ay biraz motivasyona ihtiyacınız olabilir Balıklar!

3 Eylül'de Venüs'ün direkt istasyonu, yaz aylarında yaşadığınız sağlık problemleri veya işyerindeki dramaların çözümü için umut olabilir. Destek için ummadığınız yerlere yönelin. Bir dostunuz, sorularınıza yanıt verebilecek bir doktor veya uzmana yönlendirebilir. İş takımınızda uyum yeniden sağlanabilir.

Eylül ayı, iş ve verimlilik konusunda genellikle ilerleme ve momentum kazanma zamanıdır. Ayın 15'inde ileri hareket eden Merkür, önemli bir anlaşma veya sözleşmeyi durdurabilecek bir gecikme veya çatışmayı çözebilir. Eğer mümkünse, imzaları ayın ikinci yarısına bırakın. Ancak bu gerçekleştirilemezse, ayın 6'sındaki (veya sonrasındaki) Merkür cazimi en iyi alternatifiniz olabilir.

Eylül ayında çekiciliğiniz ve çalışkanlığınız, ilişkilerinize olumlu katkılar sağlarken, kıskançlık gibi olumsuz etkiler de yaratabilir. Potansiyelinizi gösterirken, çevrenizle rekabet içinde olabilirsiniz. Agresif bir tutum sergileyebilir, maddi hedeflerinizi önceliklendirebilirsiniz. İşyerindeki diğer ortamlarda da yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti yaymalısınız. Bu, motivasyonunuzu artıracaktır.

Alışkanlıklarınıza olan bağlılığınız, dost seçiminizde de belirleyici olabilir. Bu ay hem maddi hem de manevi anlamda iyi bir dönem geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin zorluklar çıkarabilmesi nedeniyle, arkadaşlarınızla iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara sezgisel tepkiler verir, gizli ve yoğun planlar yaparsınız. Şansınızı kullanmaktan çekinmek yerine, girişimci ruhunuzu öne çıkarın. Enerjiniz güçlü ve etkileyicidir, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanırsınız.

Sağlık konusunda bu ay, kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalı, ağır kaldırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. Fiziksel özelliklerinizde bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, bunu ertelemelisiniz. Sağlığınız konusunda hassaslaşabilir, bazılarınız takıntılı bir şekilde kendine hastalıklar uydurabilir.

Kişisel yaşamınızda, yönetici gezegeniniz Jüpiter'in 4'ünde gerilemesi nedeniyle bu ay kendinizi daha az eylem odaklı hissedebilirsiniz. Önümüzdeki dört ay, bu yıl öğrendiklerinizi sindirme ve daha derin düşünme fırsatı sunabilir. En sevdiğiniz mahalleleri ve günlük gezinti yerlerini tekrar ziyaret etmek, bu süreç için harika bir motivasyon olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
55
48
14
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Bu ay biraz motivasyona ihtiyacınız olabilir Balıklar! Sadece bu ay mı 🥹🥹🥹

Özlmmm

Sizde mi balık burcu sunuz ? Eşim ve ben de balık burcuyuz bu balıkların hiç bir işi normal gitmiyor maalesef illa ki bir sorun çıkıyor ama yine de içim de b... Devamını Gör

Burak

Sn. Kova, ikizler ve aslan burçları DM gelmenizi rica ediyorum. Eylül'de yeni bir başlangıç yapalım :**

ROTA MUHASEBE

Oğlak burcunun geçmişle uğraşması bir bitmedi ya